Перейти до змісту

Глюки при перегляді відео

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Проблема така, коли дивлюся відео то дуже тормозить. Тормозить сама картинка тобто іде ривками(слайд шоу)

Youtube, Megago працюють без глюків та ще деякі сайти. Подивитися тв чи якийсь фільм на якомусь ресурсі не можливо. Пробував на багатьох браузераз. Флеш плеєр оновлений.

Ще коли грузиться якась сторінка де є флеш чи банери чи фільм то проц дає 100 % навантаження

Опубліковано

буквально парочку днів тому назад схожа справа була. Читска від пилі охолодження, (термопаста правда була в норм. стані, але поміняв на всяк випадок), і відео пішло без "затиків" проц вже не вантажиться на 100%,

post-9830-0-08111200-1380404738_thumb.jp

Опубліковано

спробуйте правою кнопкою на флеш-плеєрі, вибрати Параметри і зняти пташку Використовувати апаратне прискорення. Якщо нічого не дасть, завжди можна її повернути назад, але мені в деяких випадках допомагало

Опубліковано

Комп нормальний! Відео на третіх пеньках йшло не те, що на четвертих. А відеокарта тим більше ні до чого. Це не ігри, щоб від неї щось залежало.

Проблема в системі.

1. Який браузер? Пробував інші? Які плагіни начіпляв?

2. Яка версія флеш-плеера? (Може навіть дві паралельно працюють...)

3. Вінт який?

4. Диск з файлом підкачки (зазвичай, диск С, той, на якому система) скільки вільного місця має?

Постав прогу типу Анвіра, щоб паралельно запущеним процесам можна було відслідковувати завантаження проца, пам'яті, підкачки і т.д. Видніше буде

Опубліковано

в мене так. проц Intel Pentium Dual-Core Mobile T2080 семейство Yonah, FSB 533 MHz, кэш L2 1MB, частота 1730MHz, TDP 31W, техпроцесс 65nm, количество ядер 2.

вдео iнтегровне i проц грузиться до 100%. я перепробував багато чого, але найкраще себе показав флеш плеер версii 11.5.502.146 в парi з гугл хром, в якому выдключений власний флеш плеер. але вiдео все одно ривками на деяких сайтах проте краще набагато.

Опубліковано

Комп нормальний! Відео на третіх пеньках йшло не те, що на четвертих. А відеокарта тим більше ні до чого. Це не ігри, щоб від неї щось залежало.

Комп по нинішнім міркам - аж ніяк не нормальний, хіба для офісної машини може згодитись.

Про відео "на третіх пеньках" - хоч посміявся. Відео в свій час запускав на Celeron Mendocino, правда, для того, щоб воно не гальмувало, доводилось "вмикати розгон", якщо пам'ять не зраджує, з 300 до 400 з копійками МГц. Але ж і відео було MPEG4/DivX, ...

Мені невідомий термін "нинішні мірки". В теперішніх ламерів шкала понтів в кожного своя. Комусь і шестиядерний проц - "ацтой", "офісний корч" і "вчорашній день".

І не знаю, з чого ти там сміявся, я ж не написав "зара йде", а сміх без причини... ну ти в курсі.

Аппаратная поддержка декодирования видео

Flash Player 10,2 (на даний момент остання версія 11.8.800 - від ред. ;)) поддерживает аппаратное ускорение декодирования видео H.264 на Windows и Mac компьютерах при совместимости с оборудованием и драйверами, обеспечивающими повышенную производительность видео.

Аппаратная поддержка декодирования видео не является обязательным требованием, но она может существенно улучшить ваши впечатления от просмотра.

Для получения полной информации о поддерживаемом оборудовании и драйверах, посетите следующие сайты производителей:

Драйверы AMD/ATI

Аппаратное декодирование H.264 видео в Flash Player 10,2 поддерживается для AMD / ATI продуктов с UVD2 с ATI Catalyst ™ Software Suite, начиная с версии 9,11 для семейства продуктов ATI Radeon ™ , а также драйвер выпуска 8,68 из семейства продуктов ATI FirePro ™ . Поддерживаются следующие графические процессоры : Radeon HD 4xxx и выше; Mobility Radeon HD 4xxx серии и выше; Radeon HD 3xxx и выше; FirePro V3750, V7750 FirePro, FirePro V8700 и V8750 FirePro и выше.

Драйверы Broadcom

Аппаратное декодирование H.264 устройствами Broadcom во Flash Player 10,2 поддерживается на чипсетах декодирования BCM70012, BCM70015, которые устанавливаются в системы Broadcom Crystal HD. Для оптимального полноэкранного воспроизведения, системы, использующие декодирование видео Broadcom должны использовать тему Windows Aero.

Драйверы Intel

Аппаратное декодирование H.264 устройствами Intel во Flash Player 10,2 поддерживается на чипсетах семейства Intel 4 Series и на семействе процессоров "2010 Intel Core" с интегрированным чипсетом "Intel HD Graphics", начиная с версии драйверов 15.16.5.2021 (8.15.10.2021) для 32/64-разрядных Windows Vista и Windows 7.

Для чипсета Atom/GMA 500, аппаратное декодирование поддерживается начиная с графического драйвера версии 5.2.1.2020 (8.14.10.2020) для 32-разрядной Windows 7. Системы использующие декодирование видео с помощью GMA 500 должны использоваться совместно с темой Windows Aero для оптимального воспроизведения видео в полноэкранном режиме.

Драйверы NVIDIA

Flash Player 10.2 предоставляет возможность GPU-ускорения H.264 на компьютерах с NVIDIA ION, а так же с некоторыми NVIDIA GeForce и Quadro. Список поддерживаемых GPU

Аппаратная поддержка декодирования видео на Mac OS X

На компьютерах Макинтош аппаратное декодирование видео во Flash Player поддерживается в Mac OS X 10.6.4 и выше, на оборудовании, поддерживаемом программной оболочкой Apple Mac OS Video Decode Acceleration Framework (например, NVIDIA GeForce 9400M, GeForce 320M, и GeForce GT 330M). В каком случае будет использоваться аппаратное декодирование, определяется программной оболочкой Mac OS Video Decode Acceleration Framework. Список аппаратного обеспечения различных компьютеров Apple

Минимальные системные требования да воспроизведения SD и HD видео

Следующие аппаратные требования являются минимально необходимыми для нормального воспроизведения видео:

Разрешение видео: 852x480 (480p), 24-30 fps: -> Компьютер/Ноутбук с ОС Windows: Intel Pentium 4 2.33GHz, AMD Athlon 64 2800+ processor (or faster); 128MB of RAM; 64MB of graphics memory

Разрешение видео: 1280x720 (720p), 24-30 fps: -> Компьютер/Ноутбук с ОС Windows: Intel Pentium 4 3GHz, AMD Athlon 64 3400+ processor (or faster); 128MB of RAM; 64MB of graphics memory

Разрешение видео: 1920x1080 (1080p), 24-30 fps: -> Компьютер/Ноутбук с ОС Windows: Intel Core Duo 1.8GHz, AMD Athlon 64 X2 4200+ processor (or faster); 128MB of RAM; 64MB of graphics memory

• Требования к графическим картам могут быть значительно ниже при использовании H.264 аппаратного видео-ускорения на поддерживаемых системах. Поддерживаемые графические карты и видео-ускорители, указанные выше, могут значительно уменьшить требования к процессору для оптимального просмотра HD-видео.
  • Для оптимального воспроизведения на Windows-системах, использующих графику Broadcom или Intel GMA 500, должен использоваться интерфейс Windows Aero.

Требования к пропускной способности сети

Минимальные требования к пропускной способности сети для стримов различного качества:

Разрешение видео - Пропускная способность (мин.)

640x480 - 0.5 Mbit / sec.

852x480 (480p) - 0.6 Mbit / sec.

720x576 - 0.8 Mbit / sec.

1280x720 (720p) - 1 Mbit / sec.

1920x1080 (1080p) - 2 Mbit / sec.

А для того, щоб уникнути подальшого "міряння піськами" в знанні теорії з вікіпедії, скажу з практики: в мене зара для прикладу є в наявності дві машини, на яких потокове відео нормально "йде" з якістю 480р на моніторі 20"W. Одна - з Пеньком 4 2,666 ГГц на Інтел845 з 1 Гігом ОЗУ (схожа конфігурація, як в ТС); і друга - на Атлоні ХР 2500+, на чіпсеті ВІА КТ400, з 768 МБ ДДР1 ОЗУ на борту (що по твоїм "нинішнім міркам" взагалі калькулятор і минулий вік).

----------------------------------------------------------------

До речі, Andreyxxx, а який в тебе монітор? Може ти видушуєш 1080р на 30-ти-дюймовий монітор?

Опубліковано

Мой комп. - ПКМ - Управление - диспетчер устройств - ІДЕ / АТА / АТАПІ устройства.

Подивитися, чи для вінчестера часом не включився режим РІО, замість ДМА5.

Опубліковано

не факт. З рештою, я колись саме це помітив при прослуховуванні відео через Вінамп. Перевірити не складно - 15 секунд.

Опубліковано

Мой комп. - ПКМ - Управление - диспетчер устройств - ІДЕ / АТА / АТАПІ устройства.

Подивитися, чи для вінчестера часом не включився режим РІО, замість ДМА5.

Включено ДМА, ці глюки не на всі ресурси відео деякі показують нормально. Думаю поставити інший Віндовс і всё буде нормально.

Опубліковано

Думаю поставити інший Віндовс і всё буде нормально.

Доречі про вінду ні слова не було сказано. Я так розумію, що ще ХР? Постав Він7. Комп потягне, і помітно оживе.

Опубліковано

Сімка? на такому? хм... Я колись спробував, то він був як "гарячій ессстооонскій парень"... Оперативки, правда, тоді було десь до гіга, що сімці маловато... може з-за того...

Опубліковано

Сімка? на такому?

А шо йому бракує?

Я на 430-му Целероні із 512 ОЗУ запускав. Нічого, літала :) Значно ярчє став комп, аніж був на ХР!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...