Перейти до змісту

пропоную роботу фарбувальника

pupsik

Рекомендовані повідомлення

пропоную роботу фарбувальника,

постійну або не постійну, тобто коли потрібно то звонимо,

домовляємось про оплату і працюємо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот всегда удивляют такие тупые объявления!!!! Вы что на форуме экстрасенсов? Вам какой покрасщик нужен бытовой (полы, стены), автомобильный, на завод к станку? Или Вам поболту - лижбы руки были о 10 пальцах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот всегда удивляют такие тупые объявления!!!! Вы что на форуме экстрасенсов? Вам какой покрасщик нужен бытовой (полы, стены), автомобильный, на завод к станку? Или Вам поболту - лижбы руки были о 10 пальцах.

трактори треба красити, і тд,

мене дивують такі люди зі своїми тупими флудами, людині яка фарбувати збирається,

чи хоче працювати запитає мене, і я все розкажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене дивують такі люди зі своїми тупими флудами, людині яка фарбувати збирається,

Хоч би вказали яким обладнанням, бо пензлем з щетини кабана фарбують рідко, але буває.

ВІдпишіть про умови праці, обладнання, захист? Можна в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч би вказали яким обладнанням, бо пензлем з щетини кабана фарбують рідко, але буває.

ВІдпишіть про умови праці, обладнання, захист? Можна в ПП.

Да нафига указывать подробности :) .... Давали бы сразу обьявление "ПОЗВОНИ МНЕ!!!", тому кто позвонит всё расскажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де саме має відбуватись покраска? Трактори наші? красяться тільки кожухи і кабіна, чи двигун теж (маю велиииикий досвід покраски сільгосп техніки і тому питаю за двигун, бо я на тому "собаку з"їв")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

випадком не на вишкiв потрiбно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу на роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відпишіть умови в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...