Перейти до змісту

Де провірити компресію?

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Хочу перевірити компресію в двигуні авто, де недорого перевіряють, підкажіть будь-ласка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на гаражах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в палітєх на СТО заїхати там "карбюраторщик" може перевірити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в кожного моториста є компресометр. Чи на СТО, чи на гаражах, чи по великих організаціях, де є моторист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на гаражах

де саме, в яких гаражах???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, то ж напиши що за машина, який двигун, тоді й пораду тобі нормальну дадуть і адресою поділяться.

Є різниця що поміряит компресію на "Жигулику", що на сучасному TSI з прямим впорскуванням чи дизелі накрученому. В деяких машинах треба розібрати чимало всього, щоб просто "поміряти компресію". Може бути різьба специфічна, переходнічок треба, чи там подовжувач.

Випадки бувають різні. Правильно поставлене питання - половина відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nissan almera, n15 кузов, 2000 рік, 1,6 мотор (16 клапанний)

де можна поміряти компресію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в палітєх заїдь на СТО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміряти можна багато де але поміряти якісно... оххх... мені одного разу інжекторщик як наміряв - каже всьо труба мотору на номер їдь роби бо всьо хана... В мене пічаль і істерика на цілий день... Зранку встаю і за порадою друга їду до толкового моториста 3-го покоління як то кажуть... Міряє повторно і що ви думаєте?.. Все гуд, невеличка різниця але як він сказав для такого року це нормально... Після цього тху-тху вже накатав близько 70 тис. км. Отакот, зараз бариг які нічого не шарять а тюхають Вам речі за які Ви платите космічні гроші а вони Вам наф не потрібні :0164:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...