Перейти до змісту

База даних власників транспорту(спец. техн, фури,автобуси,тахі та ін)

toro

Рекомендовані повідомлення

Пропоную ВАМ придбати для Вашого бізнесу------ базу ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ де є адреса та телефони фірм,підприємців,та власників таксі,спец.техніки,автобусів,фур та іншої техніки .

База актуальна станом на 01.10.2013рік

База налічує 2700 адрес та телефонів(формат ексель)вся ВОЛИНСЬКА ОБЛАСТЬ

Наприклад

344. ТЗОВ ТОРЕКС м.Луцьк вул Ветеранів2кв22 тел(0332)341122 моб 0504327455

345. Полап Андрій Степанович м.Ковель вул Парна55 тел(0365)264411 моб 0661139752

Пишить в приват або на пошту --- [email protected]

Вартість 2500 гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю такого роду бази, заборонено розповсюджувати. Не боїшся що наприклад СБУ подзвонить і "прикупить".

А СБУ звідси інфу бере 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС вичислять по ІР .... ггг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗУ "Про захист персональних даних"? Нет, не слышал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сира база... тільки назви і адреси, і немає самого головного - хто чим займається, в кого яка техніка. За таку "базу" я би і 250 грн не дав...

і як писали вже вище, за тобою вже виїхали... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот такие "добрые" люди продают инфу, а потом на телефон и по почте приходят разного рода спам рассылки, в лучшем случае, еще базой могут воспользоваться нечистые на руку люди. Как по мне данное распространение противоречит законодательству. В "баню" ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС твоє щастя що погана погода. То ще напевне не виїхали. Але сніг скоро припиниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звами всіма згідний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сніг ще йде--------------всі вище викладені дані у вільному доступі у 5-8 виданнях(про транспотр) з адресами та тефонами

а за декілька років при бажанні все можна ствотити тим більше працюючи в транспортній канторі

В цій базі немае ЧАСНИХ ЛИЦ тільки транспорт який офіційно надає свої послуги.................... тому і інформацію про себе вони дають в журнали та рекламують себе в інтернеті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді чого так дорого дереш за відкриту інформацію???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такими даними в базі то це є телефонний бумажний довідник. Де ЄДРПОУ? Де КВЕД?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...