Перейти до змісту

Зремонтуйте мені ноутбук

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Ноутбук HP-625. Були проблеми зі звуком. На вмонтованому динаміку звуку не було, а в гнізді для навушників був. Потім проблема якось пропала сама собою. Потім знов з'явилась і була вирішена відключенням процесу audiodg.exe (після включення компа). Зараз проблема з'явилась знову. Вінду переставив, не допомогло. Звуку не було взагалі. З дровами грався і я, і ІТ-шникам давав, шось ніхто нічого не зміг.

Хочу щоб мій ноут зробили нормальним :

почистили, і від пилюки, і від всякого віртуального гімна і просто непотрібних мені шняжок, поставили нормально нормальну вінду, щоб був звук і тд.і тп.

Кароч зробіть, шоб мій ноутбук працював, як нормальний, здоровий ноутбук.

Ніяких порад по ремонту можете не писати, сам в ньому лазити не буду.

Пропонуйте послугу, вказуючи ціну, або порадьте до кого звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магу зробить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Мене звати Андрій маю свій сервісний центр. Якщо ремонт ще актуальний звертайтеся!!!

Мої координати :

м. Луцьк, вул. Романюка 9, офіс 1, тел. 770677 , (066) 9926491.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Апаю темку. Ноут ще нікому не здавав. Добре було-б за вихідні зробити.

Ноутбук HP-625. Були проблеми зі звуком. На вмонтованому динаміку звуку не було, а в гнізді для навушників був. Потім проблема якось пропала сама собою. Потім знов з'явилась і була вирішена відключенням процесу audiodg.exe (після включення компа). Зараз проблема з'явилась знову. Вінду переставив, не допомогло. Звуку не було взагалі. З дровами грався і я, і ІТ-шникам давав, шось ніхто нічого не зміг. Хочу щоб мій ноут зробили нормальним : почистили, і від пилюки, і від всякого віртуального гімна і просто непотрібних мені шняжок, поставили нормально нормальну вінду, щоб був звук і тд.і тп. Кароч зробіть, шоб мій ноутбук працював, як нормальний, здоровий ноутбук. Ніяких порад по ремонту можете не писати, сам в ньому лазити не буду. Пропонуйте послугу, вказуючи ціну, або порадьте до кого звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...