Перейти до змісту

Чи можна відправляти спирт і цигарки поштою?

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відправляв алкоголь без проблем, просто треба упаковувати в коробку.

З іншой сторони, хто буде знати, що ви відправляєте, запакували в коробку, застрахували і "вперьод"

Опубліковано

Цікаве питання. Заставило посміхнутися :) Не знаю як спирт чи цигарки, але знаю точно що поштова кореспонденція якщо не використовується то використовувалася для пересилки наркотиків. Неофіційно звичайно :)

Опубліковано

одному знайомому передали чайну ложку з другого кінця України, що саме дивно в звичайному конверті, звичайною поштою

Опубліковано

... на Польщу?

за даними Укрпошти, країна призначення Польща

ПРЕДМЕТИ, ЩО ПРЕДМЕТИ ЗАБОРОНЕНІ ДО ПЕРЕСИЛАННЯ

РОЗДІЛ ІV

ГОТОВІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ; АЛКОГОЛЬНІ ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ І ОЦЕТ; ТЮТЮН ТА ЙОГО ЗАМІННИКИ

Група 22 Алкогольні і безалкогольні напої та оцет

25]

Товари, на пересилання яких діють певні обмеження

Товари Умова пересилання Етиловий ефір і його сполучення з етиловим спиртом Дозвіл міністерств фінансів, торгівлі і охорони здоров‘я

Група 24 Тютюн та промислові замінники тютюну

25]

Товари, на пересилання яких діють певні обмеження

Товари Умова пересилання Тютюнові вироби Для особистої потреби масою, що не перевищує 200г тютюну і 40 г нюхального тютюну, або 200 цигарок, 80 сигар в посилці

Весь список країн та обмежень тут

Опубліковано

я просто хочу купити наложеним платежом...

післяплатою

37. Накладна плата чи післяплата.

Типова помилка в діловому тексті - використання вислову «накладна плата», що є дослівним калькуванням з російської мови вислову «наложенный платеж», тому що українською мовою плата, яку вносять після одержання замовленої речі, називається «післяплатою». Тобто, правильно сказати: «Фотографії надіслано післяплатою», а не «накладною платою».

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...