Перейти до змісту

Куплю Sony Playstation 3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

3.55 вже не актуально. Раджу дивитись в сторону Роджеро.

А на рахунок PS3 звернутись в Досаф. чув там ними барижать.

Опубліковано

Потрібно щоб вона була прошита (3.55 княу)

Або з можливістю прошити .

Розгляну усі варіанти

0639826565 Юра

можу запропонувати ПС3 слім, ідеальний стан, прошивкаrogero 4.46(запуск усіх ігор із жорсткого диску, без присутності диску в ДВД-ромі) комплектація:

Приставка+жорсткий диск320гб.,коробка з документами, джойстик(оригинальний, дуалшок3),джойстик не оригинальний(провідний підїднується до юсб консолі), диск з оригінальною ігрою, кабель живлення, кабель HDMI(коротенький 1.5м приблизно)

на борту присутньо порядка 10ігор(ГТА5 не ставив, не було часу, але якшо треба закину) ціна 3000грн. без торгу, цікавить пишіть! скину фото, якшо треба!

Опубліковано

Розгляну усі варіанти

0639826565 Юра

можу запропонувати ПС3 слім, ідеальний стан, прошивкаrogero 4.46(запуск усіх ігор із жорсткого диску, без присутності диску в ДВД-ромі) комплектація:

Приставка+жорсткий диск320гб.,коробка з документами, джойстик(оригинальний, дуалшок3),джойстик не оригинальний(провідний підїднується до юсб консолі), диск з оригінальною ігрою, кабель живлення, кабель HDMI(коротенький 1.5м приблизно)

на борту присутньо порядка 10ігор(ГТА5 не ставив, не було часу, але якшо треба закину) ціна 3000грн. без торгу, цікавить пишіть! скину фото, якшо треба!

Нереально дорого . А це для оффтопа

Опубліковано

Розгляну усі варіанти

0639826565 Юра

Нереально дорого . А це для оффтопа

Та Ви вже задовбали всі!!! там що не написано що вона НОВА!!! а відповідно не прошита!!! чи Вам там не видно!!! прошивка вартує від 500грн.+ і гарантія пропадає відповідно!!! якшо слідувати Вашій логіці (це я поняв чим дешевше тим краще) то чому б не купити супер-слім!!? вона взагалі 2000грн. стоїть а то і ще дешевше!!! і крім того прошивається вона важче(ревізія нова) тому і вартувати буде разом з прошивкою не менше!!! в районі 3000грн.!!!!

і якшо Ви не знаєте весь процес від покупки консолі до її прошивки, то будь ласка в лічку!!! а не тут показуєте що Ви такий розумний, і що Вам тут впарюють!?

Вибачаюсь, але не стримався, просто умнікі надоїли -не знають що до чого і фігню писати починають! я розумію що читати не хочеться, але якшо хочете щось комусь довести то прочитайте про прошивку ПС3, про всі нюанси, подивіться на ціни прошитих приставок, а тоді щось возмущайтесь!

Опубліковано

Продавати б\у дорожче нової, це нонсенс. Якщо консоль піддається прошивці, наявність прямих рук та гугл ніхто не відміняв. Якщо чесно бісять такі бариги. Нуй що що вінт 320 гіг( не проблема будьякий поставити), ну й що що 10 ігр( можу записати сам). Тим більше як ви сказали пропадає гарантія:)

Тому нереально дорого. Адекватна ціна до 2000 тисяч.

Опубліковано

Продавати б\у дорожче нової, це нонсенс. Якщо консоль піддається прошивці, наявність прямих рук та гугл ніхто не відміняв. Якщо чесно бісять такі бариги. Нуй що що вінт 320 гіг( не проблема будьякий поставити), ну й що що 10 ігр( можу записати сам). Тим більше як ви сказали пропадає гарантія :)

Да це вже дешево дуже)

Прошиту я б забрав у Луцьку з рук за 2300-2600

А на сландо чи аукро в любий момент за 2500-3000 можна купити.

Опубліковано

Продавати б\у дорожче нової, це нонсенс. Якщо консоль піддається прошивці, наявність прямих рук та гугл ніхто не відміняв. Якщо чесно бісять такі бариги. Нуй що що вінт 320 гіг( не проблема будьякий поставити), ну й що що 10 ігр( можу записати сам). Тим більше як ви сказали пропадає гарантія :)

ну це пі-ц, пояснюю для незнаючих та не вкурсі діла!!! адекватна ціна до 2000 -якщо піддається прошивці,а тобто слімка ревізією до якоїсь там дати(точно не згадаю) - робиться даунгрейд, тоді шється, наявність прямих рук це одне, а наявність в руках спеціального флешера, щоб зробити даунгрейд до 3.55 -ЦЕ зовсім інше!!!

тому не потрібно вчити людей які знають що то таке і вкурсі справи!

нову консоль з прошивкою 3.55 -не найдете(десь 1.5 років назад вже їхтяжко було найти)

а те що Ви шукаєте лоха який Вам продасть консоль зпрошивкою 3.55, за 2000 і нижче то це і так я зрозумів і мабуть більшість людей що читали дану тему!

короче хочете нормальну прошиту консоль платіть бабки, як то кажуть, або купіть б/у з будь якою прошивкою та ревізією консолі(ось ссилка можна подивитись http://ps3hacks.at.ua/news/downgrade/2013-10-10-69) і занесіть в досаф на 3-й поверх, зроблять Вам даунгрейд і прошють, но це знову ж таки стоїть грошей!

на халяву нічого не буває! а по поводу бариги - лоха шукати з консолью 3.55 - за 2000 і нижче чим, це не те саме?!

Опубліковано

За 1800-1900 її навіть можна вторгувати )

Я прошию навіть таку, але ціна питання буде інша )

Опубліковано

ось про що я сьогодні і толкував, а Ви барига,барига!!!

удачних пошуків!!!

Опубліковано

удачних пошуків!!!

кхм...

Не на**еш не проживеш

Опубліковано

удачних пошуків!!!

кхм...

Не на**еш не проживеш

з таким принципом далеко не зайдеш!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...