Дартаньян Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 13:58 #1 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 13:58 Немного специфических размышлений от журналистов. О тенденциях, смысле, фотографах и фотографиях. Тексты разные. //-------- Более философский текст: Homo Photographicus © Артём Чернов 18 июля 2013 ( Автор запретил любое цитирование.Текст пессимистически аналитический с довольно саркастическим изложением,но здравомыслящим окончанием. ) //-------- Более технический текст: Дежавю фоторедактора (с) 10 января 2013 //-------- Очень интересно, почитать/посмотреть/подумать. Ок. imho На днях ловил белочку - перебежала через дорогу за пазуху;пока я вынул свою (с) 22х дюймовую мыльницу, она (с) собака залезла на отдельно взятое мелкое дерево как (с) соня летучая мышь. Всё бросил; прыгал возле дерева минут десять как (с) бельмондо. Почти как в первом тексте, где медведь заглядывает в окно; но не на удачу а на желание показать её, чего не вышло, хоть и автор запретил их упоминать. Второй текст, есть вечное стремление сделать лучшую мировую свадебную фотографию, ибо такова она, la vie. :)
jack74 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 14:46 #2 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 14:46 прочитав...так і пре запитання: І ЩО?По першому тексту - я так і не зрозумів, що хотів донести автор... Ну фоткають всі, і що?... Всім перестати фоткати?Чи його мучить образа, що всі навколо роблять бездарні фото, а його геніальні знімки губляться в цій масі, і ніхто його не цінує? Може. Але на це є проста відповідь - шедеври (чи то фото-, чи з будь-якого іншого напрямку мистецтва) рано чи пізно знайдуть своє визнання, якщо це дійсно шедеври.А по другому тексту навіть нічого не скажу... Просто роздуми, цікаві факти.Одним словом, ні до яких роздумів мене вони не підштовхнули. Хоча це, звичайно, суто моє ІМХО.А відписатись тут я вирішив тому, що мені цікаво, що ТС все ж хотів сказати. То ж, певно, щось підштовхнуло до створення цього топіку...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.