Перейти до змісту

Вентиляція кімнати.

TommyEmmanuel

Рекомендовані повідомлення

та і найти такий от варіант буде напевно складніше.

бачив на Яровиці, в представників Вентса (заходити в ці ворота і майже в кінець, в будинку зліва). Ціни не знаю.

Або напиши snouden-у в ПП - він півроку назад мені писав що має 2 шт. і не знає куди діти.

Dream, просте, подвійне вікно

Так кватирка ж має бути. Немає? Лишайте її привідкритою і не тре ніяких провітрувачів, імхо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

а хто, що скаже про такий варіант ?

Поліпшена та більш естетична схема – «отвір в стіні». Не вартує вона 800 грн. Якщо прикинути вартість, то дві гратки 60 грн + 125 – а труба метрова 65 грн + поролон 10 грн = 135,00

Якщо добавити ще 400-500 грн та поставити найтихіший вентилятор на 180 куб.м. у ванну кімнату, то при цьому ви досягнете двох цілей – витяжка у ванні та свіже, іноді морозне повітря в кімнаті.

На рахунок фільтрів та пилу не зовсім згоден:

«Но что удивительно, даже без фильтров приточка каким-то образом существенно уменьшает количество пыли и песка. Например если открыть форточку, то на подоконнике постоянно сыплется пыль и песок.» - підвіконня біле, тому пил і видно, а на підлозі не помітно, «А через приточку пыли намного меньше - видимо она оседает внутр.» як і у фільтрі…який ніби-то «становятся источником вторичного загрязнения», як і поролон в трубі. Да, фільтр буде додатковим бар’єром для повітря, але можливо погратись і хоча б грубої очистки поставити

проблема в тому, що в мене вікно з дерева, та я не знаю як організувати з нього мікровентиляцію.

А цей варіант бачив - Проветриватель стенной на солнечных батареях ПСС 102?

На Вентсі коштує 515 грн, можу знижку зробити, але дає мало повітря, коли темно - працює пасивно, тобто як простий провітрювач...а із-за фільтрів я думаю що не працює взагалі.

та і найти такий от варіант буде напевно складніше.

Dream, просте, подвійне вікно

Так кватирка ж має бути. Немає? Лишайте її привідкритою і не тре ніяких провітрувачів, імхо.

Дуже піддтримую!!!!

І от до чого ми вертаємось -

Если обходиться малой кровью, то поставить в санузел или ванную..а лучше и туду и туда вентилятор, который должен работать целый день, окно держать в режиме микропроветривание. Вентиляторі желательно самые тихие, простой вентс или доспель или чем еще хуже домовент, будут постоянно выключать из-за шума

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

TommyEmmanuel,deluxkangoo, ну як зима пройшла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

deluxkangoo, ну як зима пройшла?

Ще мабуть не пройшла, щоб не наврочити. Як вітру нема то все ОК. На кухні часто вікно на мікровентиляціїї. Чи в якому значенні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...