Jump to content

Recommended Posts

Попал в руки САБЖ. Девайс интересен как музыкофон. До смарта недотягивает (коим вообщето и не является) Выглядит эфектно :huh: Звучит хорошо. Управление непривычное, но в принципе удобное. Печатать СМСки удобно, ошибаешься редко.USB MASS STORAGE не поддерживает:huh: Музыку грузить через айтюнс неудобно:P С айтюнсом нужно быть предельно осторожным, так как он сильно хочет телефон перешить, что чревато превращением последнего в "кирпичик" (каким он ко мне и попал). В общем как по мне, то неочень интересен. За те деньги, что за него просят на Украине(~750-800$), ИМХО N95 намного интереснее(и дешевле уже ;))

як я вже колись казав -- це не телефон з можливістю слухати музику, а плейєр з можливістю подзвонити :huh:

а від слова "смартфон" на цей девайс навіть тінь не падає

кстати в Луцке официальный дилером является Компьютерный Всесвит, у них и рекламка стоит со вчерашнего дня по поводу возможности покупки iPhone :huh:

якщо вони офіційний дилер, то вони повинні продавати з народження розлочені апарати. Чи я не правий?..

ИМХО их официально в Европе продает только T-Mobile в Германии и Orange во Франции. Ессно лоченные :huh: Вроде в Росии заключили соглашение с "белыми яйцами"

мому брату зі львова пропонують девайс за 300 евро

по слухам аппараты будут залочены на МТС и продажи начнутся одновременно в России (тоже под МТС) и у нас

блін, я з трудом можу зрозуміти людей, які платять шалені гроші за Nokia 8800 Sirocco (особливо в "золотому" корпусі :P), але ну ніяк і ніколи не зрозумію людей, які купують iPhone, особливо тих,які бачили те велике відро лайна, яке вже встигли вилити на нього тестери з різних інет-видань. Я припускаю можливість купівлі йього апарату тільки через помилку або через необізнаність :)

блін, я з трудом можу зрозуміти людей, які платять шалені гроші за Nokia 8800 Sirocco (особливо в "золотому" корпусі wink.gif), але ну ніяк і ніколи не зрозумію людей, які купують iPhone, особливо тих,які бачили те велике відро лайна, яке вже встигли вилити на нього тестери з різних інет-видань. Я припускаю можливість купівлі йього апарату тільки через помилку або через необізнаність smile.gif

У меня три варианта

1. Фанаты Эпл

2. Любители музыки

3. Любители понтов

ЗЫ не так уж он и плох, если долларов за 350-400 :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...