Перейти до змісту

Довго завантажується bios

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Довго завантажується bios.

- boot agent відключав

- налаштування bios до стандартного скидав-

- жорсткий диск знімав, bios так само довго грузився

При ввімкненні довго висить заставка hp.

Ось відео процесу завантаження:

Буду вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю можливо і дурна порада, можна вийняти батарейку на 2-3 хвилини а потім знову поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

флешки теж витянуті? в мене якось при всунутій флешці навіть до завантаження біосу не доходило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флешки також витягнуті.

Проблема вже виникла давно, але зараз дістала ... В більшості випадків ноут в сплячому режимі.

До речі це ноутбук, модель hp 6720s

bios f.09

Можливо якось оновити, перевстановити

Тут до мого ноута є. Але проблема в тому, що ніколи цим не займався, щоб не вийшло так що щось не так налаштую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може бути, що в БІОСі увімкнена опція, яка відповідає за повне (а не швидке) тестування системи/пам'яті. Треба б полазити по настройках БІОСа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 - збий налаштування біоса ( в самому біосі одна з опцій в останій вкладці)

2 - проший біос, тут круте юефі від хулета, положити всеодно не зможеш, а поновити -пофіксити вийде.

3 - в разі фейлу 2 пункту, читай 4 пункт

4 - вийми батарейку біоса. хоча не рекомендую лісти самому без навиків чи читання мануалів

1 - збий налаштування біоса ( в самому біосі одна з опцій в останій вкладці)

2 - проший біос, тут круте юефі від хулета, положити всеодно не зможеш, а поновити -пофіксити вийде.

3 - в разі фейлу 2 пункту, читай 4 пункт

4 - вийми батарейку біоса. хоча не рекомендую лісти самому без навиків чи читання мануалів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така сама фігня на copmaq а це той самый хулепаркет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В декого такі трабли були, коли люди поставили у відсік для CD-ROMа додатковий вінт. А якщо відключити CD-ROM?

Крім того, я би в тому ж самому БІОСі відключив би все вбудоване обладнання (кардридер, вебкамеру, сканер відбитків пальців і т.п.). Якщо БІОС почне нормально грузитися - включати по черзі обладнання і дивитися, де затик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В декого такі трабли були, коли люди поставили у відсік для CD-ROMа додатковий вінт. А якщо відключити CD-ROM?

Крім того, я би в тому ж самому БІОСі відключив би все вбудоване обладнання (кардридер, вебкамеру, сканер відбитків пальців і т.п.). Якщо БІОС почне нормально грузитися - включати по черзі обладнання і дивитися, де затик.

а я всеодно грішу не на метал, а на криву юефі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через вінфлеш перешити біос, якщо скидання налаштувань не допоможе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй в біосі повідключати все що можна, usb, wifi, lan, може звукову дасть виключити, повитягуй з ноута все (мишки, принтери, диски в приводі, юсб хаби) і глянь чи час завантаження зміниться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я всеодно грішу не на метал, а на криву юефі

там хіба юєфі? цеж старий ноут (аналог ХП 550) там біос простий і мало, що можна відключити

ТС попробуй просто перешити біос

оффсайт

там дві моделі HP Compaq 6720s Notebook PC та Ноутбук HP Compaq 6720s, базовая модель або шукайте по серійному номеру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Занесіть до спеціаліста, він по коду побачить де біос запирається, а потім можна буже вже робити якісь висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Довго завантажується bios.

І що? Чим вирішилося, чи НЕ вирішилося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да старих делах була те саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...