VaLeRa Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 16:58 Поділитися #51 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 16:58 Наприклад, в моєму авто стоїть оптика із галогенками, точнісінько така ж оптика використовується при встановленні заводського біксенону? Якщо я поставлю замість галогенок ксенон, як це можна перевірити??? вона лише ззовні схожа, а маркування на ковпаку та на корпусі фари геть різне В мому авто, якщо світло фар ввімкнене і заглушили авто, дістати ключ з замка, то при відкриванні дверей світло згасне і ввімкнеться автоматично коли вставити ключ в замок. Так мабудь в багатьох сучасних авто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
slk35 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:12 Поділитися #52 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:12 В мому авто, якщо світло фар ввімкнене і заглушили авто, дістати ключ з замка, то при відкриванні дверей світло згасне і ввімкнеться автоматично коли вставити ключ в замок. Так мабудь в багатьох сучасних авто.Повністю погасне чи тільки ближнє, а габаритні вогні далі будуть світитись? Якщо повністю все гасне, то як, наприклад, залишити машину з габаритами вночі на декілька хвилин (в магазин скочити на хвилинку..)? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:15 Поділитися #53 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:15 Так мабудь в багатьох сучасних авто.просто не в багатьох людей сучасні авта....їздив сьогодні трохи по трасі на Ковель - практично всі автомобілі зі світлом. Як не дивно, даїшників на їхніх улюблених місцях не бачив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:16 Поділитися #54 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:16 Декілька хвилин світла габаритів аккум. не посадять. Тим паче в більшості авто є бомкавка/цикалка/піпавка,називайте як завгодно,включених габаритів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:20 Поділитися #55 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:20 за введення даного пункту ПДР +, напевно єдине нормальне нововведення.а китайксенони вночі дійсно очі аж виїдають. мало того, що ставлять, але ж налаштувати нормально практично ніхто не годен - Главноє, шо мнє відно. А на стенд поїхати, чи просто з книжкою на рівній площадці біля стіни десь - та ну його нафіг, це для ло_ів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:24 Поділитися #56 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:24 за введення даного пункту ПДР +, напевно єдине нормальне нововведення. +1. Теж підтримую. Реально,якось більше впевненіше почуваєш себе на дорозі. Незнаю чому,але якось ніби рахуєш кожне авто. Можливо хіба з не привички.На далі,буде сіра масса,як і без світла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
slk35 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:41 Поділитися #57 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 17:41 за введення даного пункту ПДР +, напевно єдине нормальне нововведення.а китайксенони вночі дійсно очі аж виїдають. мало того, що ставлять, але ж налаштувати нормально практично ніхто не годен - Главноє, шо мнє відно. А на стенд поїхати, чи просто з книжкою на рівній площадці біля стіни десь - та ну його нафіг, це для ло_івЩоб дійсно грамотно встановити газорозрядні лампи (ксенони), то потрібно нормально потратитись на лінзи, які вже і треба разом із ксеноном втановлювати в блок-фару. Ну а щоб взагалі по фен-шую, то ще треба зробити омивач фар (бо брудна ксенонова оптика значно втрачає ефективність освітлення в порівнянні із забрудненим галогеном), ну а потім - зареєструвати переобладнання.Бо той тупінг, яким більшість займається (ксенон в звичайну оптику під галоген) не дає належного ефекту освітлення, так як пучок буде розсіюватись туди куди не треба (для чого і потрібна лінза), через що і сліпить всіх зустрічних. І налаштування такої "оптики" безрезультатне. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 06:09 Поділитися #58 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 06:09 slk35, а можно зареєструвати переобладнання оптики? Мені здається що до всього перерахованого тобою потрібно ще й автокоректор фар. Бо я собі сам усе зробив майже по фен-шую, і тепер якось нехоцца то все знімати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 06:23 Поділитися #59 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 06:23 VaLeRa, коректор дійсно потрібно. Мало того, він має бути автоматичним. Просто крутілки не достатньо, положення фар має регулюватися в залежності від положення кузова авто відносно дороги. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan_bbb Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:31 Поділитися #60 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:31 вона лише ззовні схожа, а маркування на ковпаку та на корпусі фари геть різне Питання в тому: як Даішник може перевірити маркування і встановити факт незаконного переобладнання? Вони що всі маркування на пам'ять мають знати чи будуть перевіряти в Інтернеті ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan_bbb Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:37 Поділитися #61 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:37 Ти плутаєш тепле з мяким, ДХО мають світити в точку B50L (зустрічному водію прямо в очі). На відміну від ДХО протитуманки мають більшу потужність і світять паралельно землі. Ближній ні за яких обставин не має світити в точку B50L. Так зрозуміліше?Чи я правильно зрозумів, що протитуманні фари, в принципі не можуть сліпити зустрічних водіїв? Тобто використовуючи їх разом із ближнім світлом фар в сутінки та темну пору я нікому заважати не можу? Та маю повне законне право на таку комбінацію світла фар!? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
taurus07 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:39 Поділитися #62 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:39 Питання в тому: як Даішник може перевірити маркування і встановити факт незаконного переобладнання? Вони що це на пам'ять мають знати чи будуть перевіряти в Інтернеті ?Жигуля чи старого гольфа з ксенонами вирахувати не складно.Хоча при бажанні можна і нові авто перевірити. Наприклад не сподобалось світло, ріже очі, значить з фарами щось не в порядку. Під"їзджаєш до стіни на певну відстань, і на стіні контур світла має бути в певних рамках, не вище стільки-то метрів, і не лівіше стільки-то. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan_bbb Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:47 Поділитися #63 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:47 Жигуля чи старого гольфа з ксенонами вирахувати не складно.Хоча при бажанні можна і нові авто перевірити. Наприклад не сподобалось світло, ріже очі, значить з фарами щось не в порядку. Під"їзджаєш до стіни на певну відстань, і на стіні контур світла має бути в певних рамках, не вище стільки-то метрів, і не лівіше стільки-то.Але при правильному налаштуванні ксенона та наявності оригінальної оптики, х*р на глаз навіть спец відрізнить де той ксенон встановлений на заводі, в сто чи в гаражі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman_1984 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:54 Поділитися #64 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 10:54 В Луцьку багато автомобілів курсує з увімкненими фарами, у світлу частину доби, підстраховуються))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:11 Поділитися #65 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:11 Чи я правильно зрозумів, що протитуманні фари, в принципі не можуть сліпити зустрічних водіїв? Тобто використовуючи їх разом із ближнім світлом фар в сутінки та темну пору я нікому заважати не можу? Та маю повне законне право на таку комбінацію світла фар!?Це справа особистої етики і поваги інших учасників руху. Чим нижче джерело світла тим більший блік на мокрій дорозі воно створює.Виявити авто з переобладнаним ксеноном дуже просто: по всім стандартам оптика для газорозрядної лампи має бути обладнана збираючою лінзою, переднє скло гладким. Без лінзи і омивача фар експлуатація газорозрядної лампи не допускається. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan_bbb Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:21 Поділитися #66 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:21 Це справа особистої етики і поваги інших учасників руху. Чим нижче джерело світла тим більший блік на мокрій дорозі воно створює.ОК, в мокру погоду протитуманки використовувати не буду. А в суху нікому бліків не буде?Виявити авто з переобладнаним ксеноном дуже просто: по всім стандартам оптика для газорозрядної лампи має бути обладнана збираючою лінзою, переднє скло гладким. Без лінзи і омивача фар експлуатація газорозрядної лампи не допускається.Лінза є. А омивач прийдеться встановити, якщо ксенон захочу.Яким документом регулюються технічні вимоги по ксенону і т.п. обладнанню автомобілів? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:54 Поділитися #67 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 11:54 ivan_bbb, все це маркування складається з декількох букв та має 3-4 види. Видається інструкція, яка ховається в кепку і все, зняв кепку - перевірив маркування . ОСЬ і ОСЬ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan_bbb Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 12:10 Поділитися #68 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 12:10 VaLeRa +1 за інформацію, тепер все зрозуміло. Поки на галогенках поїжджу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alexandrex Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 12:19 Поділитися #69 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 12:19 В мене ксенон стояв від покупки машиниомивачів не було, то не буду ж я ксенон вийматиомивачі встановити не так просто, і коштує немало..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 13:11 Поділитися #70 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 13:11 Alexandrex, я купував омивачи за 70 уё, встановив сам, без сторонньої допомоги, за 2 години . Нічого складного, якщо підготуватись як тре (в смислі почитати форуми та інструкції, і мати парочку інструментів потрібних) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ipua Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 13:16 Поділитися #71 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 13:16 Їздив сьогодні за містом. Порушує кожен третій. Багато їдуть на габаритах. Серед порушників фури і рейсові маршрутки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:29 Поділитися #72 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:29 Порушує кожен третій. Багато їдуть на габаритах. Серед порушників фури і рейсові маршрутки.Не всім рівень інтелекту дозволяє зрозуміти, що ближнє світло не тільки для того, щоб освітлювати дорогу попереду, а й для того, щоб твоє авто було добре помітним на дорозі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BanderaLutsk Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:38 Поділитися #73 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:38 В мене ксенон стояв від покупки машиниомивачів не було, то не буду ж я ксенон вийматиомивачі встановити не так просто, і коштує немало.....А я купив корча - тільки дальнє працює, та й те задерте, нє ну справді не буду ж я гроші платити електрику викидати на вітер, хай всім добре буде... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:46 Поділитися #74 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 14:46 на Рівненській даїшник щось кричав вслід.Бажав щасливої дороги Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
V.Wolf Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 15:59 Поділитися #75 Опубліковано 2 Жовтня, 2013 в 15:59 А то мені так "везе" тільки чи то нова струя, бо місяця з півтора часто попадаються в місті авто з ввімкненим дальнім, ксенони до уваги неберу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.