Перейти до змісту

Шукаю програмку

lotr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю програмку для інвентеризації комп. техніки!

"Инвентеризация ПК" або "Hardware Inspector" чи шось такого плану!

У кого шось є - поділіться! ))

Опубліковано

То зовсім не такі!

Треба такі, щоб і базу формували, і вибірку можна було зробити!

Ті що я написав для прикладу роблять таке, але у мене нема кряка! ))

Опубліковано

уху і ми з одмінчєгами балувались колись такою звязкою:

приблуда, яка запускає АІДУ по мережі з ключами, для формування звіту по компутеру в мережі , і кладе цей звіт на розшарену папку в тексті

БД на 1С, якась шареварна, їх багато є, можна вибрати, обробку для імпортування звітів, самі писали, от

Опубліковано

Есть такая хорошая прога Fpinger, поисчи в сети, там есть клиентская и серверная часть. Клиентская, при входе юзера в систему собирает и отправляет инфо обо всех железкакх и прогаг установленных на компе. А серверная, все это собирает в кучу... Кстати, позволяет видеть ,какие изменения были произведены в софт или хард части компа...

Опубліковано

Fpinger бачив, але з нею особо не розвернешся. Я на фірмі займаюсь інвентаризацією комп'ютерного обладнання. В нас близько 250 машин. З вище згаданою конфігурацією можна: імпортувати з файлів-звітів еверест, робити різного роду звіти, також облік ремонту техніки, заправки картриджів, управління різними заявками. Кароч комплекс. Принципі поки я використовую тільки розміщення техніки на робочих місцях і всіляки звіти.

Опубліковано
Есть такая хорошая прога Fpinger, поисчи в сети, там есть клиентская и серверная часть. Клиентская, при входе юзера в систему собирает и отправляет инфо обо всех железкакх и прогаг установленных на компе. А серверная, все это собирает в кучу... Кстати, позволяет видеть ,какие изменения были произведены в софт или хард части компа...

Може вона у тебе є?

А то в неті все без кряків! ((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...