Перейти до змісту

проДам Електронна книга Pandigital (Wi-Fi, MP3, Touch, G-sensor, ігри, RSS)


Рекомендовані повідомлення

Продаю нову електронну книгу Pandigital Novel 6 "Personal eReader (Wi-Fi, MP3, Touch, G-sensor). У коробці, з інструкцією та кабелем для зарядки і обміну з комп'ютером.

Дуже навернене пристрій, завдяки в тому числі встановленої прошивці. Зокрема, вміє:

1. Бездротовий модуль WiFi 802.11b/g для веб-серфінгу. Можна побродити по сайтах, перевірити пошту і т.д. Актуально як в поїздках, так і вдома. Уміє працювати з закритими (WPA2) і прихованими (hidden) мережами. Є налаштування Proxy.

2. MP3 плеєр для прослуховування музики і аудіокниг. Працює як на вбудовані стереодинаміки, так і на зовнішні навушники / колонки. Завдяки багатозадачною ОС Linux, може відтворювати музику в фоні (паралельно з її прослуховуванням, можна читати, серфіть, дивитися картинки ...)

3. Ємнісний Touchscreen (на додаток до семи кнопках) робить управління пристроєм дуже зручним. Особливо - ввід тексту та управління меню.

4. G-сенсор забезпечує автоповорот екрану, як в планшетах.

5. Програма читання книг практично всеїдна. Розуміє не тільки TXT і ePub, а й такі формати, як FB2, PDF, DJVU, DOC, RTF, HTML, CHM і ін Мало того, вміє діставати їх з архівів RAR і ZIP. Можна робити нотатки і закладки, переходити з утримання та номером сторінки, налаштовувати розмір і тип шрифту.

6. Є ігри, в тому числі шахи.

7. Є RSS рідер, файловий менеджер, калькулятор, календар, перегляд картинок у форматах JPG, PNG, BMP.

8. Є слот MicroSD/TF для карт пам'яті.

9. До пристрою є безліч прошивок від різних виробників, в тому числі прошивка з можливістю голосового читання текстів англійською та китайською мовами. Завдяки відкритій архітектурі Linux, є незалежні проекти з розвитку прошивок.

Прошу 550 грн з розумним торгом, можливий обмін.

517d482ce18a6_500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...