Перейти до змісту

Відеоспостереження на 30 камер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

MPX-1000W - 900грн\шт х 32 =28800.

NVR-3200 -7000 грн/штх1 =7000

=35800грн. дороге задоволення з ІР робити.Це я ще не рахував живлення,акумулятори,кабель,роботу,комплектуючі.

а краще 2 регістратори на 16 і 2 монітри(хоч щось видно буде)

Опубліковано

підкажіть, яка дальність роботи аналогової камери спостереження по коаксіалу?

Хоча зараз всі посміються но я напишу 50м. це по правилам (ну тіпа) я тянув на150-200м і все гуд! це ще коли на витій парі не робили, а взагалі хороший кокс. 100м без проблем.

Опубліковано

Затусуюсь і я тут. В "тємє" був давно і недовго, тому досвід монтажу є, а от по сьогоднішньому обладнанню треба консультація.

В себе на підприємстві вже проклав магістраль і, якщо з'являться вільні гроші, вже в найближчому майбутньому збираюсь купити 24-канальний DVR і 23 аналогові камери (скільки яких розпишу при потребі).

На двох філіалах установлені 4-канальні Dahua і вуличні варіфокальні камери Sunel та InterVision з ІЧ підсвіткою (140-160$ за шт.). Відеосистема орієнтована на перегляд через локальну мережу та інтернет. В принципі вже майже рік все працює без проблем, хоча переваги камер від Санел явно є.

Так от: хто що може порекомендувати по виробниках і цінах на обладнання?

Дякую.

Варіфокальні вручну чи "удалёно"?

Опубліковано

Попросили розмістити:

32 канальний відеореестратор HIKVISION DS-7332HWI-SH- 5650грн.

Відеокамери HIKVISION DS-2CC12A2P-IT3+кронштейн 580грн.

Це для порівняння,займаюся цією справою 9 років.Дзвоніть проконсультую.

24 канальний відеореестратор DH-DVR2404HF-S-6900грн.

Камера AVG-251HD-570грн.

Камера Atis AVD-700VFIR-36W-440грн.

тел.0996421055 0974472448.

Немає часу сидіти і слідкувати за темами,всі питання по тел.Консультація безкоштовно.

Наші контакти:

0332 20 00 39

067 332 64 74

050 378 07 08

• Адміністратори
Опубліковано

Моя переконана думка.

Для крупних інтегрованих об'єктів аналог це фу фу фу.

Відеоспостереження в них частина інфраструктури.

Будувати окремо відео, це трата грошей інвестора.

+ використання сухих контактів * датчиків камер для супутніх задач.

В відео-нагляді не достатньо розумітись в оптиці, світлочутливості і фокусних відстанях.

І збирати конструктори *дахуа як зараз на ліво і на право ставлять численні підприємчики.

Маленькі магазинчики офіси, так. Аналог від Dahua чи схожі.

Я крутив камери як то кажуть від а до я. І дахуа і аксіс і інші відомі і невідомі бренди.

Для себе знайшов вендора який забезпечує якісними камерами і софтом. Софт тут одне із основних питань :)

Я підозрюю що у топікстартера уже є мережа відео-нагляду. :)

Опубліковано

Моя переконана думка.

В відео-нагляді не достатньо розумітись в оптиці, світлочутливості і фокусних відстанях.

І збирати конструктори *дахуа як зараз на ліво і на право ставлять численні підприємчики.

Я крутив камери як то кажуть від а до я. І дахуа і аксіс і інші відомі і невідомі бренди.

Для себе знайшов вендора який забезпечує якісними камерами і софтом. Софт тут одне із основних питань :)

ОХ! як "ти малюеш" на рахунок аналога ти ,,,,,,,,,,,,))))))))))))) а що? щоб дешевше?: а загалом ти правий.

Моя думка "дахуа "це слабовато. для фірмочок.

Опубліковано

Моя переконана думка.

ОХ! як "ти малюеш" на рахунок аналога ти ,,,,,,,,,,,,))))))))))))) а що? щоб дешевше?: а загалом ти правий.

Моя думка "дахуа "це слабовато. для фірмочок.

Будувати окремо відео , це трата грошей, це не правда , за кордоном відео спостереження вкладено в проект і не таке як в нас" СПІДДОМИ"наприклад якщо ти знаєш що це? Але я не "умнічаю" просто спілкуюсь бо про відео говорити і не переговорити!

Опубліковано

Що значить "фірмочка", "магазинчики"?

Дахуа - це слабо? Чому? Якщо не Дахуа - тоді що?

Мені треба ПРОФЕСІЙНУ пораду, щоб реалізувати одноразову задачу. Будь ласка, діліться досвідом, а то я тут побачив тільки рекламу товару від продавців і рекламу послуг від монтажників.

Вручну один раз налаштовані. Задача спостереження на філіях - нагляд за наявністю на місці людей і транспортних засобів. Тому вибрав середньостатичне обладнання.

На виробництво і склади реєстратор і камери ще не куплені.

Опубліковано

Що значить "фірмочка", "магазинчики"?

Дахуа - це слабо? Чому? Якщо не Дахуа - тоді що?

Мені треба ПРОФЕСІЙНУ пораду, щоб реалізувати одноразову задачу. Будь ласка, діліться досвідом, а то я тут побачив тільки рекламу товару від продавців і рекламу послуг від монтажників.

Вручну один раз налаштовані. Задача спостереження на філіях - нагляд за наявністю на місці людей і транспортних засобів. Тому вибрав середньостатичне обладнання.

На виробництво і склади реєстратор і камери ще не куплені.

Напиши менеі що я рекламую, я знаю що таке обладнання, просто напиши що ? в чому реклама? короче тебе це не стосуєтся)) без образ всі слабенькі в цихз питанях!

ВАША дахуа це кітайське ........................... в принципі все гівно просто нормальних не бачили, бля а зараз кожен ділок тулить цю парашу (і ради Бога не спорте)

Опубліковано

Мужикі подивітся регістратори "LUX DVR" є різні "PRO",або "MAX" тоже китай, але там меню класне і перегляд БОМБА "лінійна шкала" календарь класний кароче гляньте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...