Dima4s Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 16:17 Поділитися #1 Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 16:17 суть проблеми: встановлена опера і хром, та ні один не запускається, не видаляється і не встановлюється.так розумію що це робота віруса, але пару антивірусів нічого не знайшли, ніяких нововстановлених програм я не знайшов... при цьому почав глючити скайп...може хто стикався? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BACbOK Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 18:55 Поділитися #2 Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 18:55 Слухай, а до точки відновлення відкотитися не пробував (якщо дана опція включена, звісно)? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Witiok Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 19:50 Поділитися #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2013 в 19:50 Як щодо Хітман Про.. ? http://www.surfright.nl/en ІМХО кращий альтернативний хмарний АВА цим користують після вірусів http://fixaftervirus.com/Ну і більше би деталей ..як то не запускається? Повідомлення, помилки, і так далі - скріни диспетчера задач Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 09:07 Автор Поділитися #4 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 09:07 клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 10:32 Поділитися #5 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 10:32 клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі.вірус скоріш-було таке,"востановление системи" помогло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 12:09 Автор Поділитися #6 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 12:09 Слухай, а до точки відновлення відкотитися не пробував (якщо дана опція включена, звісно)?Відключена.. я хз хто там взагалі ставив віндовси.7 х64 поставили на 2гб памяті і атом525. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 12:55 Поділитися #7 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 12:55 Вірус я по "скайпу" отримав,типу "подивіться фото друга" чи з "VK" таке теж лізло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 13:08 Автор Поділитися #8 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 13:08 так так отримали вони його саме через скайп.правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 13:15 Поділитися #9 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 13:15 тоді рубати тільки з Лайва Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 14:44 Поділитися #10 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 14:44 так так отримали вони його саме через скайп.правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних..Там приходить повідомлення від того хто у списку контактів,а вони навіть і не в курсі що щось писали тобі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 14:56 Поділитися #11 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 14:56 Знести вінду і встановити заново звісно самий ліпший варіант... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 16:38 Автор Поділитися #12 Опубліковано 30 Жовтня, 2013 в 16:38 Знести вінду і встановити заново звісно самий ліпший варіант... я не розповсюджую піратський софт. це злочин! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
maxima5171 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 06:30 Поділитися #13 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 06:30 http://www.freedrweb.com/cureit/попробуй цим почистити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 08:14 Поділитися #14 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 08:14 клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі. Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами. Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів. Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 12:59 Автор Поділитися #15 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 12:59 клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі. Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами. Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів. Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) Мене попросили допомогти. Взагалі на таке б і час не витрачав) На машині сидить бухгалтер..там куча всього за що після перевстановленння вінди мене приб"ють) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:04 Поділитися #16 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:04 На машині сидить бухгалтерпєчалька.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:17 Поділитися #17 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:17 тоді лише руцями спробувати почистити. p.s. Бухгалтер, як прибиральниця - 2 самих страшних віруса в офісі Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 17:30 Поділитися #18 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 17:30 Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатнаята Drweb чи Nod: Статус программы Платнаяі про проблеми забудеш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 18:40 Поділитися #19 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 18:40 Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатная та Drweb чи Nod: Статус программы Платная і про проблеми забудеш все це є (без Веб-а). Це вони так, перестрахуватися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scabiosa Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:17 Поділитися #20 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:17 Портейбл-версії (ще й перейменовані) запускаються? Якщо так - пахне вірусом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:28 Поділитися #21 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:28 спробуй ще таке - Malwarebytes Anti-Malware ( я, колись, брав тут - http://www.softporta...ti-malware.html ) Мені помогло... (редактую: Не мені, особисто, помогло, а тій "машині", де були проблеми... ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:52 Поділитися #22 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 20:52 в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...Це вони так, перестрахуватися.Уявив:— Батюшко Одмін, благословіть увійти? — бухгалтерка несміливо стоїть у порозі.— Благословляю, чисел отроковице і балансів дщєрь... Що в тебе?— Принесла Вам флешку на сповідь і на молитву "за здравіє"...Одмін вдягає спеціальні протичумні рукавиці, бере акуратно флешку, несе її до Благодатного USB-хаба. Прошепотівши над флешкою коротку молитву, встромлює її в Сповідальний Порт.Затрубив голосно Архангел Нод і вступив у бій з нечистю Люциферовою, яка розплодилася у філіалах Пекла - Луцькій ОДПІ і УДК у Волинській області, та флешку неповинну заразила. І переміг Архангел Нод всю нечисть, висповідав флешку та дух і тіло її од чуми диявольської.— Благословенна будь твоя флешка на многії цикли перезапису! — каже Одмін бухгалтерці. — Но ще мусить очиститися форматом святим низькорівневим. Тож за годину зайди, віддам тобі її чисту і непорочну, як діву Марію...— Батюшко Одмін, але ж там звіти квартальні... а як вона буде чиста — то пропадуть звіти, в поті тяжкім зроблені...Насупився Одмін:— Я тут теж в поті чола і інших частєй тіла грішного працюю. І вже 31 жовтня на дворі. А мені на карточку ще й аванс за цей місяць не капнув. Буде аванс і зарплата до кінця дня — будуть звіти цілі й нетронуті. А поки що — амінь і йди геть з очей моїх! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 21:11 Поділитися #23 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 21:11 Yarchik всьо чьотко... Тіко я не пойняв, куди десятину нести? МП ? алі Філарєту? Чи *** мо в спортзал "Волині"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 07:06 Поділитися #24 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 07:06 Уявив: Уявив. Ну, це приблизно так і робиться. От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:07 Поділитися #25 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 10:07 От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних.і з пенсійного також) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.