Перейти до змісту

Куплю рігідну вилку 26

TARAS96

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під ві-брейки, 26 колесо, діаметр штоку 1 1/8.

Бажано білу/сіру.

бюджет мінімальний (до 400 грн)

На обмін маю кузов від заза

+ЗВО9З2З7775І +ЗВО66ІЗ67Ч7І

Опубліковано

Потрібна порада! Хтось їздив на жорстких Mosso? Як вони? знайшов тут, вилки гарні. Але ще думаю: морда в Сталліоні не занадто опуститься?

Опубліковано

вилка - не для жесті, читав і про лопнувші, і про виламані штокі...

катаюсь на гібриді з MOSSO M3 декілька місяців.

порівняти з іншими і з амортизаційною можливості не було, так як ставилась на новий вел. при розпаковці його з коробкі.

вважаю на свою ціну нормальна вилка, тим більше варіантів мало, якщо вони взагалі є...

в Луцьку бачив ще в Мирослава і на Cube-ку

Опубліковано

Мирослав на Келлисе :)

Кстати, на ней он и в Карпатах катал. Без кайфа, конечно, но она выдержала жесть. Завал геометрии, конечно, есть, но некритичный. Она расчитана, на 26 и 29 диаметр. Мы сегодня, как раз, примеряли.

Опубліковано

Мы сегодня, как раз, примеряли.

То у вас десь є така, Чи ви Мирославову приміряли? Десь можна таку в Луцьку подивитися? В нас в магазинах такі ніде не продаються?

І все ж таки вона краща за якийсь сантур такої ж ціни?

Опубліковано

Туди.. так і проситься 28", або якщо влізе.. то й 29" колесо... тоді і з геометрією буде все гуд, і прохідність по грунтах збільшиться і комфорту додасться. Катав так.. навіть по Криму в поході проїхався.. все гуд.

Єдина заморочка в тебе буде, це встановлення дискового гальма... Але з другого боку дискач спереду.. маст хев.. ))

Позитиву від такої конструкції тонна... НУ І ВІДОС КАНЄШ.. ЯК МІНІМУМ ОРИГІНАЛЬНИЙ.....))

Опубліковано

Что вы хотите сравнить амортизационную вилку с жесткой?

Зрівняти з амортизаційною недорогою, я так розумію, що дешеві вилки це просто макети нормальних вилок і своїх функцій нормально не виконують. І тому думаю, що ж вибрати. Поки куплю нормальну вилку, треба на чомусь їздити.

Єдина заморочка в тебе буде, це встановлення дискового гальма... Але з другого боку дискач спереду.. маст хев.. ))

Позитиву від такої конструкції тонна... НУ І ВІДОС КАНЄШ.. ЯК МІНІМУМ ОРИГІНАЛЬНИЙ.....))

АГА) Вигляд був би супер, але для початку плануються V-Brake.(

Опубліковано

влазить 29", в мене М3 (вона вища на 2см) стоїть на гібриді з 28 колесом, зазор ще великий...

можна подивитись, можна замовити. тел. 099 777 07 60 (звонити вже завтра)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...