aroma Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 18:22 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 18:22 https://www.youtube....h?v=M7-t8f22xB4Сьогодні мій день почався із відвідання цирку, а точніше, маскараду. Влаштували його наші рідні луцькі працівники міліції.Близько 10 години ранку до мене зателефонували знайома і повідомила, що її чоловіка невідомі побили прямо під під’їздом. Вилітаю із оператором на місце події. Що застаю? Два чоловіка у формі працівників "Волиньгазу" стоять біля автомобіля, в якому сидить в наручниках мій знайомий (назвемо його "громадянин В"). Поруч ходить старший слідчий Поліщук, який і видає таємницю "газовиків": насправді вони не справжні волиньгазівці, а міліціонери переодягнуті. Мені чомусь відразу пригадалася ІІ світова, ліс, партизани і переодягнуті у вояків УПА хлопи з НКВС. Але це так, ліричний відступ.Але щось від "газовиків" у цих хлопців є у крові, тому що вони не лише в голову громадянину В. "зарядили", але й газ в обличчя пустили. Звісно, документи ніхто не пред’являв і причини проведення такої спецоперації з елементами карнавалу теж не озвучили. Коли ми почали знімати і задавати незручні питання "газовикам", які на той момент перетворилися у німі і нерухомі статуї, старший слідчий Поліщук нам пред’явив постанову суду на проведення обшуку у приміщенні громадянина В. Але одна проблема: обшук у квартирі не передбачав ось такого костюмованого і насильницького затримання.Що ж такого вчинив громадянин В., що потрібно було проводити таку утаємничену та конспіративну операцію? Хто він: вбивця, сексуальний маньяк чи наркобарон? Зовсім ні. Сім’янин, батько трьох дітей. Злочин його в тому, що він організував роздачу Інтернету без дозволу. А ще встановлював супутникові антени. Не буду більше заглиблюватися у складнощі кримінального світу, бо історія не про це. А взагалі, якщо копнути тему діяльності таких служб, як Український державний центр радіочастот і відділ МВС по боротьбі із кібер злочинами, то можна багато цікавого дізнатися. Які побори існують, як незаконно статті шиють, як виграють суди у дрібних підприємців і програють корпораціям, як перевищують службові повноваження і користуються підробними документами. Особисто в мене таких матеріалів вже є предостатньо. Надіюсь, скоро порадую всіх рослідуванням. Для прикладу маразму цих держслужб наведу ось таку статтю:http://tsn.ua/groshi...-fi-303478.htmlПовернемося до нашого костюмованого дійства. В процесі нашого спілкування із старшими чинами, "волиньгазівці" переодягнулися у людську одежу і трохи "розморозилися": почали рухатися, говорити і навіть показувати документи.А далі драма перемістилася в квартиру і тривала не мало, не багато,... майже 11 годин (десь з 10:30 по 21:00). Знімальну групу в місце, де проходили слідчі дії, не впустили, але витік інформації був регулярним. До речі, понятими були молоді третьокурсниці-студентки, майбутні міліціянтки. Після такого маразму вони нам зізналися, що бути міліціонерами вже не хочуть. Але хто зна, пройде час, емоції вляжуться і хтось все-таки їх знову переконає, що небезпечна і тяжка служба в цій державі є почесною. Можливо, через молодий вік вони в це і повірять. А я ось вже чомусь не вірю. Простіть мене, такого Хому.Забирали з квартири наші блюстителі порядку все, що було потрібне (і що хотіли), в тому числі інформацію з камери спостереження, яка була встановлена в квартирі. Аргументи, що там можуть бути інтимні подробиці життя, господарі в трусах і без, любителів хоум-відео абсолютно не переконали. А раптом на цьому відео видно, як господар у коридорі (саме там знімала камера) вчиняє страшенний кібер-злочин?В результаті, близько 9-ї вечора дружина була змушена викликати швидку, бо чоловік не витримав стресу (і газу). Тиск перевалив за 200 (у 35-тирічного хлопа). Швидка запропонували госпіталізаці, а міліціянти вперлися, що треба везти у відділок, бажано на декілька днів. Але якось переконання лікарів і адвоката змусили їх дозволити громадянину В. сісти у швидку і поїхати у лікарню. Що було далі, я вже не знаю. Що буде — теж.Сергій ШараєвськийПруф
sanbOK Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:17 #2 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:17 Міліціонери - шпійони. Прикинулись працівниками Волиньгазу щоб затримати людинукороче безпрєдєл в чистому виді
guest Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:30 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:30 Злочин його в тому, що він організував роздачу Інтернету без дозволу. хай "газовики" ще пройдуться по всіх гинделиках, де безкоштовно роздається інтернет через вайфай
Voytik Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:50 #4 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:50 цікаве дійство...а могло ж воно розгорнутися і зовсім по іншому.якісь перевдягнені люди скоюють типовий напад на громадянина і власника того житла під виглядом працівників міськгазу (типовий групповий розбій).згідно з конституцією нашої країни, цей громадянин, в такому незрозуміло провокаційному випадку міг законно вчинити захист свого життя, членів сім'ї (тимпаче дітей), та майна."захищаючись" проломити чайники тим чим попалось під руку, або наприклад ножницями ... і був би правий.
LaMeRiLKiN Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:54 #5 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 20:54 нашої країнибув би правий.Дякую, "улыбнуло".
Dima4s Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:07 #6 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:07 нагадало про пышохыдний перехыд)) коли тебе на ньому зіб"ють знай що ти правий)
guest Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:09 #7 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:09 тільки що прочитав відповідь "газовиків" на волиньпостія так зрозумів, що підозрюваний займався шарінгом
LaMeRiLKiN Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:09 #8 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:09 Міліція Волині прокоментувала звинувачення в «маскараді». ВІДЕО«Є кримінальне провадження, в рамках якого був проведений санкціонований судом обшук. Усі повинні розуміти: людина скоює злочини, її затримати не просто. У квартиру вона нікого не впускає, а тому ми мали придумати, яким чином потрапити у помешкання», – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.http://www.volynpost.com/news/20421-miliciia-volyni-prokomentuvala-zvynuvachennia-v-maskaradi-video
igrok Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:12 #9 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:12 Я би не сміявся,памятєте-*я промовчав бо тоді прийшли не за мною...*Таке виробляти і впевненні-все зійде с рук...
Log Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:12 #10 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 21:12 цікаве дійство... а могло ж воно розгорнутися і зовсім по іншому. якісь перевдягнені люди скоюють типовий напад на громадянина і власника того житла під виглядом працівників міськгазу (типовий групповий розбій). згідно з конституцією нашої країни, цей громадянин, в такому незрозуміло провокаційному випадку міг законно вчинити захист свого життя, членів сім'ї (тимпаче дітей), та майна. "захищаючись" проломити чайники тим чим попалось під руку, або наприклад ножницями ... і був би правий. В суді це виглядало б так: До підсудного з ордером на обшук завітали співробітники правоохоронних органів. Підсудний, не бажаючи підкорюватись вимогам представників закону, відкрив двері потужним ударом ногою, наніс смертельну травму чайником одному міліціЯНТУ , після чого розсік горлянку ножицями іншому. Намагаючись позбутись слідів злочину, громадянин перевдягнув іх в форму газовиків. Недосконалий варіант, але якось так.
igrok Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 05:28 #11 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 05:28 Зараз В. перебуває під вартою(з лікарні забрали)як небезпечний для суспільства злочинець.Якщо вбив людину ,або великого хабаря взяв,то підписка,або браслет.Втрутився в мережу мовлення-у вязницю..
mix_forever Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 06:43 #12 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 06:43 Троха не так. Він під вартою (до 3-х днів), поки суддя не обере запобіжний захід, щодо нього. Тобто через дня 3 його можуть випустити під підписку, або ж в сізо на 2міс (досудове слідство), хоча може шось і помінялось по новому КПК.
Otto Kreer Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 08:22 #13 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 08:22 Поясніть більш доступно, що накоїв громадянин ?Що напрягли за роздачу шари - не вірю, більш ймовірно що заліз куди не слід, припустимо у банківську мережу, а це вже зовсім інша картина.Тобто поки що нічого не зрозуміло а тому рано робити будь які висновки.Хоча один висновок зробити можна - провоохоронні органи поки (а ймовірніше вже) працювати професійно не вміють.Мюллер би сказав з цього приводу - Всё настолько глупо и непрофессионально ...
Basil Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:00 #14 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:00 "Вор должен сидеть в тюрме!" (с)І не важливо, як його туди запроторять...
taurus07 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:24 #15 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:24 а якщо не вор? ще ж не довели а носа побили...
Log Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:30 #16 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:30 а якщо не вор? ще ж не довели а носа побили...Винуватість осіб, які перебувають в слідчих ізоляторах по 5-6 років теж не доводять.Здається, цей чоловік просто перейшов комусь дорогу.
guest Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:40 #17 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:40 Що напрягли за роздачу шари - не вірюа раптом?http://osvita.mediasapiens.ua/material/20332
bublik007 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:45 #18 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 09:45 Троха не так. Він під вартою (до 3-х днів), поки суддя не обере запобіжний захід, щодо нього. Тобто через дня 3 його можуть випустити під підписку, або ж в сізо на 2міс (досудове слідство), хоча може шось і помінялось по новому КПК. Нічого, друже, не змінилось в КПК що до запобіжних заходів затримання, змінилось тількі тлумачення КПК( кількість купюр, "впливає" на якість виконання)
Basil Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:06 #19 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:06 а якщо не вор? ще ж не довели а носа побили...а кардшаринг не крадіжка?
igrok Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:23 #20 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:23 а якщо не вор? ще ж не довели а носа побили...а кардшаринг не крадіжка?Крадіжка,правильно у вязницю його,до суда.Він же дуже небезпечний для суспільства злочинець.знаєш,Basil життя така штука.Сьогодні ще не злочинцю(суда не було)розбили лице)З твого поста ясно,що ти згоден на 100%(не було ж*все правільно,але..?.)То якщо щось подібне,не дай Бог,трапиться в твоєму житті,або в житті твоїх близьких,то я би хотів,що би і до тебе примінилася схема яку ти так палко підтримуєш.
mix_forever Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:42 #21 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 10:42 ig_rok, менше пафосу.
igorrr_vasilenko Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:25 #22 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:25 Народ, ось вся ця дискусія як мінімум виглядає по дитячому та смішно! Як можна не розуміючи про що йде мова, щось обговорювати. Гр. В. - злочинець, рішення суду буде відповідним. Він займався шарінгом та незаконним використанням РЧР. На нього вже неодноразово складалися протоколи, а кримінальне провадження вже сто років як ведеться. За цей час він навіть не "удосужився" легалізуватись, і це з прибутком у 40 тисяч в місяць! Я з ним колись мав діло - дуже слизька людина! Незважаючи на те, що акуратист у своїй роботі, але поза законом. У свій час навіть мєнтам башляв, тоді як йому пропонували - один раз заплати за ліцензії та дозволи. І вуаля... Та де ж там, так прямо і казав - воно мені не треба. У мене все "схвачено": з мєнтами все погоджено, а в разі чого є знайомий журналіст, який всіх кого скажу у пресі "обгадить" (з пісні слів не викинеш, але він сказав грубіше), і все це за невеликі гроші. Люди, робіть правильні висновки!
guest Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:32 #23 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:32 один раз заплати за ліцензії та дозволина шарінг є ліцензія?
igrok Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:45 #24 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 12:45 igorrr_vasilenko написав* Гр. В. - злочинець, рішення суду буде відповідним*.То може без суду?Як в 37-трійка і Вишинський,ой обмовився-Василенко голова?Ото зажівем...Тільки,Ігоре історія повторюється.Знаєш,що потім з тими було,з тими хто судив так як ти?
igorrr_vasilenko Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 13:17 #25 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 13:17 guest, ліцензія не на шарінг, а на використання РЧР і проведення діяльності з експлуатації мережі. А на рахунок шарінгу, то потрібно як мінімум зареєструватись оператором телекомунікацій, отримати відповідні дозволи, укласти договори з власниками платних каналів... а вже потім надавати відповідні послуги.Коваленко Віктор Васильович, надривання "пукана" це не моя парафія, а мабуть Ваша... І де Ви таким безграмотним виросли? У Жешуві навчили? Може варто отримати українську освіту? А то Ваш кримінальний жаргон для мене не зрозумілий ... Ігоре, я так написав, так як знаю ситуацію... Ви праві на рахунок необхідності проведення судових розглядів - все так і буде! І безумовно, суд - це та інстанція, яка є необхідною у всякому разі! Я не підтримую мєнтів та їх способів допиту, але я і проти всяких хамів, що спочатку крадуть - а потім у політику! Знаєте, як показує практика - все може починатися і зі звичайнісінької шапки....П.С. на ти ми не переходили, тому прошу притримуватись елементарного етикету...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.