Перейти до змісту

Проблема з браузерами

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

суть проблеми: встановлена опера і хром, та ні один не запускається, не видаляється і не встановлюється.

так розумію що це робота віруса, але пару антивірусів нічого не знайшли, ніяких нововстановлених програм я не знайшов...

при цьому почав глючити скайп...

може хто стикався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, а до точки відновлення відкотитися не пробував (якщо дана опція включена, звісно)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як щодо Хітман Про.. ? http://www.surfright.nl/en ІМХО кращий альтернативний хмарний АВ

А цим користують після вірусів http://fixaftervirus.com/

Ну і більше би деталей ..як то не запускається? Повідомлення, помилки, і так далі - скріни диспетчера задач

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі.

вірус скоріш-було таке,"востановление системи" помогло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, а до точки відновлення відкотитися не пробував (якщо дана опція включена, звісно)?

Відключена.. я хз хто там взагалі ставив віндовси.7 х64 поставили на 2гб памяті і атом525.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірус я по "скайпу" отримав,типу "подивіться фото друга" чи з "VK" таке теж лізло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так так отримали вони його саме через скайп.

правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді рубати тільки з Лайва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так так отримали вони його саме через скайп.

правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних..

Там приходить повідомлення від того хто у списку контактів,а вони навіть і не в курсі що щось писали тобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знести вінду і встановити заново звісно самий ліпший варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знести вінду і встановити заново звісно самий ліпший варіант...

я не розповсюджую піратський софт. це злочин! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.freedrweb.com/cureit/

попробуй цим почистити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.

Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами.

Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів.

Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.

Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами.

Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів.

Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) :)

Мене попросили допомогти. Взагалі на таке б і час не витрачав) На машині сидить бухгалтер..там куча всього за що після перевстановленння вінди мене приб"ють)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На машині сидить бухгалтер

пєчалька..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді лише руцями спробувати почистити.

p.s. Бухгалтер, як прибиральниця - 2 самих страшних віруса в офісі :)

Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатная

та Drweb чи Nod: Статус программы Платная

і про проблеми забудеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатная та Drweb чи Nod: Статус программы Платная і про проблеми забудеш

все це є :) (без Веб-а).

Це вони так, перестрахуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Портейбл-версії (ще й перейменовані) запускаються? Якщо так - пахне вірусом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй ще таке - Malwarebytes Anti-Malware ( я, колись, брав тут - http://www.softporta...ti-malware.html )

Мені помогло...

(редактую: Не мені, особисто, помогло, а тій "машині", де були проблеми... ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Це вони так, перестрахуватися.

Уявив:

— Батюшко Одмін, благословіть увійти? — бухгалтерка несміливо стоїть у порозі.

— Благословляю, чисел отроковице і балансів дщєрь... Що в тебе?

— Принесла Вам флешку на сповідь і на молитву "за здравіє"...

Одмін вдягає спеціальні протичумні рукавиці, бере акуратно флешку, несе її до Благодатного USB-хаба. Прошепотівши над флешкою коротку молитву, встромлює її в Сповідальний Порт.

Затрубив голосно Архангел Нод і вступив у бій з нечистю Люциферовою, яка розплодилася у філіалах Пекла - Луцькій ОДПІ і УДК у Волинській області, та флешку неповинну заразила. І переміг Архангел Нод всю нечисть, висповідав флешку та дух і тіло її од чуми диявольської.

— Благословенна будь твоя флешка на многії цикли перезапису! — каже Одмін бухгалтерці. — Но ще мусить очиститися форматом святим низькорівневим. Тож за годину зайди, віддам тобі її чисту і непорочну, як діву Марію...

— Батюшко Одмін, але ж там звіти квартальні... а як вона буде чиста — то пропадуть звіти, в поті тяжкім зроблені...

Насупився Одмін:

— Я тут теж в поті чола і інших частєй тіла грішного працюю. І вже 31 жовтня на дворі. А мені на карточку ще й аванс за цей місяць не капнув. Буде аванс і зарплата до кінця дня — будуть звіти цілі й нетронуті. А поки що — амінь і йди геть з очей моїх!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik всьо чьотко...

Тіко я не пойняв, куди десятину нести? МП ? алі Філарєту? Чи *** мо в спортзал "Волині"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявив:

Уявив. Ну, це приблизно так і робиться. :)

От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних.

і з пенсійного також)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...