Jump to content

Хон Гіль Дон для тих у кого ностальгія :)

Заливати?  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Хон Гиль Дон / Hong kil dong

post-2366-1191929362.jpg

Год выпуска: 1986

Страна: North Korea

Жанр: Боевик

Продолжительность: 1:30:45

Перевод: Русский дублированный

Режиссер: Kil In Kim

В ролях: Chang Son Hui, Gwon Ri (as Hong kil Dong's father), Riyonun Ri, Yong Ho Ri (as Hong Kil Dong), Kenpachiro Satsuma

Описание: Не правда ли некоторые исторические фильмы, наверное, тем и хороши, что возвращают нас к временам, когда с негодяем можно было легко рассчитаться, пронзив его шпагой? Понятно, что все это сказки, но иногда так хочется, чтобы появился какой-нибудь добрый молодец и навел порядок в нашей жизни. Как то, например, делает народный заступник Хон Гиль Дон, поддерживая в зрителе веру, что можно и в одиночку (правда, в совершенстве владея приемами таэквандо и ловко действуя мечом) справиться со всей нечистью, что портила жизнь простым людям еще в XVII веке.

Доп. информация: Первый фильм с восточными единоборствами, появившийся в советском кинопрокате.

Качество: DVDRip

Формат: AVI

Видео кодек: DivX

Аудио кодек: MPEG Audio

Видео: 720x544 (1.32:1), 25 fps, DivX Codec 5.2.1 alpha ~941 kbps avg, 0.10 bit/pixel

Аудио: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg

Размер: 701 MB

Від мене: Перший фільм який я дивився в кінотеатрі... залишив незабутні враження. От недавно знову передивився - ностальжі замучила. Може і не мене одного? :(

Скріни:

post-2366-1191929317.jpg

-= ЛІНК =-

Заливай "Парня со свирелью". Дійсно, давно це було. Ностальгія... :D

согласен :)

Так, фільм перший.... Але його можна було дивитися лише в дитячому/підлітковому віці як на мене. Зараз цей пафос прямо в очі кидається....

Заливай "Парня со свирелью". Дійсно, давно це було. Ностальгія... :blink:

Залью, якщо буде різниця між так і ні в чотири-п"ять голосів . Да і завтра зранку поставлю, бо в нас на роботі черга на заливання :)

" Так, фільм перший.... Але його можна було дивитися лише в дитячому/підлітковому віці як на мене. Зараз цей пафос прямо в очі кидається...."

Ну не знаю... да пафос був... смішні трюки (куда вони ті шнурочки для прижків поховали? ;) ) ... але ж і нові фільми того ж стилю побудовані на такому ж пафосі (я не про фільми з бойовими мистецтвами а взагалі про історичні), просто пафос на іншому рівні

Чого думаєш? Заливай

В мене швидкість на заливання 30 к... ДСЛ все-таки... так що потерпіть. Прошу вибачення за технічні неполадки :huh:

P.S. Буде через чотири години... Вже заливається

P.P.S Щось через чотири години тільки 40% :)

Залито... нарешті :smile3: , лінк зверху. Не забуваєм сказати "Дякую"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...