Перейти до змісту

Де паяють бампера?

sasha1991

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на теремнівській, повертаєш до теремнівської сауни, за сауною перший поворот наліво, в кінці вулиці зліва гараж, мені там робили, дуже задоволений якістю, бампер як новий, але обіцяли зробити на 12.00 вівторка, я приїхав а він каже вибач, не встиг, давай на середу на кінець дня, в середу забрав, дуже висока якість роботи, навіть не став сваритися за затримку

Опубліковано

на теремнівській, повертаєш до теремнівської сауни, за сауною перший поворот наліво, в кінці вулиці зліва гараж, мені там робили, дуже задоволений якістю, бампер як новий, але обіцяли зробити на 12.00 вівторка, я приїхав а він каже вибач, не встиг, давай на середу на кінець дня, в середу забрав, дуже висока якість роботи, навіть не став сваритися за затримку

а номер тел є можливо у Вас?

Опубліковано

а що робити, коли коцнули форкопом не сильно (є ямка і тріщина) сірого фарбованого бампера?

паяти і повністю перефарбовувати? знаю що 1 елемент=$100 перефарбувати...

Опубліковано

а номер тел є можливо у Вас?

нажаль немає:(

Опубліковано

а що робити, коли коцнули форкопом не сильно (є ямка і тріщина) сірого фарбованого бампера?

паяти і повністю перефарбовувати? знаю що 1 елемент=$100 перефарбувати...

якщо машину не готуєш до продажу - забити. На швидкість концутий бампер не впливає. :)
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...