V.Wolf Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 16:35 Поділитися #26 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 16:35 Невже лінь читати про теристори і інші ...ристори Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 17:21 Поділитися #27 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 17:21 робили такі станки й не один.крокові двигуни та плати сміливо можна брати китай. шпиндєль таки рекомендував би італійський.з програм найпоширеніше mach3, для новачків підійде (в неті багато інформації з налаштувань та мануалів російскою). єдиний мінус програми працює лише на ХР й бувають проблеми з lpt.особливу увагу слід приділити рельсам та швп, чим менше економитиме, тим точніше буде працювати станок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 19:03 Поділитися #28 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 19:03 А про теристори чули?Польові транзистори наше все. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_andreykas Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:35 Поділитися #29 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:35 Хочу підняти дану тему.Хлопаки, хтось все ж таки зробив собі ЧПУ станок? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 19:50 Поділитися #30 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 19:50 Я б собі 4х шпіндельний чпу станочок замовив би, якби хтось забацав) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 20:30 Поділитися #31 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 20:30 Я б собі 4х шпіндельний чпу станочок замовив би, якби хтось забацав)все до безобразія просто, головне бажання і праильний підхід, повір у луцьку тих станків як етого самого забув слово таки свій тре довести до путя бо блін та лінь замахала Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 20:42 Поділитися #32 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 20:42 в Луцьку роблять на замовлення ЧПУ, якісно, навіть дуже, дорого, але в Луцьку! Як казали майстри і фрезер і плазму можуть зварганити будь-якого розміру. Зараз закінчують плазморіз 1200*2400 (розмір я на око визначив) на основі потужної стальної рами і якісних (не китай) матеріалів. Кого цікавить де то таке є звертайтесь в пп. походу знаєм робили такі станки й не один.крокові двигуни та плати сміливо можна брати китай. шпиндєль таки рекомендував би італійський. з програм найпоширеніше mach3, для новачків підійде (в неті багато інформації з налаштувань та мануалів російскою). єдиний мінус програми працює лише на ХР й бувають проблеми з lpt. особливу увагу слід приділити рельсам та швп, чим менше економитиме, тим точніше буде працювати станок. ЛПТ воно і в африці лпт, мене ЮСБ гріє, атмега і надстройка і вжемаєм кусок заліза керуючого + екран + картрідер + ноуткороч якщо все правильно налаштувати то прийшов вкнув флефку(мікроСД+перехідник на СД) і наблюдаєш за роботою, АЛЕ главне то довбані двигуни. нема документейшн - настройка зводиться до рівня кулібіна і опитів Поки блін метаюсь як пінгвін по бетону між декількома проектами, цей один із них, Дороговато по деталях, проте головне мати купу знайомих в яких можна запитати, друзі дякую усім хто розповідав інформацію, Пізніше напишу все що знаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_andreykas Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 08:45 Поділитися #33 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 08:45 Я от електронну частину вже зібрав. Все на основі мікросхем-драйверів з матричних принтерів.Режим утримання також присутній. За допомогою Mach3 все гарно крутиться та налаштовується.https://www.youtube.com/watch?v=cbx9id4lk8AТепер от бюсь над мехінічною частиною.Направляючі є, лінійні підшипники також.Плазморіза мені не потрібно, а от невеличкий фрезер буб би за щастя. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:30 Поділитися #34 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:30 Я от електронну частину вже зібрав. Все на основі мікросхем-драйверів з матричних принтерів. Режим утримання також присутній. За допомогою Mach3 все гарно крутиться та налаштовується. https://www.youtube.com/watch?v=cbx9id4lk8A Тепер от бюсь над мехінічною частиною. Направляючі є, лінійні підшипники також. Плазморіза мені не потрібно, а от невеличкий фрезер буб би за щастя. Схемотехніку глянути можна?Все через лпт я так розумію, а Mach3 по юсб працює? В мене отак Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_andreykas Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 08:43 Поділитися #35 Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 08:43 Схеми як такої у мене немає.Використовуються драйвера LB1847 які стоять у матричних принтерах EPSON LX300.Напряму даний драйвер не керується сигналами Step та Dir, тому використовується для узгодження сигналів PIC-контроллер, та таймер для режиму утримання.На вхід контроллера подається сигнал Step та Dir, а той в свою чергу подає відповідні сигнали на драйвер. Працює все через ЛПТ порт. А от чи Mach3 вміє працювати по ЮСБ, чесно кажучи не знаю. Дуже у цьому сумніваюсь, хіба що зі спеціалізованими контроллерами-перехідниками ЮСБ - ЛПТПізніше зроблю фото, викладу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 19:50 Поділитися #36 Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 19:50 Напряму даний драйвер не керується сигналами Step та Dir, тому використовується для узгодження сигналів PIC-контроллер, та таймер для режиму утримання.На вхід контроллера подається сигнал Step та Dir, а той в свою чергу подає відповідні сигнали на драйвер.Я ж чого і питаю, бо бачи трішки відео і помітив мелочовку з неясними назначенням,Маю також lb 1847 нові Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_andreykas Опубліковано 28 Січня, 2016 в 10:52 Поділитися #37 Опубліковано 28 Січня, 2016 в 10:52 Може хтось знає, чи можна у нас в Луцьку десь купити круг калібрований 8мм для виготовлення направляючих? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 3 Квітня, 2017 в 06:01 Поділитися #38 Опубліковано 3 Квітня, 2017 в 06:01 Привіт, серед місцевих CNCшників можливо хтось знайдеться? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.