Гість Zibers Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:04 #2 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:04 Ролік прікольний, але жо чого він ?? Ефір забить нефіг чим, а якщо для того щоб задумалися над велодоріжками, то зась, розширювати дороги ніхто не буде, "німа балабаса" у місцевої влади, німа статі на ці роботи, німа фінансування з Києва і ваще, зачем мне "городскому мужу" в пяджаку на сляжбовам аффто еці вялодарогі, "городской мужь" в сяло назад не хоче .
difoto Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:37 Автор #3 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:37 С развитием культуры людей, а также велокультуры в городе в общем, можно легко выделить метр широких трехполосных дорог. Другое дело, что если этого не просить, то никто и не даст! А запостил я это просто так, нашел на велокиеве... отличная пропаганда велодвижения, особенно для Киева! ЗЫ я на велике на спор могу обогнать 15ю маршрутку по кругу а в некоторых "забитых" местах и автомобили. Проспект победы я пролетаю на байке намного быстрее авто! Так что луцким водителям тоже есть смысл пересесть на более здоровый вид транспорта
imp13 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 07:02 #4 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 07:02 ЗЫ я на велике на спор могу обогнать 15ю маршрутку по кругу а в некоторых "забитых" местах и автомобили. Проспект победы я пролетаю на байке намного быстрее авто! Так что луцким водителям тоже есть смысл пересесть на более здоровый вид транспорта 15-й по кругу навіть я обганяю особливо якщо вони ще й народ підбирають, то й 2 рази можна спробувати
druid Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 07:16 #5 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 07:16 Діфото правий. Треба цю тєму пхати. Чиновників не можна звинувачувати в тому, що вони вважають, що не варто заради 50 велосипедистів на все місто витрачати мільйони на якісь велосипедні доріжки. А проблема в тому що вони нічого не знають. Вони не знають, що їх не 50, а наприклад 500. І що якщо зробити ті доріжки, то їх стане всі 5000. Покажіть що це є, переконайте що це треба і що це перспектива - тоді вимагайте від них доріжок. А кошти - це вже інша проблема, яка теж має свої шляхи вирішення. Як на мене, варто почати над цим працювати. А хто, як не ми? До речі, вважаю, що в місті Луцьку це зробити набагато простіше, ніж у місті Києві. Крім того, поряд є польські міста, які вже мають трохи досвіду і охоче з ними поділяться.
odna Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 10:18 #6 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 10:18 Тем более, что на велодорожки отводят и часть тротуаров. Я в Варшаве видела на Маршалковской такие. Там при пересечении улиц тротуарами стоят светофори: одни с человечками и одни, соответственно, с велосипедиками. Прикольно.
Dr.Martenz Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 10:46 #7 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 10:46 у нас років через три, після того як зроблять дорожки на них будуть обгони по встречній і пробки і всі будуть іздить на роверах і всім буде счастя
Andruha_gpz28 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:19 #8 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:19 у нас років через три, після того як зроблять дорожки на них будуть обгони по встречній і пробки і всі будуть іздить на роверах і всім буде счастя Отож. А біля старого базару і на велосипедній доріжці одразу будуть припарковані десятки машин, а між ними бабусі будуть торгувати яблуками. Але боротись треба. В Німеччині і в Бундестаг на велосипедах їздять, а в нас за 150 метрів якогось маленького начальничка везуть службовим авто, бо він же - фігура! Тут "разруха не в стране, разруха в головах" (М.Булгаков)
Гість Zibers Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 06:14 #9 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 06:14 Сіздаемо "Общество трезвіх велосіпедов і не очень велосіпедістоф", і тоді начинаємо толкать, що для нашої безпеки необхідно викроїть частину дорогі, а то автолюбителів лякать будем, перехожих калічить .
druid Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 13:29 #10 Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 13:29 A take?http://www8.city-adm.lviv.ua/info/vgz.nsf/...2257384002597A7
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.