Перейти до змісту

Варшава. Хто їздить?

Nexus

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора всім форумчанам. Шукаю з ким можна поїхати в Варшаву. Можна автомобілем або бусом.

Автобусні рейси не зовсім зручні по часу прибуттю.

Тема актуальна до 20 жовтня 2013 р. в Варшаву.

Взагалі цікавить хто і з ким можна їздити в Польщу на закупи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вибрали варіант поїздки автобусом в Варшаву.

Тема актуальна тепер для поїздки в Польщу на закупи (в будь-яке місто). Всім дякую хто відгукнеться. Відпишу коли приїду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я часто їду в тому напрямку, але завезти можу тільки в одну сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мене цікавить підвезти, привезти з Польші (біля границі), (особисті речі) .Якщо є така тємка на "борді" прошу підcказати, щоб тут не заважати..Буду вдячний за таке інфо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибрали варіант поїздки автобусом в Варшаву.

Тема актуальна тепер для поїздки в Польщу на закупи (в будь-яке місто). Всім дякую хто відгукнеться. Відпишу коли приїду.

Минулу суботу-неділю їздив у Варшаву... Якщо купляти одяг - то не варто туди їхати. Ціни такі як і у нас! Той самий Київ. Можливо у сезон розпродажів у Києві навіть і дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулу суботу-неділю їздив у Варшаву... Якщо купляти одяг - то не варто туди їхати. Ціни такі як і у нас! Той самий Київ. Можливо у сезон розпродажів у Києві навіть і дешевше.

Не погоджусь з вами, бо якби було так як ви кажете, то ніхто б не возив з Польщі речей, щоб тут продати. Звичайно якщо ви хотіли придбати фірмовий одяг відомих європейських брендів, то ціна буде приблизно однакова, а якщо брати суто польських виробників, то в нас їхні речі мінімум вдвічі дорожчі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і такс фрі ніхто не відміняв, як не крути, а 23% гарна додаткова знижка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, петер усьо чьотко і по-порядку:

1. У яке місто Польщі (Варшава/краків/????) краще їхати (шопінг+подивитися). Краків вже бачили, але можна і повторити.

2. Яким транспортом, з Луцька чи Львова?

3. У які періоди у них хороші розпродажі?

4. Які ТЦ відвідати (де вони розташовані)?

5. Де зупинитися (готель)?

6. Які дні тижня?

7. Валюта? Краще їхати з доларом/євро чи злотим ? (пам"ятаю у Кракові, точніше у магазині у Велічці можна було поміняти і гривні, але курс був поганий).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Речі найкраще купувати в аутлет-центрах, одним з таких є
. Це мережа ТЦ у найбільших містах де є постійні розпродажі. Був в двох з них в Варшаві та Кракові. Ще жолного разу не повернувся звідти з пустими руками. Там є великий вибір брендових речей за нормальними цінами, в деяких магазинах можна ще й такс-фрі можна виписати. В Варшаві ще є
, але про нього нічого не скажу, бо там не був.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Я часто їду в тому напрямку, але завезти можу тільки в одну сторону.

Мені треба в Варшаву в аеропорт на 19 грудня. Мій номер телефону 0508616029. Передзвоніть поговоримо. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Дякую всім за інтерес до теми.

Я вже повернувся до Луцька. :0129:

Кого цікавить можу дати відповідь на запитання відносно поїздки.

Поїздкою дуже задоволений. :_07:

Планую ще їхати. :0158:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Речі найкраще купувати в аутлет-центрах, одним з таких є
. Це мережа ТЦ у найбільших містах де є постійні розпродажі. Був в двох з них в Варшаві та Кракові. Ще жолного разу не повернувся звідти з пустими руками. Там є великий вибір брендових речей за нормальними цінами, в деяких магазинах можна ще й такс-фрі можна виписати. В Варшаві ще є
, але про нього нічого не скажу, бо там не був.

Згідний, Factory Krakow Outlet заслуговує на відвідування. Магазини великої площі, принаймі зараз багато акцій. Ціни - різні, переважно з дуже привабливими знижками. Скажімо класна чоловіча куртка за 70 злотих у House при стартовій ціні біля 200 злотих. Але є один нюанс - важкувати знайти речі найходовіших розмірів. На огляд та купівлі потрібно хоча б 5-6 годин. Дістатися з Кракова можна або на власному авто (таксі), або безкоштовним автобусом, який має дві гілки. Якщо їхати від Вавеля, то посадочна зупинка Юбілат і кінцева Futura Park & Factory Автобус ходить з інтервалом приблизно один рейс на годину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...