Перейти до змісту

Флейм на тему зарплат у луцьку.

Misto3G

Рекомендовані повідомлення

бачу тут активність велика, добавлю і свої 5 копійок.

все наступне написане - лише мої особисті роздуми та досвід.

зараз молодь розбещена і хоче все і відразу і зп хочуть відповідну, щоб жити було добре та затишно - смішно. звісно так воно має бути, але чим ви заслужили вимогу великої зарплати?

в свій час у мене була стипендія 9 грн - це 4,5$, на проїзд не хватало. зараз у студентів стипендія трішки менша за мінімалку - і це неправильно, несправедливо по відношенню всіх тих, хто довгі роки працював, а потім став непотрібен і вимушений працювати на мінімалку.

моя перша роботу була за 20$ в місяць, а потім пішло-поїхало, роботи мінялись практично раз в рік - йшов сам на більшу зп, чи перекупляли - це не важливо. головне, що всюди (принаймі так здається) про мене хороші відгуки.

ще в 2009 році я знайшов у Луцьку роботу на 600$ - непогано і на той час і на цей. і взагалі в період банківської кризи змінив 3 роботи із збільшенням по зарплаті. потім були зміни і все стало не так радужно, але тим не менше перспективно.

не сприйміть це за вихвалляння, але ці всі зп не давались просто так- їх треба було відпрацьовувати, працювати на належному рівні із належними знаннями, навиками та вміннями, а ще з бажанням рости.

треба займатись тією роботою, котра вам по душі, інакше ви будете постійно незадоволенні - а це вже крах.

часто бачу і чую від молоді і не дуже молоді вислови про те - що вони не можуть знайти хорошу роботу - тут все залежить лише від вас. від ваших вмінь, бажань та знань і від того яка ви людина.

просто так в житті мало що дається. треба розвиватись і самовдосконалюватись постійно. але як показує пактика - більшість людей ліниві по натурі і звикли ганяти балду і хочуть за це високу зп.

для тих, хто бажає отримувати те, що хоче - можу запропонувати наступну книгу для прочитання - можливо допоможе комусь.

удачі вам

Sila_namerenia.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

Дочитав до кінця. Я як тільки прийшов на роботу в банк (до цього теж був адміном(лаборантом) у ВДУ за 500 гривень на півставки до пар) мені одразу хтілось кимось покерувати, тощо...

Зарплата в 2200 мене теж не влаштовує, і допоки я не буду закривати всі питання, які можуть виникати на моїй посаді - не варто претендувати на більше.

За 3 000 треба тянути не одне і не два "питання" одночасно. Якшо хтось думає, шо він самий умний і все може - прокиньтесь!! Ви живете в Україні. Ніхто вам не довірить нічого, допоки ви себе не проявите. А проявляти себе потрібно саме на 1500 і не один рік...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну от, ми дійшли до того, що хто хоче і має відповідні задатки. Той і має зп більшу ніж 1500.

Так що думаю не усе так погано в Луцьку. :)

Жесть, я знав. Міро - мадяр! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу бухати і нічого не робити :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу бухати і нічого не робити

Хтось забороняє ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бухати і нічого не робити то є бомж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бухати і нічого не робити то є бомж

Або дегустатор спиртних виробів:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kellax, твій варіант витонченіше звучить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть, я знав. Міро - мадяр! :)

— А простите... это ты... это вы... — он сбился, не зная, как обращаться к коту, на "ты" или на "вы", — вы — тот самый кот, что садились в трамвай?

— Я, — подтвердил польщенный кот и добавил: — Приятно слышать, что вы так вежливо обращаетесь с котом. Котам обычно почему-то говорят "ты", хотя ни один кот никогда ни с кем не пил брудершафта.

М.А.Булгаков. «Мастер и Магарита», глава 24

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав різні дописи на цю тему. Мене зачепила позиція багатьох форумчан, які стверджують, що все залежить тільки від нас. Це не зовсім вірно. Не буває двох однакових людей, які стоять на "старті" в однакових умовах. І це є факт, одного "підвезуть", іншому навішають гирь. Одному поставлять старт на сто метрів ближче до умовного фінішу, а іншому скажуть стартувати на 200 м далі від від старту першого. Так що я вже наслухався і начитався висловів, на зразок: "я всього добився сам", та я ачуїтєльний і тп. і тд. Я добре знаю, в якій країні живу, і як тут умови створюються одним, а інших готові замордувати бюрократичними перепонами і хабарництвом. Тому хвалькам флаг в рукі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав різні дописи на цю тему. Мене зачепила позиція багатьох форумчан, які стверджують, що все залежить тільки від нас. Це не зовсім вірно. Не буває двох однакових людей, які стоять на "старті" в однакових умовах. І це є факт, одного "підвезуть", іншому навішають гирь. Одному поставлять старт на сто метрів ближче до умовного фінішу, а іншому скажуть стартувати на 200 м далі від від старту першого. Так що я вже наслухався і начитався висловів, на зразок: "я всього добився сам", та я ачуїтєльний і тп. і тд. Я добре знаю, в якій країні живу, і як тут умови створюються одним, а інших готові замордувати бюрократичними перепонами і хабарництвом. Тому хвалькам флаг в рукі.

а нитікам в руки платочок, сльози витирати )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нитіків тут нема, зате хвалько перший нарісовався :) здрастє. :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну посунули тебе на 200м далі від старту... і що ? вже не треба до фінішу йти ? все, жопа, життя проходить повз.. ?

якщо плавати за течією, жаліти себе і винити долю - то і до старту не доберешся

пахати треба - буде результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так фініш у всіх однаковий:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно то так, але не кажи що, взнавши про це, ти забив на все :)

фініш то однаковий, але краще до нього добратися коли ти пожив гарно і з користю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну посунули тебе на 200м далі від старту... і що ? вже не треба до фінішу йти ? все, жопа, життя проходить повз.. ?

якщо плавати за течією, жаліти себе і винити долю - то і до старту не доберешся

пахати треба - буде результат

Ніхто цього не написав. Це ваше. Працювати треба, але простаку треба знати, коли і де краще нажати на "газ", а коли краще перечекати в "гаражі". Бо якщо "виїхати" в не підходящий час, мажори тебе своїми лєксусами "заробленими" зачмирять. Пояснив свою позицію на такому прикладі, можу й інші привести, якщо важко дається. Жаліти себе не можна, бо то ведмежа послуга. Але берегти здоров'я, виконуючи всі для цього перестороги - неодмінно потрібно. Людина живе, щоб вчитися і любити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то я не пойняв, ти соромишся того що маєш ? то тобі не в цю тему напевно, десь психологія має бути недалечко.

тут тема ніби про можливості а не про комплекси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про комплекси не було ні слова, знову твої домисли. Тема флейм-зарплата-Луцьк якраз і є про те, про що ми і спілкуємося, не всім дано бачити нариси цифр в гуманітарних глибоко-змістовних текстах. В багатьох людей простий грубий розум. Я це чудово розумію. Така реальність. Але нічо, всякі люди є - всякі люди треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нитіків тут нема, зате хвалько перший нарісовався :) здрастє. :0024:

...згадалося... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я й не хвалився, знову ж твої домисли, я по-своєму неідеальний, просто інший, всякі люди є, всякі люди треба, але найраще, коли кожен на свому місці і виконує те, що вміє найкраще - всім від цього добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з цієї сторінки я зрозумів лише одне :) думки всіх людей - домисли

і лише твій пост - об'єктивна реальність :)

видихай :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з цієї сторінки я зрозумів лише одне :) думки всіх людей - домисли

і лише твій пост - об'єктивна реальність :)

видихай :)

Ні, це не так, в кожного свій досвід. Я описав свій, який переживав і переживаю я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kmd прекрасно описав вимоги до кандидата. Я ж опишу мінімальні витрати працівника на місяць:

Припустимо людина живе одна, має однокімнатну квартиру, мобільний телефон, комп'ютер, немає дружини і дітей, немає власного авто. Враховуючи, що вихідний один на тиждень, маємо 26 робочих днів на місяць.

квартплата+комунальні послуги за 1к квартиру - 300 грн

інтернет - 50 грн

мобільний телефон - 10 грн

проїзд до місця роботи і назад на маршрутці - 26*4=104 грн

обід в Глобусі - 26*20=520 грн

Виходить 934 грн

Ще потрібно снідати і вечеряти - порахуєм 2 рази стакан кефіра і полбатона - це 14 грн*30 = 420 грн. Якщо ж харчуватись здорово з м'ясом, овочами і фруктами, то нічого не вийде. Вийшло 1350 грн мінімальних витрат. Ще потрібно купити туалетний папір, сірники, побутову хімію і інший дріб'язок.

Як бачимо, прожити впроголодь можна, при цьому не одягатись, а коли дзвонять друзі кудись сходити відпочити, то є мобільний телефон, щоб сказати, що немає грошей кудись йти. Купити якусь побутову техніку чи меблі не вийде. Подорожувати теж. Відкладати гроші теж. Сходити з дівчиною кудись - хіба що вона за вас заплатить. Вважаю, що обираючи роботу потрібно від цього відштовхуватись. Не працювати ж тільки за їжу...

Ну а роботодавець матиме сумного худого працівника, який носитиме секонд-хенд і не матиме бажання працювати і думатиме, щоб тут на роботі замутити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є таке, це біда, єдине радує, що не все грошима рахується. Є ж ще друзі, які завжди підтримують і яким байдуже, що зараз не маєш чим віддячити. Аби здоров'я, то все інше здобудеться. Насправді не треба чекати, поки хтось тобі умови створить, треба створювати їх собі самому. Наприклад почати відмовлятися від маршрутки в теплу пору року, їздити великом, це нормальна копійка, як для молодої людини. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квартплата+комунальні послуги за 1к квартиру - 300 грн

мало береш. в опалювальний сезон тільки за тепло більше 200 грн. виходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...