Nesterukkk Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 20:32 #1 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 20:32 Продам воблер ( разок його випробовував ) ціна 30 грн пишіть або 0662176347
foma144 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 20:58 #2 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 20:58 Якщо на фото той, що продається, то не один "разок" його випробувули, або якість фото таке. Де назва виробника і марка, крючки де (тройніки)?
Nesterukkk Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 08:44 Автор #3 Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 08:44 Якщо на фото той, що продається, то не один "разок" його випробувули, або якість фото таке. Де назва виробника і марка, крючки де (тройніки)?Просто перше випробовування було на кам"янистій місцевості - від того й царапиниТройніки зняв для безпечного транспортуванняФірму виробника незнаю, так як отримав його від дядька без упаковки........................................................В зв"язку з відсутністю тройників, та невідомості виробника знижую ціну до 20 грн.
foma144 Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 21:34 #4 Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 21:34 Зрозумій правильно. Кожен воблер відомих виробників має свою неповторну гру та купу інших параметрів (вага, плавучість, швидкість маневру, якщо так можна сказати та багато іншого), в даному випадку купуємо "кота в мішку", як на мене гроші на вітер (не відомо, як риба буде реагувати на цей воблер).
Nesterukkk Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 22:01 Автор #5 Опубліковано 25 Грудня, 2013 в 22:01 Зрозумій правильно. Кожен воблер відомих виробників має свою неповторну гру та купу інших параметрів (вага, плавучість, швидкість маневру, якщо так можна сказати та багато іншого), в даному випадку купуємо "кота в мішку", як на мене гроші на вітер (не відомо, як риба буде реагувати на цей воблер).Розумію правильно =) ти дещо вірно підмітив, та купуючи в магазині ти теж не знаєш такі характеристики, як плавучість, швидкість маневру та багато іншого.....ти також не дізнаєшся про поведінку в воді. Тим більше, що ціна на аналогічну приманку в ньому на порядок вища ! Втім це ваша справа (бути чи не бути ) ..... я зі своєї сторони можу розповісти таке:- на відчуття він десь грам 30-40- гра в воді мені сподобалась - дивится дуже натурально- несподобалась глибина погруження ( десь 1-1.5 м )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.