Перейти до змісту

Довго завантажується bios

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Довго завантажується bios.

- boot agent відключав

- налаштування bios до стандартного скидав-

- жорсткий диск знімав, bios так само довго грузився

При ввімкненні довго висить заставка hp.

Ось відео процесу завантаження:

Буду вдячний за допомогу.

Опубліковано

Флешки також витягнуті.

Проблема вже виникла давно, але зараз дістала ... В більшості випадків ноут в сплячому режимі.

До речі це ноутбук, модель hp 6720s

bios f.09

Можливо якось оновити, перевстановити

Тут до мого ноута є. Але проблема в тому, що ніколи цим не займався, щоб не вийшло так що щось не так налаштую.

Опубліковано

Може бути, що в БІОСі увімкнена опція, яка відповідає за повне (а не швидке) тестування системи/пам'яті. Треба б полазити по настройках БІОСа.

Опубліковано

1 - збий налаштування біоса ( в самому біосі одна з опцій в останій вкладці)

2 - проший біос, тут круте юефі від хулета, положити всеодно не зможеш, а поновити -пофіксити вийде.

3 - в разі фейлу 2 пункту, читай 4 пункт

4 - вийми батарейку біоса. хоча не рекомендую лісти самому без навиків чи читання мануалів

1 - збий налаштування біоса ( в самому біосі одна з опцій в останій вкладці)

2 - проший біос, тут круте юефі від хулета, положити всеодно не зможеш, а поновити -пофіксити вийде.

3 - в разі фейлу 2 пункту, читай 4 пункт

4 - вийми батарейку біоса. хоча не рекомендую лісти самому без навиків чи читання мануалів

Опубліковано

В декого такі трабли були, коли люди поставили у відсік для CD-ROMа додатковий вінт. А якщо відключити CD-ROM?

Крім того, я би в тому ж самому БІОСі відключив би все вбудоване обладнання (кардридер, вебкамеру, сканер відбитків пальців і т.п.). Якщо БІОС почне нормально грузитися - включати по черзі обладнання і дивитися, де затик.

Опубліковано

В декого такі трабли були, коли люди поставили у відсік для CD-ROMа додатковий вінт. А якщо відключити CD-ROM?

Крім того, я би в тому ж самому БІОСі відключив би все вбудоване обладнання (кардридер, вебкамеру, сканер відбитків пальців і т.п.). Якщо БІОС почне нормально грузитися - включати по черзі обладнання і дивитися, де затик.

а я всеодно грішу не на метал, а на криву юефі

Опубліковано

спробуй в біосі повідключати все що можна, usb, wifi, lan, може звукову дасть виключити, повитягуй з ноута все (мишки, принтери, диски в приводі, юсб хаби) і глянь чи час завантаження зміниться

Опубліковано

а я всеодно грішу не на метал, а на криву юефі

там хіба юєфі? цеж старий ноут (аналог ХП 550) там біос простий і мало, що можна відключити

ТС попробуй просто перешити біос

оффсайт

там дві моделі HP Compaq 6720s Notebook PC та Ноутбук HP Compaq 6720s, базовая модель або шукайте по серійному номеру

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...