Перейти до змісту

Новорічне звернення народу до президента України

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені це більше сподобалось ніж звернення яника

А його хтось дивився? А як дивився - то слухав?

А щодо звернення народу України до президента то сподіваюсь що в Україні зявилася нова чудова традиція ...

Опубліковано

Я дивився і хочу сказати що він гарно про сім"ю сказав )))) В сім"ї не без урода! Хто дивився мене зрозуміє :)

Опубліковано

Згоден, колись кожного року дивились звернення президента, цього року ВПЕРШЕ воно нікому наф непотрібно, дивились мультики і стриляли шампанським :)

Булаб цікава традиція! :0155:

Опубліковано

С новым годом! В разрез сепаратизма Допкина, президент, в своём обращении, сказал: "МИ ОДНА РОДИНА - УКРАЇНА"

Опубліковано

С новым годом! В разрез сепаратизма Допкина, президент, в своём обращении, сказал: "МИ ОДНА РОДИНА - УКРАЇНА"

Ви виріте його словам? Він обіцяв рух у бік ЄС, а привів до тайожного союзу. Для нього одна родина - це чиновники, беркут, тітушки. Прості громадяни у ту родину не входять.

Опубліковано

А я не дивилась, не слухала і іншим радила зробити так само. Після всього, що та тварюка накоїла, демонструвати своє рило по телебаченні , було просто знущанням над людьми! То ж мені "глибрко й далеко", на те, що воно там хрюкало, щоб воно тепер не сказало це всеодно буде потоком чергового лайна!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...