Перейти до змісту

Де паяють бампера?

sasha1991

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку паяють бампера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на теремнівській, повертаєш до теремнівської сауни, за сауною перший поворот наліво, в кінці вулиці зліва гараж, мені там робили, дуже задоволений якістю, бампер як новий, але обіцяли зробити на 12.00 вівторка, я приїхав а він каже вибач, не встиг, давай на середу на кінець дня, в середу забрав, дуже висока якість роботи, навіть не став сваритися за затримку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на теремнівській, повертаєш до теремнівської сауни, за сауною перший поворот наліво, в кінці вулиці зліва гараж, мені там робили, дуже задоволений якістю, бампер як новий, але обіцяли зробити на 12.00 вівторка, я приїхав а він каже вибач, не встиг, давай на середу на кінець дня, в середу забрав, дуже висока якість роботи, навіть не став сваритися за затримку

а номер тел є можливо у Вас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що робити, коли коцнули форкопом не сильно (є ямка і тріщина) сірого фарбованого бампера?

паяти і повністю перефарбовувати? знаю що 1 елемент=$100 перефарбувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а номер тел є можливо у Вас?

нажаль немає:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що робити, коли коцнули форкопом не сильно (є ямка і тріщина) сірого фарбованого бампера?

паяти і повністю перефарбовувати? знаю що 1 елемент=$100 перефарбувати...

якщо машину не готуєш до продажу - забити. На швидкість концутий бампер не впливає. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цей дядько займався. 0507164756

Дзвони, питай. Думаю ще займається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради бампер запаяний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...