Перейти до змісту

Запрошуємо на семінар "Цілі і перешкоди"


zaHARE

Рекомендовані повідомлення

8VMy3.jpg

Запрошуємо всіх бажаючих!

Володимир Слєпцов - монах, проповідник, майстер хатха- йоги, викладач теорії та практики йоги Бомбейського інституту імені Бхактіведанти "Ведичне здоров'я" (Vedic Health), учень О. Хакімова та О.Торсунова. Вивчає та практикує йогу та аюрведу. Професійний консультант з особистого розвитку, бізнес- тренер, спеціаліст зі східнох філософії і психології. Регулярно проводить виїзди/семінари. Тренінги в числених містах Росії, Казахстану і колишніх держав СНД. Щорічно здійсньє поломницькі поїздки в Гімалаї, Північну та Південну Індію.

"Цілі і перешкоди"

Людина завжди прагне до щастя. Це її природа- бути щасливою. А бути щасливим- означає мати певну ціль у житті та шлях досягнення її. На кожному шляху ми, зазвичай, маємо перешкоди, оскільки перешкоди- це частина шляху. Перешкоди роблять людину сильною і загартовують її волю. Якщо на шляху до менти нема перешкод, то це означає, що ціль є надто малою і незначною. Або ж, якщо на шляху до досягнення мети Ви надто втомились, то це означає, що ціль є завищеною і варто обрати проміжну ціль. Як потрібно обирати ціль, які перешкоди є нездоланними, а які зусилля є надмірними - про це ви зможете дізнатися на семінарі Володимира Слєпцова ''Цілі і перешкоди''.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка вартість? Чи вхід вільний?

перепрошую,всеж таки організатори змушені встановити символічну плату в 20грн.щоб сплатити за аренду приміщення та покрити дорожні розходи.

Думаю бажаючих така ціна не відлякає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...