Перейти до змісту

Подскажите по поводу покупки телефона

Рекомендовані повідомлення

Ребята, подскажите пожалуйста, хочу купить нокиа 5300 по кредитной карточке от приватбанка, где это можно сделать как можно дешевле и по какой цене?

Заранее спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь яка точка мережі ТЕЛЕФОРУМ та магазин БІЛАЙН що на проспекті Волі при розрахунку кредиткою від Привата покладуть тобі на бонусний рахунок 5% від вартості телефону. А ціни там теж приємні :) В Білайні(Проспект Волі, 10) вартість 5300 1135грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь яка точка мережі ТЕЛЕФОРУМ та магазин БІЛАЙН що на проспекті Волі при розрахунку кредиткою від Привата покладуть тобі на бонусний рахунок 5% від вартості телефону. А ціни там теж приємні :) В Білайні(Проспект Волі, 10) вартість 5300 1135грн

А какие условия использования бонусного счёта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робиш розрахунок в будь якому місці там де є POS термінал, і коли розраховуєшся карткою кажеш щоб тобі зняли з бонусного рахунку. От і все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бонусний рахунок можна витратити в тих магазинах, де є ПОС-термінал і присутній значок ПРИхВАТбанку - клубнічка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при розрахунку приватовською карткою VISA Gold також є бонуси??? Я знаю що в точках з клубнічкою робиться знижка на купівлю товару (наприклад в Фокстроті знижка 7.5%), а про бонусний рахунок вперше чую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я більшість своїх телефонів купував саме в Телефорумі, правда в мене там знижка по іншій статті йде :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бонусний рахунок можна витратити в тих магазинах, де є ПОС-термінал і присутній значок ПРИхВАТбанку - клубнічка!

Не у всіх магазинах клубнічка наклеєна :) . Просто можна запитати чи можна в них бонусами розрахуватись. В ТАМ ТАМІ наприклад клубнічки немає, але бонусами розраховуватись можна.

при розрахунку приватовською карткою VISA Gold також є бонуси??? Я знаю що в точках з клубнічкою робиться знижка на купівлю товару (наприклад в Фокстроті знижка 7.5%), а про бонусний рахунок вперше чую

Про VISA Gold не знаю, але в Фокстроті знижки по карткам точно немає(крім Картки Домашнього комфорту, яка емітується самим же фокстротом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...