Tarzanych Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 19:50 #1 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 19:50 Ніяк не виходить цей додаток до картоплі, вареників, інших страв так як у "Там Тамі", "Вареники тут". Золотиться, а далі починає горіти, хоча має м'якшати і ставати коричневого кольору. Смажу на дуже слабкому вогні. Можливо сорт цибулі не той?
PPArhangel Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 20:13 #2 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 20:13 спочатку треба в борошні обкатати
Tarzanych Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:19 Автор #3 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:19 PPArhangel, хм, спробую. Але трошки дивно, я не про борошно очікував почути
Forever Autumn Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:25 #4 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:25 Переходиш на сторону домогосподарок, клуш та дєвачєк-хі-хі-ха-ха? Дайтє рєцептік, а как вязать носкі і тири пири??)) Ти мєня пугаєш.
Tarzanych Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:32 Автор #5 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:32 Forever Autumn, не бійсяМене більше лякають мужики, які будуть мучитись від голоду, жерти мівіну, якщо приготувати нікому, але підійти до плити картоплі посмажити ні-ні, "ти шо, нє мужскоє дєло".
Oksana04 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:35 #6 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 10:35 PPArhangel, хм, спробую. Але трошки дивно, я не про борошно очікував почути Борошно - це не до того. Це трошки інша обробка цибулі. Там, де карамелізація, борошна не треба.
vaz75 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 11:05 #7 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 11:05 Цибуля жариться на середньому вогні до золотистого кольору, потім не всипати цукор, а вливати сироп (цуор розчинений в невеликій кількості теплої води), декілька хвилин помішуючи випарюється вода, зменшується вогонь до мінімального, закривається кришкою і томиться до готовності (так як бачили в Варениках ТУТ) Переходиш на сторону домогосподарок, клуш та дєвачєк-хі-хі-ха-ха? Дайтє рєцептік, а как вязать носкі і тири пири?? )) Ти мєня пугаєш. Може ще й шашликі і стейки готувати не чоловіча справа? Подивись скільки кухарів-професіоналів це чоловіки.
igorrr_vasilenko Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 15:00 #8 Опубліковано 22 Вересня, 2013 в 15:00 Для приготування золотистої цибулі для вареників та картоплі не обовязково робити сироп. Можна обмежитись і щіпоткою цукру. Просто важливо не поспішати і помішувати все щоб не пригорало. Для відмінного смаку рекомендую додавати мелений білий перець.При цьому, можна зробити і смачний соус. Для цього потрібно: 500 мл сметани, 4-5 зубочків часнику, сіль, перець, окроп.Берем ємкість, туди ллєм сметану, солим, перчим, видавлюємо часник і додаєм рублений окроп (не шкодуємо - чим більше тим краще). Все перемішуємо і готово. Просто і смачно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.