Перейти до змісту

Технічні характеристики планшетів: питання знавцям та власникам.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проблема власне заключається в наступному:

Людині потрібен планшет на ОС Андроїд. Задачі для планшета (приорітет даний цифрами):

1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

3. Перегляд інтернет-сторінок.

4. Фільм.

5. Книги, журнали (можливо).

6. Ігри (можливо).

НЕ все одразу, по черзі.

Оскільки сам планшета не маю, знавець Андроїда не великий, у всесвітній павутині чітких відповідей не знайшов, прошу консультації у форумчан по питанню:

якої мінімальної апаратної частини (процесор, відеоприскорювач, оперативна пам'ять, постійна пам'ять, матриця) планшета вимагають вище перераховані завдання? Особливо цікавить належний об'єм оперативної пам'яті, так як на мою думку для перегляду інтернет-сторінок потрібний антивірус, який напевне цю саму пам'ять трохи "з'їсть".

Опубліковано

антивірус точно не треба) Це ж андроід.

коротко кажучи, будь-який планшет овер 1200грн з всіма завданнями справиться:)

Опубліковано

Очень хороший планшет, если и покупать то только с этих, лично мое мнение.

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_16gb_nexus7-1a051a/p306232/

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_32gb_me571k/p301791/

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_32gb_me571kl/p303805/

Опубліковано

Задачі для планшета (приорітет даний цифрами):

1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

4. Фільм.

5. Книги, журнали (можливо).

6. Ігри (можливо).

Якщо тільки перші п'ять пунктів, то kompolom правильно відповів.

Якщо ж +ігри, то переглянь пропозиції nickblack'a.

Тільки ти не написав, чи інтернет через 3G чи через Wi-Fi. Різниця з 3g модулем в ціні трохи є.

Для більш точних пропозицій озвуч бюджет.

Опубліковано

Справа не у бюджеті (хоча не думаю, що варто платити більше 2000 грн.).

Питання, які мінімальні вимоги для перших трьох завдань.

Опубліковано
1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

Буде працювати на планшеті і за 50 баксів і за 500.

Питання в іншому, наскільки зручно цим буде користуватись?

7" я б відкинув одразу(раз бюджет в районі 250$), як і дешеві китайські корчі, оскільки мала діагональ, це постійне масштабування, неможливість зручного читання і тд, а дешеві недопланшети - одноразові, ненадійні, тормозні.

Для комфортного використання, 8-10 дюймів, 1 гб озу, 2 ядерний процесор. Якщо планшет буде використовуватись практично завжди вдома - wi-fi є в кожній моделі, питання інтернету знімається. Коли є необхідність брати з собою, вбудований 3G модем - не лишній (саме вбудований, бо гірлянди з юсб свистками, секс ще той).

Відео та ігри також працюють практично на кожному девайсі. Більш дорожчі апарати легко відтворюють 720-1920р контент.

Читати журнали найкраще на 10" таблетках.

Опубліковано

Маю сумний досвід купівлі планшетів.

Дочка назбирала трохи грошей, і попросила купити їй планшета, але купити ВЖЕ, і не чекати. Всі мої переконання дозбирати трошки і купити дорожчого успіху не принесли. Пішли в магазин. Купили Assistant АР-710 (800 грн.). Покористувалась 3 місяці. Перші враження: інтернет - нормально працює, книги читає, а вот з іграми напряг, починає тупити, зависати, перегружатись, батарей вистачало від сили на 5-7 годин в режимі очікування, і 1-2,5 год. в режимі роботи. І ось, через 3 місяці перший ремонт (гарантійний), почав зависати на стадії загрузки. Магазин ремонував більше місяця, хоча я міг і сам перешити, за кілька хвилин, але тоді він злетів би з гарантії. Віддали робочого планшета. Через 3 тижні планшет знову зламався...... В один прекрасний день він просто не ввімкнувся. Я не став розбиратись, здав його по гарантії назад з вимогою повернути гроші. Гроші мені повернули в той же день...

Наступного дня я купив Samsung Galaxy Tab P1000 бувший у використанні, за 1400 грн., яким щоденно користується дочка, і досить активно користується.

А тепер основні технічні характеристики, які впливають на якість роботи:

Обидва планшети 7"

Assistant АР-710 новий (800 грн.) Samsung Galaxy Tab P1000 б/в за 1400 грн

Процессор ALLWINNER TECH А13 ARM Cortex A8 1,2 ГГц ARM Cortex A8 (1 ГГц)

Ядра 1 1

ОЗУ 512 512

Samsung працює цілими днями, в режимі очікування батареї вистачає на кілька днів. В активній роботі (інтернет, відео, ігри, з активним WI-FI) заряду батареї вистачає приблизно на 6-8 годин.

Отже, при "однакових" технічних характеристиках, якісна річ, яка попереднім власником куптена півтора року тому працює, і приносить задоволення, а новий дешевий китайський планшет за 4 місяці з моменту покупки поїхав туди, де йому належить бути - на смітник.

Опубліковано

Справа не у бюджеті (хоча не думаю, що варто платити більше 2000 грн.).

Питання, які мінімальні вимоги для перших трьох завдань.

http://board.lutsk.u...be-u18gt-novii/
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

По свому ж ТС, може кому пригодиться.

Колега на роботі купив ось це: http://www.pipo.ua/p...-pro-16-gb.html

Тиждень тицяв в "pipo", та попутно консультувався в мене куди треба тицяти, бо в андроїді шарить ще менше від мене.

Результат - куча програм в фоні.

На вихідні я взяв у нього цю "піпу" погратися, доставив і довісив у фон скайп, запустив фільм (720р).

Отже по результатах тицяння в "піпу":

Процесор - вистачає 2 ядра, навіщо 4 - х.з.

Пам'ять оперативна - вистачає 1Гб, всі його і мої процеси 1Гб не забрали (антивірусу немає), зависань не помічено.

Пам'ять постійна - 4, 8, 16, 32 - тут кому як (більше звичайно краще, не треба довішувати флешки).

Відеоприскорювач - 4 ядра це сила, можливо вистачить і 2, не вирішив конкретно.

Екран - роздільна здатність чим більше тим краще для очей, краще згладжування, діагональ - 9 -10 дюймів, при меншій можна заробити косоокість.

Виробники. Я так розумію (можливо не правильно), що Андроїд відкрита система, яку кожен виробник "допилює" під свої вироби. І якщо наприклад Самсунг приділяє цьому "допилюванню" достатню увагу, то китайці "запхнули" систему і забули. Звідси висновок, китайців треба брати таких, що регулярно оновлюють прошивки на свої вироби. Ну і китайські виробники не були б китайськими, якби на чомусь не зекономили - камера, батарея, модуль вай фай або корпус. Однак виграють ціною.

Якось так.

Неправий - поправте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...