Перейти до змісту

Потрібен кулер LGA775 та HDD20-40Gb IDE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен боксовий кулер на 775 сокет та вінчестер 20-40Gb IDE. Хай буде все б/в. Моднячих, дорогих типу zalman не пропонуйте. І ще поцікавлюсь може в кого є проц на 462 сокет більше 1.2Ггц, обміняю duron 1.2Ghz з доплатою, ну це не спєшно...

Опубліковано

боксові на 775 дуже різні. на який процесор має бути?

Мені власне потрібен звичайний кулер такий як на фото, з якого виходить 4 дротика 2-живлення, 2-управління. Монтувати буду на 462 сокет. Просто той маленький, що там стоїть крутить з швидкістю 6500об/хв., і шаленно гуде!!

post-19669-0-82630000-1384278780_thumb.j

Опубліковано

боксові на 775 дуже різні. на який процесор має бути?

Мені власне потрібен звичайний кулер такий як на фото, з якого виходить 4 дротика 2-живлення, 2-управління. Монтувати буду на 462 сокет. Просто той маленький, що там стоїть крутить з швидкістю 6500об/хв., і шаленно гуде!!

а ви знаєте толк в ізвращеніях.

Просто тут треба врахувати який ТПД проца і чи цей кулер (такий я на фото) зможе відвести те тепло при малих обертах

Колись на 462 ставили корпусний (як пише Fedor4uk) то він не справився (атлов хр 2200+) і постійно були перегріви (ну як постійно до 5 хв). Краще купити якийсь кулер+мідний радіатор чисто під 462 сокет тоді і шуму меншу і відвід тепла краще

Опубліковано

тоді є сенс купити звичайний 3-pin корпусний вентилятор 80мм.

Може й так, але я не впевнений,що буде працювати управління оборотами. На старому 3 піновому не працює, зразу валить 6500

Опубліковано

боксові на 775 дуже різні. на який процесор має бути? Мені власне потрібен звичайний кулер такий як на фото, з якого виходить 4 дротика 2-живлення, 2-управління. Монтувати буду на 462 сокет. Просто той маленький, що там стоїть крутить з швидкістю 6500об/хв., і шаленно гуде!! а ви знаєте толк в ізвращеніях. Просто тут треба врахувати який ТПД проца і чи цей кулер (такий я на фото) зможе відвести те тепло при малих обертах Колись на 462 ставили корпусний (як пише Fedor4uk) то він не справився (атлов хр 2200+) і постійно були перегріви (ну як постійно до 5 хв). Краще купити якийсь кулер+мідний радіатор чисто під 462 сокет тоді і шуму меншу і відвід тепла краще

Тепло відводить добре, і оберти регулює, 4-й пін не задіяний.. Такий вже стоїть, але його тре віддати.

Опубліковано

боксові на 775 дуже різні. на який процесор має бути? Мені власне потрібен звичайний кулер такий як на фото, з якого виходить 4 дротика 2-живлення, 2-управління. Монтувати буду на 462 сокет. Просто той маленький, що там стоїть крутить з швидкістю 6500об/хв., і шаленно гуде!! а ви знаєте толк в ізвращеніях. Просто тут треба врахувати який ТПД проца і чи цей кулер (такий я на фото) зможе відвести те тепло при малих обертах Колись на 462 ставили корпусний (як пише Fedor4uk) то він не справився (атлов хр 2200+) і постійно були перегріви (ну як постійно до 5 хв). Краще купити якийсь кулер+мідний радіатор чисто під 462 сокет тоді і шуму меншу і відвід тепла краще

Тепло відводить добре, і оберти регулює, 4-й пін не задіяний.. Такий вже стоїть, але його тре віддати.

якщо 4 контакт не задіяний - то і сенсу ніякого в ньому немає. багато материнок вміють регулювати і 3-пінові кулери.

Опубліковано

Fedor4uk,

Рідний 3-х піновий валить на максимумі, а з під 775 сокету з незадіяним 4-м дротиком обороти регулює залежно від нагріву. От така справа, того й шукаю саме такого...

Опубліковано

Fedor4uk,

Рідний 3-х піновий валить на максимумі, а з під 775 сокету з незадіяним 4-м дротиком обороти регулює залежно від нагріву. От така справа, того й шукаю саме такого...

пропоную за 30 грн. вирішити питання

post-1728-0-08907000-1384463137_thumb.jppost-1728-0-37363900-1384463142_thumb.jppost-1728-0-38558400-1384463148_thumb.jp

тихий, сам регулює оберти залежно від температури.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...