olsad Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:26 #1 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:26 Суть питання - наступна, останній тиждень з гарячого крана тече рідина явно не тієї температури, щоб вартувати 16,67/куб.м., по-перше, навіть коли вона тепла - то температура тієї води біля 35 градусів, не більше, по-друге тепла вона - відсотків 30 часу, сьогодні я ще не дочекався, по-третє - щоб вона стала теплою, потрібно перед тим хвилин 5-7 спускати холодну (Яку лічильник теж рахує). Ітак, питання, що то за фігня і як з нею боротись?П.С. Район 18-ої школи.
charlie Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:38 #2 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:38 Ітак, питання, що то за фігня і як з нею боротись?скоріш за все завоздушені труби, треба визвати чуваків з жеку, щоб прогнали систему. Принаймні, в мене та сама проблема так і вирішилась.
TARAS96 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:39 #3 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:39 Чому гаряча вода холодна? Бо мокра
simplestar Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 20:34 #4 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 20:34 Аналогічна ситуація. Більш ніж впевнений, що з 20-25% загальної оплати за гарячу воду це так зване "збігання" холодної до режиму теплої. І дуже дуже рідко гарячої. Повністю погоджуюсь з ТС, що це не ті послуги за які потрібно платити 16,67От тільки в мене ситуація не останній тиждень, а останніх 3 роки. Живу на 9-му поверсі, бойлерну бачу з вінка.
SunSeth Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 03:41 #5 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 03:41 той самий район - та сама фігня (5 поверх з 5).
Megaherz Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:25 #6 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:25 Живу на Кравчука біля Сан-Ремо - з цією проблемою боримось вже більше 3 років.Гарячу воду подають по годиннику - зранку (з 07,30 і до 8,30) і ввечері, але тільки з 18,00 і до 22,00. В будь-який інший час замість гарячої тече ледь тепла вода.Дзвінки в ЖЕК, тепломережі, бойлерну і навіть в міську раду не допомагають. ЖЕКовці нічого не знаходять, кажуть така подача. В бойлерній навпаки - кажуть що проблема в нас. Якесь замкнуте коло.Куди далі звертатись і як вирішити дану проблему не знаю.
Marshall Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:30 #7 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:30 насправді є (як мінімум) 2 варіанти: 1 - чув що є лічильники які рахують ЛИШЕ гарячу воду. 2 - особисто я, користуюсь власним електро-бойлером, гаряча є завжди ну і як варіант можна пробувати судитись...хоча в нас це скоріше не варіант
Zheny@ Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:38 #8 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 06:38 І так, питання, що то за фігня і як з нею боротись?Я це питання 5 років тому вирішив купівлею бойлера. Бо обридло платити за майже холодну воду, по ціні гарячої.Бойлер + 25-50 грн до світла. Але мінус 50-90 грн за "гарячу" воду. Різницю рахуйте самі. І за скільки бойлер окупиться.В мене Арістон на 100 літрів, з простих, без понтів. Бо сім'я з 5 чоловік, і 2-х дітей тра мити щодня. Крім того той самий бойлер дає воду на кухню. (У мене 2 різних стояки, відповідно 2 пари лічильників).На скільки я знаю, то за таку "гарячу" воду можна не платити. Правда, вибігати потрібно багато. Створюють комісію, яка робить заміри температури і напишуть бумагу, що "Гаряча вода не відповідає температурним нормам і т.д., і можете не платити. " Майже нереальний варіант.Або купувати спеціалізований лічильник, який вміє міряти температуру і рахувати воду лише коли вона "гарячої температури".
Zheny@ Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:04 #9 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:04 Ось - 3-річної давнини пояснення юристів. Думаю, коли 2-3-5 чоловік із подібними заявками на зниження плати за гарячу воду звернуться. Хтось задумається.
Megaherz Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:24 #10 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:24 насправді є (як мінімум) 2 варіанти: 1 - чув що є лічильники які рахують ЛИШЕ гарячу воду. 2 - особисто я, користуюсь власним електро-бойлером, гаряча є завжди ну і як варіант можна пробувати судитись...хоча в нас це скоріше не варіант є такі лічильники але їх не дозволяють ставити. І так, питання, що то за фігня і як з нею боротись? Я це питання 5 років тому вирішив купівлею бойлера. Бо обридло платити за майже холодну воду, по ціні гарячої. Бойлер + 25-50 грн до світла. Але мінус 50-90 грн за "гарячу" воду. Різницю рахуйте самі. І за скільки бойлер окупиться. В мене Арістон на 100 літрів, з простих, без понтів. Бо сім'я з 5 чоловік, і 2-х дітей тра мити щодня. Крім того той самий бойлер дає воду на кухню. (У мене 2 різних стояки, відповідно 2 пари лічильників). На скільки я знаю, то за таку "гарячу" воду можна не платити. Правда, вибігати потрібно багато. Створюють комісію, яка робить заміри температури і напишуть бумагу, що "Гаряча вода не відповідає температурним нормам і т.д., і можете не платити. " Майже нереальний варіант. Або купувати спеціалізований лічильник, який вміє міряти температуру і рахувати воду лише коли вона "гарячої температури". якщо запросити комісію - то даю 100% що будуть подавати гарячу воду, щоб комісія нічого не виявила. І як тільки комісія піде - все знову повернеться назад. Я так з опаленням не один раз "облажався".
Zheny@ Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:44 #11 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 07:44 якщо запросити комісію - то даю 100% що будуть подавати гарячу воду, щоб комісія нічого не виявила. ну і кликати їх постійно Хай шота роблять!
NSL Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 08:06 #12 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 08:06 на Молоді в гуртожитках теж саме.
Otto Kreer Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 13:10 #13 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 13:10 Коли я жив на 33 кварталі, дай Боже йому процвітання, також пару років була така проблема, пам"ятаю як у квартирі ходив у бушлаті. Виявилось поблизу побудували новий дім чи декілька домів і змінили схему подачі води, говорили що нас типу на "обратку" включили. Через певний час нормалізувалось незнаю як )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.