Перейти до змісту

Флейм на тему зарплат у луцьку.

Misto3G

Рекомендовані повідомлення

крива доходів населення

"А кривая проституции??- с надеждой в голосе спросил Корейко

-Тоже неуклонно падает!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь
-Тоже неуклонно падает!"

Стремительным домкратом.

"12 стульев"

)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розвозити наркоту - це не робота, це протизаконна діяльність. Не робота - діяльність. І ще й протизаконна.

А можна докладніше різницю між

Діяльність — це процес взаємодії людини з довкіллям, завдяки чому вона досягає свідомо поставленої мети, яка виникла внаслідок появи потреби.

та багатозначним терміном "робота"? І невже "робота" не може бути протизаконною?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таня, судячи з усього, тобі не вняли:))дебати тривають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Економікс" в поміч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось одного зрозуміти не можу з вашої глибокої дискусії : яким чином це стосується з/п у Луцьку.

Середньої, високої, мінімальної...в нас що, вагон наркокур"єрів на біржі стоїть і роботу шукає?

чи від того, що ви не можете визначитися з формулюванням понять "робота", "професія", "діяльність",

крива доходів населення потерпає значних коливань?

tolko-ne-segodnya_23914107_orig_.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3rj18Rv.gif

Цікаво читати про кіллера та наркокур'єра. До речі у 90-ті колись у школі дітей спитали ким вони хочуть бути то один хлопчина відповів: "Бригадиром!" Добре що дівчата не відповіли про бажання опанувати іншою, одною з найдревніших професій... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо далі розвивати тему зарплат, то я помітив багато цікавих закономірностей. Ринок праці, все-таки, працює по тому ж принципу, що й будь-яка торгівля, тобто кращі працівники найбільше коштують. Проте варто зазначити, що в цей же час, працівники, які часто хворіють - відразу стають найменш затребуваними. Крім того, хочу попередити, що зараз в місті дуже легко зливається кофіденційка про працівника кадровиками великих підприємств, помітив тенденцію такі кадровики можуть курувати багато підприємств. Якщо людина зарекомендує себе, як невигідний працівник (навіть якщо і по хворобі), то йому, дефакто, буде закрита дорога по багатьох інших п-ствах і вона не зможе зразу знайти собі роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...