Перейти до змісту

Яка мишка краща?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можна взяти 1-2 метра подовжувач USB F-M і винести ресівер туди, де сигнал буде нормальний. Однаково краще, ніж провідна мишка.

В провідних єдиний плюс -- вони трошки легші. Більше плюсів немає.

Опубліковано

Безпровідні мишки не влаштовують мене своєю вагою, оскільки в них є батарейка/акумулятор. Через це користуюсь звичайними дротовими юсб/пс2. В колеги по роботі також бачив цікавий варіант мишки з індуктивним зв'язком - сам мишак бездротовий, але дріт підводиться до спеціального коврика - http://hard.rozetka.com.ua/a4_tech_nb_95r/p129765/ - в нього інакша, але принцип такий же.

Опубліковано

Колистуюсь Logitech'om M183 - хороша мишка і відносно не дорога. Користуюсь більше року. Рідна батерейке здохла десь за 0.5року. Поставив акум 1,2в, який вже в фотоапараті не тримав взагалі. Працює й досі на ньому без підзарядки (ну я як не користуюсь то відключаю живлення :))

+ хочу сказати за тех підтримку. По кривизні рук розхітав наноконектора в юзб - працював тільки якщо його притиснути зверху. Написав на офф. сайті в підтримку - через 4 дні прислали і принесли, вручили новенький конектор.

Тому рекомендую Logitech усім!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...