Перейти до змісту

Продам ЛСД телевізор 40" Samsung LE40M87 +Barkan

Рекомендовані повідомлення

Продам Samsung LE40M87 +Barkan (з невеликим кутом десь 10 градусів вниз вверх і вліво вправо).

Телевізор купувався в Фокстроті 5 років назад. Юсбі не має. Розширення фул ашде. Тоді було заплачено 2200 доларів і баркан близько 60 доларів. Зараз прошу 3200грн.

Продаю бо перебираюсь на нову квартиру і думаю купити новий, більший телевізор. За час роботи телевізора не було помічено жодних проблем. Вся сімя весь час на роботі - тому експлотувався він помірно. Не більше 1 години на день, а то й того меньше.

тел 0997230885

post-1575-0-03050900-1381737985_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь, а баркан це що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

баркан це що?

Просто автор думає, що усі VESA-кріплення виготовляє фірма, Barkan (Яку втюхали при продажі).

Зараз НОВИЙ телевізор 40" із більшою кількістю функцій, із учасними технологіями (типу LED / IPS) вартує на 1000+ грн більше.

Зате є гарантія, і т.д. Що важливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

баркан це що?

Просто автор думає, що усі VESA-кріплення виготовляє фірма, Barkan (Яку втюхали при продажі).

Друже мій щирий - я не вперше бачу що ти любиш написати розумні слова в чужих темах. Баркан мені ніхто не втюхав, так як я сам барижив теліками в Фокстроті і після Фокстрота на опті за своє життя телевізорів продав більше, ніж ти їх за все своє життя бачив, тому перед тим як говорити в чужих постах сто разів подумай. Баркан і Вогелс - дві найкрутіші фірми, які випускають кріплення для різної техніки - і якщо в мене була можливість взяти зі скидкою по ціні китайського барахла, то чому було не купити якісне кріплення. В ті роки в інтернеті не було такого великого розмаїття низьких цін як сьогодні.

Зараз НОВИЙ телевізор 40" із більшою кількістю функцій, із учасними технологіями (типу LED / IPS) вартує на 1000+ грн більше.

Зате є гарантія, і т.д. Що важливо.

З цим я повністю згоден. За ці телевізори що 1000 грн дорощі ніж моя ціна - мають 3 плюси відносно старіших - дизайн, флешка, т2 тюнер(не всі). Засвітка ж матриці, замість ламп стоять лед полоски - от і вся різниця(в дешевих телевізорах - а в дорогих лед по всій діагоналі, плюс загасають в темних місцях блоками для кращого чорного кольору). Телевізор цей що я продаю, це по класу як 7 серія самсунга тепер(звичайно порівнювати їх дурість бо теперішні телевізори це майже компютер) - а 7 серія коштує близько 11000грн. Якщо комусь потрібен телевізор просто для ефіру або в бар по дешевше - то прекрасний варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну 2500 ще можна думати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема закрита!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Телевізор знову в продажі. 2800 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна вже адекватніша...

на сьогодні один із найбільш оптимальних 40" по ціні/якість - http://rozetka.com.ua/sony_kdl_40r473/p273322/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...