Перейти до змісту

Відпочинок в горах (лижі) новачок

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Драгобрат з найбільшою кількістю і довжиною трас.

Ну на рахунок найбільшої кількості трас, ви помиляєтесь, якщо вірити карті

post-4263-0-61326600-1386314402_thumb.jp

і з них основні бугельні, а на бугельному підйомнику ой як не легко підніматися цілий день, якщо на кріселці ти відпочиваеш, коли їдеш вгору, то тут потрібно бути уважним і обережним, а ввечері ноги гудуть набагато більше ніж після кріселки.

На рахунок природи так Драгобрат самий мальовничий гірськолижний курорт України, великим плюсом є те, що можна поселитися за невелику плату прямо за 200 м. від підйомника і зранку не потрібно їхати на авто, усе на місці.

Опубліковано

так то воно так, але кожному своє... Я просто автору на його прохання підкинув пораду, як один з варіантів. А взагалі таких варіантів є чимало, і потрібно розраховувати як на гаманець, так і на свої професійні навики.

Опубліковано

Я ще свої п'ять копійок вставлю :_10: Я була колись на Драгобраті і можу сказати, що це справді найгарніше місце для відпочинку!!! Для профі і для тих, хто хоче потягнути глінтвейну біля підніжжя гори) Живеш на такій висоті, що Говерла майже нарівні.

А для середняків і новачків, які все ж хочуть кататись, найкраще в Буковелі...їжджу туди вже енну кількість років і ще хочеться! Класні розчищені траси, прокладаєш собі маршрут на цілий день так, щоб не їхати одними і тими ж спусками, на горах колиби, гарні пейзажі, і адреналіну вистачає!

Опубліковано

Я ще свої п'ять копійок вставлю :_10: Я була колись на Драгобраті і можу сказати, що це справді найгарніше місце для відпочинку!!! Для профі і для тих, хто хоче потягнути глінтвейну біля підніжжя гори)

Коли вперше стала на лижі і піднялася на Стіг (Драгобрат)...глянула вниз...паніка...кажу "фсьо, чекаю ратрака до вечора, аби зняв мене звідси". І якраз-таки та халабудка з глінтвейном допомогла опанувати себе. Я до неї і їхала, і котилася...ой, не забуду ніколи)

Як би часто не їздили на Буковель, кілька наших поїздок на Драгобрат-це незабутньо :0038:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть чи пропонують тури в Буковель в будні дні? Приміром є можливість на тиждень взяти відпустку.

З понеділка по четвер в Буковлі на порядок менше народу і немає проблем з очікуванням в черзі біля підйомника.

Опубліковано

Підкажіть чи пропонують тури в Буковель в будні дні? Приміром є можливість на тиждень взяти відпустку.

З понеділка по четвер в Буковлі на порядок менше народу і немає проблем з очікуванням в черзі біля підйомника.

Буде попит - буде тур

Організуйте ще декілька людей і для вас організують тур

Опубліковано

Треба дзвонити по турфірмах - дізнаватися. Якщо десь буде майже сформована група на будні то візьмуть.

Опубліковано

Я теж дізнавалась про такі тури, але дуже рідко хто їде на тиждень...переважно на п'ятницю-неділю, але можна запитати в "Анамандрії".

Опубліковано

Я всі рази що їздив то завжди все організовував сам, по ціні виходить майже так само як і у вас, але мені ніхто нікуди не підганяє, не має ніяких графіків, що хочу те і роблю, хочу катаюся, а хочу в баньку. Оце відпочинок... а ще й хороша компанія...

Якщо власним транспортом, то питань нема

Пилипець. Там набагато дешевше, і автобуси з Луцька типу "тур" теж їздять. Тільки от питав на новий рік, то людина сказала що незнає таких місць де ще не зайнято.

ну порівнювати Буковель і Пилипець не варто... Буковель - один з найкращих лижних курортів в Європі

Крім Пилипця є й інші подібні місця для катання

Буковель найкращий в Європі??, хіба що на просторах колишнього СРСР.... Просто більше пропіарений, так сказать *мажорний* ,якщо грошей немає куди діти то так (про що мова, якщо за кордоном дешевше покататись). В Україні є більше 20 місць де можна покататись на лижах, все залежить від того які умови людина хоче бачити.

Опубліковано

Буковель найкращий в Європі??, хіба що на просторах колишнього СРСР.... Просто більше пропіарений, так сказать *мажорний* ,якщо грошей немає куди діти то так (про що мова, якщо за кордоном дешевше покататись). В Україні є більше 20 місць де можна покататись на лижах, все залежить від того які умови людина хоче бачити.

А хто казав, що найкращий????

Я писала "один з найкращих", а це трохи не те саме

Так, класно в тому ж самому Закопане, але такої кількості різноманітних трас там нема!

В Буковелі розвинена інфраструктура на рівні з європейськими курортами

На рахунок вартості... завжди можна знайти прийнятний для себе варіант. Головне - бажання!

Опубліковано

На цифрах мені напишіть (ті хто каже що в Європі дешевше поїхати на лижі).

Хочу поїхати вдвох.

Як правило катаємся три дні, на все про все в мене виходить дорога + житло + їжа + катання = 2000-2500 грн. (за двох). Живем не в Буковелі.

Тепер напишіть мені як мені за такі гроші відпочити в Європі???

PS: Ті, хто їздить в Буковель на лижі, і там живе, тут не сидять і соплі не жують що дорого, вони собі сіли й поїхали, відпочили і все. Хто схотів поїхав десь в Альпи.

А в кого гаманець не тріщить по швам від баксів та євро, їздять собі відпочивають не гірше за тих, хто в Буковелі "вісне" от і все. Траса однакова для всіх, хто в Буковелі живе, а хто десь в Яремче, але катаються всі разом. Тільки за інші гроші, хтось купує абонементи заздалегіть, а хтось одразу.

Опубліковано

Напишу що чула про Закопане:

абонемент на 10-15 спусків - 50 злотих (135 грн)

оренда спорядження - 35 злотих (95 грн)

проживання - 250-300 грн (двомісний номер)

в середньому 710-760 грн за двох в день без харчування. Поїсти там можна однозначно дешевше, ніж у закладах громадського харчування Буковелю

Опубліковано

300 грн катання

350 грн проживання

200 грн поїсти

Всього за день: 850 грн

600 грн. дорога в дві сторони (напевно, точно не знаю)

Віза: 600 грн.

Рахуємо поїхати на три дні:

(850*3)+600+600=3750 (на одну людину по скромному, може й грубо).

Дві людини це буде: 7500 грн.

Що можна двом вкластить внас в Україні в 2000-3000 грн.

І де дешевше??

Опубліковано

Можемо забронювати пристойне проживання у Микуличині на любий час. Варіант як добратись- ваш. Можно і з нашими туристами. Ми їдемо на Буковель кожного четверга о 23-30. Назад до Луцька -в неділю. Біля 24-00 вже вдома.http://patriot.elutsk.net/trip-bukovel-na-2-3-dni

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Поексперементували з Анамандрією на тему гірськолижної інфографіки.

Вартість того, що на картинці - 500 грн. Як на мене, співвідношення "ціна - кількість - якість" оптимальна.

post-2316-0-28544600-1389276837_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...