Перейти до змісту

Створення інтернет-магазинів та корпоративних сайтів

garderob

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня всім форумчанам!

Пропоную свої послуги по створенню та підтримці інтернет-магазинів, корпоративних сайтів та сайтів візиток.

Інтернет-магазин - від 200$

Корпоративний сайт та сайт візитка - від 100$

Портфоліо та відгуки про виконанні проекти дивіться тут

Контакти:

Моб. (099)377-50-58

E-mail: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви в Луцьку живете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм... а якщо не секрет шопскрипт використовуєте занулений?? Чи ваші клієнти мають змогу придбати ліцензію?? А на чому створюєте корпоративні сайти та візитки??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Секрет :_08: !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в першiй же ссилцi напис вивернутий :0028:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, магазин від 200 дол, цеж треба яка акція)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в приват

Дякую! Відписав!

ого, магазин від 200 дол, цеж треба яка акція)

Від 200$ буде коробочна версія, від 700$ професійно зроблений інтернет-магазин з розширеним функціоналом, індивідуальним дизайом, наповненням контентом і т.п. в залежності від бюджету клієнта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зрозумів Вашого запитання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від 200$ буде коробочна версія, від 700$ професійно зроблений інтернет-магазин з розширеним функціоналом, індивідуальним дизайом, наповненням контентом і т.п. в залежності від бюджету клієнта.

а ну якшо 700 то це нормальна ціна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не запитання. У вашому портфоліо, в першому зразку вивернутий банер на головній сторінці. Дзеркальне відображення. Це так потрібно чи мо яка фішка по маркетингу? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не запитання. У вашому портфоліо, в першому зразку вивернутий банер на головній сторінці. Дзеркальне відображення. Це так потрібно чи мо яка фішка по маркетингу? )))

Тепер зрозумів в чому річ! Це не рекламний хід, просто магазин ще в розробці і власник очікує закінчення натягування дизайну, після чого банери зміняться (на даний момент це для прикладу) :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Видимо нет предпринимателей, которым нужен интернет-магазин в нашем городе.... что ж здесь скажеш - все приросли к своим магазинам и контейнерам на рынку, пока половина Украины продает через интернет!!!

Если есть очень интересная продукция - обращайтесь и мы сможем обсудить сотрудничество на условиях равного партнерства. Даный вариант сотрудничества касаеться только тех кто считаеться предпринимателем или юридическим лицом, а также имеет свой склад с продукцией или магазины.

Мои контактные данные в начале этой темы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А варіант, що хтось сам може взяти готовий двіжок, натягнути на нього модуль інет-магазина і змінити під себе дизайн ви не розглядаєте? В кінці кінців в багатьох є знайомі IT-шники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем.... но редизайн і "двіжок" це не в ПК поставити просто ПЗ і його настроїти і давайте не плутати ІТшників і веб-розробників.... я ж не лізу в програмування 1С де інші мови програмування.... тим більше знаючи один html на початковому рівні... потрібні знання в html, css, php, Javascript, jquery і мати вже готові проекти а не на словах людям розказувати що я можу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж не лізу в програмування 1С де інші мови програмування.... тим більше знаючи один html на початковому рівні...

так написано, що можна зробити висновок, що тс дійсно знає лише хтмл на початковому рівні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж не лізу в програмування 1С де інші мови програмування.... тим більше знаючи один html на початковому рівні...

так написано, що можна зробити висновок, що тс дійсно знає лише хтмл на початковому рівні :)

Вы веб-разработчик или так, проходили мимо (хотите доказать людям что програмирование на разных платформах это одно и тоже? много веб-проектов сдали?)? С начальными знаниями одного html не сделаеш проекты которые у меня в портфолио и еще к всему подтвержденно отзывами заказчиков (тем болия не с Луцка а с Москвы, Санкт-Питербурга, Тольяти).

Простите конечно за мою грубость, но если Вам не интересны мои услуги то зачем здесь писать?

Эту тему я скорей всего открыл для себя, с надеждой не поиска возможности заработать по проектно (тем болия Луцк это не Москва и оплата совсем не та), а найти интересное предложение по сотрудничеству с магазинами интересных товаров, на которых можно было бы получать постоянно стабильный доход. То-есть я писал више что за такие предложения я не буду брать деньги за проект, а буду инвестировать свой потенциал как совладелец (инвестор) нового интернет-магазина. Чем плохо мне и владельцу магазина когда некто нечего не теряет и может при этом зарабатывать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не багато 100 баксів за візитку? дизайн теж малюєте за ті 100 баксів чи стандартний шаблон і 5 сторінок .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не багато 100 баксів за візитку? дизайн теж малюєте за ті 100 баксів чи стандартний шаблон і 5 сторінок .

Я не занимаюсь просто установкой скрипта....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем.... но редизайн і "двіжок" це не в ПК поставити просто ПЗ і його настроїти і давайте не плутати ІТшників і веб-розробників.... я ж не лізу в програмування 1С де інші мови програмування.... тим більше знаючи один html на початковому рівні... потрібні знання в html, css, php, Javascript, jquery і мати вже готові проекти а не на словах людям розказувати що я можу...

Робив на джумлі інет-магазин і просто інформаційний сайт. Нема там нічого складного. Тим більше я там дизайн конкретно міняв. А можно ж просто взяти готові шаблони. Я не кажу, що це супер-пупер рівень. Але для більшості Луцьких фірмочок вистачить з головою. При цьому я не знаю без інета/довідників жодного з цього списку - html, css, php, Javascript, jquery.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робив на джумлі інет-магазин і просто інформаційний сайт. Нема там нічого складного. Тим більше я там дизайн конкретно міняв. А можно ж просто взяти готові шаблони. Я не кажу, що це супер-пупер рівень. Але для більшості Луцьких фірмочок вистачить з головою. При цьому я не знаю без інета/довідників жодного з цього списку - html, css, php, Javascript, jquery.

Я з Вами згідний, що можна користуватися готовими рішеннями, так як всі привикли, що хочуть нічого не вкласти і щось отримати. Але навіть готові рішення якими ви користувалися розробляли веб-розробники, дизайнери, сеошники і т.д., які витратили свій час, вклали великий обсяг розумової праці і від вас вони отримають нічого :) (а співаки ще скаржаться що їхні пісні в інеті гуляють і вони з того нічого не отримують, хоча самі користуються не ліцензованим ПО)....

Проекти на середньому-високому рівні не робляться за безкоштовно, так як такі проекти є індивідуальними і замовнику вирішувати самому - зайнятися цією роботою витративши багато часу і в результаті остатися з "фуфлометіном" чи звернутися до спеціаліста. Я теж інколи заглядую під капот свого автомобіля, але не більше, так як цей урок засвоїв :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хотел бы модератора форума попросить закрыть эту тему, так как для меня она на сегоднешний день уже не актуальна. Больше нет времени заниматься дополнительными проектами, по крайне мере на будующие пол года. Спасибо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...