Перейти до змісту

Потрібна позика в 3000 гривень


Kompolom

Рекомендовані повідомлення

піди в "Дельта". там теж усім підряд кредит дають, якщо погасиш до кінця місяця ,як розказуєш, то заплатиш точно меньше тисячі яку ти так готовий був викласти комусь за позику в чотири.

Кому потрібен твій паспорт? За три тисяці його можна офіційно зробити за тиждень.

Тут щоб повернути гроші розписка не допоможе.

А на рахунок банків, то самі винні що такі проценти маєм, ризиковано в нас в кредит давати, високі витрати щоб повернути гроші, скільки таких ще знайдеться неплаників.

ага чомусь за бугром і кредити не страшно брати і відсотки приемлимі і зарплати норм, звичайно добре там де нас нема, але Україна ще довго не досягне того рівня, а з її стремлінням то мабуть ніколи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання не втому що люди живуть не по средствам,а в тому що банки роблять всі умови щоб люди так жили,а на прикінці епопеї ходили бомжами по смітниках! + держава вся сприяє цьому!

Не беріть кредити, якщо не можете їх оплатити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про банки, до чого тут морозиво, що воно 3000грн. коштує? для чого цю фігню нести!?

а те що держава в нас така то є масса поводів принаймні мені так вважати, ось наприклад житло в кредит! це взагалі больне питання, держава гасить 90 відсотків процентів(я про молодіжний предит, будинки побудовані СУ536)так це все добре! але Ви вкурсі щоб отримати той кредит (наприклад 2-х кімнатна квартира) нова вона коштує 45тис доларів, вам потрібно мати зарплату, або сукупний сімейний дохід приблизно 8000грн./місяць+ до того квартира буде сама гірша(на кредит тільки такі дають - перший поверх, кутова, біля шумних місць, ліфтів) ще + до того вона без ремонту, голий бетон, дешеві склопакети, калічено прокладена проводка(тобто ще тис 20доларів треба в ремонт вбухати)!!! ну і як тут бути, вибачаюсь за офтоп, але ця тема теж вартує уваги!

да держава гамно не дає бесплатних квартир, а гасить тільки 90 відсотків

а булоб добре якби роздавали квартири безкоштовно, я б також хотів би а то живу на орендованій

якщо Ви уважно читали то 90 відсотків ПРОЦЕНТІВ, пояснюю тобто банк дає кредит на житло під якийсь відсоток наприклад 36 то десь 33 прлатить держава, а 3 ти - да це вроді вигідно, але щоб взяти той кредит потрібно бути як мінімум заступником директора якоїсь серйозної фірми, а то ї директором, а ті ребята явно в кредит житло не купують! отож висновок! яке це ДОСТУПНЕ ЖИТЛО!?який це МОЛОДІЖНИЙ КРЕДИТ!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Должно пройти ещё думаю минимум лет 5 - 10 пока выростет то поколение которое привыкло жить не посредствам, - обожглось. И начнёт учить своих детей не брать бабки в долг на бухло, египет, котлы от версачи и ноутбуки. Нет бабла - купи калькулятор. Млять я вот даже представить себе не могу - как можно взять денег в долг на просёр (понты, и.т.д) не зная как их потом будешь отдавать. Сцуко - они же с неба потом не упадут!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За бугром життя інше,зовсім інші можливості,і ціни помірні,не стрибають так як в нас майже кожен день,зарплати достойні,і авто для них це засіб пересування а не так як в нас,рахують купив машину значить мажор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чемодан, вокзал, країна_на_ваш_смак

П.С. Харе плакатись, як тут пагано, а там кисельні береги і молочні ріки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чемодан, вокзал, країна_на_ваш_смак

П.С. Харе плакатись, як тут пагано, а там кисельні береги і молочні ріки...

ы податкы в 50+% і закони які треба виконувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто люди в нас дуже терплячі, всі мовчать - значить всіх все влаштовує. Всі вже ніби звикли користуватись кредитами, особливо якщо продавці-консультанти кажуть що кредит "безвідсотковий" :0159: і потім щиро всім пояснюють, що вони нічого не переплатили. Але ніхто не задумується, що поняття "безвідсотковий" суперечить самому поняттю кредитування, яке в своїй основі передбачає відсотки. Просто фірми заключають договори з банком на певну "корпоративну" знижку, і коли банк дає безвідсотковий кредит від ціни, яка вказана на ціннику, то реально тут спрацьовує знижка і на рахунок фірми лягає вже менша сума, ніж вказана на ціннику, а відсоток забирає собі банк. Отже в ціну товару, яка вказана на ціннику, вже закладено відсоток кредитування. В результаті заробив продавець, заробив банк - а покупець платить кредит і дуамає, що він нічого не переплатив))).

А жалітись на державу думаю немає сенсу. Кого на виборах вибрали, того й маємо, в такій державі й живемо. А кого не влаштовує - потрібно або щось міняти в державі, або міняти державу. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...