Перейти до змісту

"Зависання" ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Да. Охолодження там вистачає.
Блін, до чого тут охолодження, ти впевнений що міст не підгорів і не перегрівається?

За нормальних умов мосту має вистачати пасивного охолодження.

Додано: Недавно була схожа ж ф*гня з ноутом АСУС. Думав вінт глючить, принаймні вінда в логах писала, що з вінтом проблеми.

Поставили ССД Інтел. Ноут почав працювати швидше, але в деякі моменти, ніби робить і ніби вісить, деколи тупо висне після перезавантаження може не знайти ССД. В результаті після розборки виявилось що перегрівається міст, чіпсет NVidia проц якийсь мобільний AMD.

Опубліковано

І так, вчорашні "тести".

1) Furmark за 20 хвилин роботи - стабільно 74°С ніяких проблем.

2) Чіпсет, можна сказати - холодний.

3) Поставив Баттлфілд 3 - на "Ультра". Ганяв 1,5 години із бездротовою мишкою. Ніяких негараздів.

Гм.. Дивно.

Сьогодні спробую жорсткий серфінг по нету на "тяжких" сайтах, а краще варезніках :) Мо' все ж таки мозілла глючить.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тиждень без проблем. А позачора якийсь жах, за 10 хвилин разів з 8 підвисав і відвисав. Перезагрузка допомогла.

В кого є відеокарта від Нвідія простенька на 2-3 дні поюзати? Щоб виключити поломку відяхи.

Опубліковано

Мо' все ж таки мозілла глючить.

У меня такое было именно с мозилой, но ось стояла 8-ка, вылечил удалением флеш-плеера и установкой более ранней версии.
Опубліковано

Було щось подіне коли поміняв відеокарту на GTX560. В браузерах згасав екран і вискакувало повідомлення в треї, що відеодрайвер був перевантажений. При перегляді фільмів картинка зависала і по екрані йшли червоні смуги. Проте у важких іграх все було чудово, хоч весь день грай. Виявилось відашка в 2д режимі може завищувати частоти і викликати збої У себе вирішав проблему встановивши стабільну версію драйвера та програму nvidiaInspector. У ній є функція котра гасить скачки частоти і тримає карту холодною.

Встанови дрова 314.22 до GTX560 та nvidiaInspector в режимі Multi Display Power Saver. Добав у вікно video application свої браузери і відео програвачі.

Не знаю чи у цьому випадку допоможе, та спробувати можна.

Опубліковано

2 роки ніяких проблем не було! Ні з чим. Все було на "ура!". Все ж схиляюся до проблем із відеокартою.

В системному журналі знайшов помилки перед "зависанням", і там фігурують файли типу nvbla-bla.

Або кривизна дров останніх версій, або відяха десь "підгоріла". Якби Підгоріла, то у іграх би вилітала, чи сипала артефактами. А так - нічого подібного не помічено.

буду ритися і копати далі.

Опубліковано

У мене колись був унікальний глюк на ноуті. Я не міг нормально оновити драйвер відеокарти. Яку версію не поставиш (крім тієї, що йшла з ноутом) - ніяка не працює, розширення екрана збивається в 640х480.

Як виявилося, файл igfx*.drv (інтеловська графіка) був на частково бед-блокнутій ділянці вінта: файл якось зчитувався системою, а от перезаписатися новою версією драйвера не міг. Лише скандіск з маркуванням бедблоків допоміг.

Ну, навряд чи в тебе така ж сама ситуація - але вінт теж можна для очистки совісті протестувати на бед блоки.

Опубліковано

але вінт теж можна для очистки совісті протестувати на бед блоки.

НЕ можна :) Я писав, я купив нову ССД-шку.

Опубліковано

Всяке, звичайно ж, може бути. І ССд-шка глюка і т.п. Але глюки після перевстановлення системи не пропали. Був на HDD тепер SSD.

Спробую обійтися без FireFox-а, хоча звик. І тоді буду бачити.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

если глюк остался на хроме-опере, возможно вирус хитрый, быстродействие в диспечере задачь запусти, глянь на загрузку проца. этот гад грузит проц на 100% при входе в инет.

на более слабых машинах приводит к зависанию намертво, на твоём камне, возможно только к тормозам.

если всётаки железо. предложу "метод научьног тыка". выбери день , приезжай на воли 8а.

есть б\п ion2 на 550 100% рабочий, есть мать какраз на z68-м чипе, за пару часов думаю решим проблему. покрайней мере узнаеш в чом трабла.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Маю схожу проблемку, але зависає тільки після того, як закриваю оперу.

Стара железка зависає намертво..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...