Перейти до змісту

GPRS для планшета

Рекомендовані повідомлення

Як отримати ЖПРС на планшеті, крім випадків коли є вбудований? чи можна підключти ззовні через ОТГ кабель ЖПРС модем? чи через телефон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простий, дешевий CDMA чи GSM апарат на Андроіді, котрий має режим Wi-Fi роутера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маєш на увазі смартфон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз на Андроіді, то да, він самий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання про планшети, хочу купляти планшет і шоб ЖПРС був

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді потрібно брати з вбудованим модемом.

USB модеми на дротах, імхо калхоз, така гірлянда вносить купу незручності в портативність та мобільність планшету.

Я бачу 4 можливі варіанти.

1. інтегрований CDMA\GSM модем.

2. інтернет посередництвом Wi-Fi з джерела смартфон\автономний портативний модем (типу Mi-Fi)

3. прикрутити usb CDMA\GSM модем до планшета.

4. планшет з LAN портом, прив"язаний до місця, як собака ланцюгом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую тошо нада

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ, порадьте тариф для нету. Купив планшет з підтримкою CDMA і GSM. Думав про Новий тариф в київстарі, той що за 90 монеток в день, але там максимальна швидкість надається лише в перших 50 мегабайтах трафіку, далі обмеження до 32 кб/с. Але плюс що не треба платити за ті дні коли не користуєшся.

До введення нових тарифних планів в КС, думав про безлімітний нет в Лайфі, Там перший гіг доступний на максимальній швидкості, далі обмеження до 64 кб/с, це за 29 грн. А за 49 грн, 6 гіг на максимальній швидкості. Але мінус в тому що потрібно платити за цілий місяць. Якщо хтось користується нетом від мобільних операторів, поділіться враженнями.

Цікавить чи в МТС є якісь варті уваги тарифи на нет.

Ще надибав нет безлімітний нет від Інтертелеком, за 30 грн в місяць. Там умови як на мене прикольні, але якось про Інтертелеком мало чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив планшет, вопщем щоб був ЖПРС треба щоб був модуль ЖСМ, і в настройках буде показувати ЖПРС як варіант підключення.

VojinSvitla - я користують МТС тариф - "планшет" - швидкість ЖПРС, до 64кб. заходиш в інет, знімає 1.5 грн і 200мб на день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VojinSvitla - я користують МТС тариф - "планшет" - швидкість ЖПРС, до 64кб. заходиш в інет, знімає 1.5 грн і 200мб на день.

Дякую. Але напевно це мало. Наприклад фільм онлайн подивитися, напевно не вистачить і швидкості і трафіку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GPRS наші оператори мобільного зв'язку підтримують до 10 класу, у швидкості це близько 60 кб/с. Навіть якщо врахувати той факт, що зараз всі БС підтримують "надбудову " над GPRS - EDGE, то у швидкості це лише близько 200 кб/с. Причому попередні зазначені параметри швидкостей зазначені максимальними, як правило при наявності підтримки EdGE, швидкість передачі даних не перевищує 150кб/с і то лише у випадку ненавантаженості БС. Тобто якщо ви плануєте щось подивитися онлайн, то потрібно дивитися у сторону 3G від укртелекому або у напрямку CDMA . Але наскільки мені відомо, там також не все гаразд із швидкістю, та й трафік там дорогий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wettal, Дякую за інфу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...