Перейти до змісту

Шукаю когось хто купував у Фокстроті ноут Lenovo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю когось хто купував у Фокстроті ноут Lenovo G 580 чи інший. Хочу зкопіювати заводський Windows 8, мені після покупки активували його але диск був нерозбитий і всі 500 гіг пішли на системний диск. Я зкачав Windows 8, розбив диски і після установки неможу знайти 5 драйверів на камеру, юсб, ще щось.., на офіційному сайті качав ставив непідходять... Тож тепер шукаю когось хто купив там такий ноут.

Опубліковано

Купував на розетці ноут такої моделі.Заніс мужику в Ківерцях і оформив за 50 грн все і не мучився шукати.Вже працює другій рік.

Опубліковано

дайте нормальному спецу... він все перерозмітить і з драйверами розбереться...

Опубліковано

скопіювати заводський windows 8 з іншого ноута ви вмієте, а перерозбити вінт - ні... гм...

буває і таке :)

Якщо по темі, то раз це він 8, то без всякого софта там можна розбити диск. А можна наприклад, Acronis Disk Director. На днях на цю модель ставив win 7 x64, все було без проблем . Та і щось мало мені віриться, що дрова не підійшли з оф сайту,там здається повна підтримка для цього ноута для win 8... дивно...

Якщо нічого не вийде, то скористайтесь порадами вище і віднесіть потрібній людині, тут на борді валом народу, які цим займаються :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...