Перейти до змісту

Ціна на монтаж фасадної плитки

yarik1

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть тих хто займається монтажем фасадної плитки ну і ціни на таку роботу. Монтаж такого типу як на фото, це на вул. Ковельській будується 9-и поверховий будинок. Я так розумію, що там ніякого клею не потрібно, монтується з направляючих конструкція і туди вставляється цеглина. Які ціни на такі роботи і контакти. Дякую.

post-17284-0-03420400-1377771326_thumb.j

post-17284-0-60611800-1377771332_thumb.j

post-17284-0-04796700-1377771337_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить де можна купити такого типу фасадну плитку і як ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

З хлопцями, які його робили люди розумні спілкувались...ціна десь 350грн. за квадрат...чи 300грн...Вони не рекомендували таке вішати на фасад...є як мінімум 2 причини...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З хлопцями, які його робили люди розумні спілкувались...ціна десь 350грн. за квадрат...чи 300грн...Вони не рекомендували таке вішати на фасад...є як мінімум 2 причини...

то вже договарюйте.. які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь це навісний фасад Сканрок.

В інтернеті море інфи/відгуків як про навісні фасади так і про Сканрок.

Ціни можна подивитися у них на сайті.

ТС, слово "підскажіть" пишеться без "с"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то вже договарюйте.. які?

Короче сказали так:

1. ціна висока+ кріплення недешеві+ робота= :0157:

2. Крихкий фасад дуже. Ви замітили, що його монтують з 2-го поверху?

То не мої слова...кажу, що чув...по чім придбав по тім продаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже знайшов всю інформацію про цей фасад і відмовився від нього. Ціна дуже висока. Приблизно 200 грн за цеглинки і близько 200 за кріплення і направляючі. До цього всього добавити утеплення і роботу - нереально дорого!!! Коли вперше побачив як швидко його монтують, думав що він буде дешевший мінімум в 2 рази. Дізнавшись ціни зараз його навіть не розглядаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже знайшов всю інформацію про цей фасад і відмовився від нього. Ціна дуже висока. Приблизно 200 грн за цеглинки і близько 200 за кріплення і направляючі. До цього всього добавити утеплення і роботу - нереально дорого!!! Коли вперше побачив як швидко його монтують, думав що він буде дешевший мінімум в 2 рази. Дізнавшись ціни зараз його навіть не розглядаю

типу більше 600 за 1кв??? :0155::0124:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я по роду свого занять бетонними виробами чув від хлопців, що роблять обліцовку на фасади...про полімербетоні плити, які на каркас вішають. Але тут головне, щоб ті плити з білого цементу були і вкриті захистом...

Каркас може бути деревяний або зварний...можна і інші варіанти розглянути... Впринципі дешевий вент фасад зробити реально...можна цю тему розвивать. бо самому цікаво... Зкидайте інфу сюди, яку знайдете...будем якось разом розгрібати цю кашу...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ро полімербетоні плити, які на каркас вішають. Але тут головне, щоб ті плити з білого цементу були і вкриті захистом...

Це часом не ті що можуть бути з пінопластом разом? 0.25м.кв./плита, кріпиться на анкери до стіни? а стики заробляють силіконом?

ціна 90-120грн/м.кв. - кажуть поганий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ро полімербетоні плити, які на каркас вішають. Але тут головне, щоб ті плити з білого цементу були і вкриті захистом...

Це часом не ті що можуть бути з пінопластом разом? 0.25м.кв./плита, кріпиться на анкери до стіни? а стики заробляють силіконом?

ціна 90-120грн/м.кв. - кажуть поганий.

це поліфасад...по 120грн... прошу не плутати... там плити важкі... приблизно 11-12кг важить одна 0.25 кв.м. я такі плити колись робив...занадто важкі...для фасаду-думаю відваляться, але я їх не монтував ніколи, тому і не стверджую нічого... є і легші плити...бачив різні приколи короче...

А в ті плити , що вже позиціонуються як для вент. фасаду дають легкий заповнювач, щоб вони були легші...це по перше. По друге-їх кріплять на каркас на відстані від стіни, а в проміжок дають мінеральну вату...тема цікава, але треба зробити чітко...тоді проблем не повинно бути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хфорумчанє... стаєм до експериментів!!! Осталась малесенннька дрібничка))))))))))))) Ну шо) панове) єсть бажаючі предоставити хфасад будиночку?? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хфорумчанє... стаєм до експериментів!!! Осталась малесенннька дрібничка))))))))))))) Ну шо) панове) єсть бажаючі предоставити хфасад будиночку??

ніфіга не зрозуміло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить інші варіанти фасаду. Є декілька умов, які в принципі мене цікавлять:

- зовнішній вигляд

- ціна(недорого)

- доступність в придбанні і монтажі

- якість(міцність)

- можливіть утеплення(бажано мінвата, а тоді вішати фасад)

А також по можливості прикріпляти фото чи хоча б посилання в інтернені як виглядає фасад і ціна при можливості, а то нічого не зрозумів ні про які плити. Якщо є можливість додайте фото. Є ціла зима щоб визначитись з даною темою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хфорумчанє... стаєм до експериментів!!! Осталась малесенннька дрібничка))))))))))))) Ну шо) панове) єсть бажаючі предоставити хфасад будиночку??

ніфіга не зрозуміло!

Як я вже писав, дешевий вентилюємий фасад зробити реально в теорії. Сам шукаю чим би утеплити будинок. В моєму розумінні дешевий+надійний вент фасад це плити з полімербетону офактурені, на білому цементі. Також необхідно вибрати монтажну систему з існуючих...щоб була недорога, швидко і неважко монтована... З утеплувачем думаю всім ясно-базальтовий утеплювач чи ін. мінеральний. Тепер треба лише, щоб плити виготовили хлопці які знаються на таких штуках, і піддослідний кролик- чиїсь фасади будинку. Особисто я можу виготовити собі такі плити сам, можливо саме цей варіант вент фасаду оберу для себе...

Тому я й кажу до експериментів стаємо, а потім поділимось досвідом))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо саме цей варіант вент фасаду оберу для себе...

ну а стики і кути як думаєте робити? 2мм зазору - і вже видно дефект..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить інші варіанти фасаду. Є декілька умов, які в принципі мене цікавлять:

- зовнішній вигляд

- ціна(недорого)

- доступність в придбанні і монтажі

- якість(міцність)

- можливіть утеплення(бажано мінвата, а тоді вішати фасад)

А також по можливості прикріпляти фото чи хоча б посилання в інтернені як виглядає фасад і ціна при можливості, а то нічого не зрозумів ні про які плити. Якщо є можливість додайте фото. Є ціла зима щоб визначитись з даною темою

Полімербетонні панелі. Щось типу такого...

post-23169-0-06386100-1380272204_thumb.p

post-23169-0-97843100-1380272226_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніфіга не зрозуміло!

Як я вже писав, дешевий вентилюємий фасад зробити реально в теорії. Сам шукаю чим би утеплити будинок. В моєму розумінні дешевий+надійний вент фасад це плити з полімербетону офактурені, на білому цементі. Також необхідно вибрати монтажну систему з існуючих...щоб була недорога, швидко і неважко монтована... З утеплувачем думаю всім ясно-базальтовий утеплювач чи ін. мінеральний. Тепер треба лише, щоб плити виготовили хлопці які знаються на таких штуках, і піддослідний кролик- чиїсь фасади будинку. Особисто я можу виготовити собі такі плити сам, можливо саме цей варіант вент фасаду оберу для себе...

Якщо це можливо вкажіть точніші дані, а саме яка вартість, якість, колір, та ін. такої плитки. Як монтується? Якщо буде недорого, гарно, міцно і легко монтуватися готовий долучитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо саме цей варіант вент фасаду оберу для себе...

ну а стики і кути як думаєте робити? 2мм зазору - і вже видно дефект..

Форми на вироби є з доволі грубого пластику. В них чітка геометрія. Товшина може різнитись панелі десь на 1-1.5 мм.

1. Підкласти прокладку в місті кріплення. Вона знівелює даний перепад.

2. Якщо взяти форму під рвану цеглу або камінь, тоді перепаду не буде видно, оскільки на формі рельєф змінний буде.

Заробити стики... ще не обрав конкретний варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з якого матеріалу цей фасад? З пластику? З металу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніфіга не зрозуміло!

Якщо це можливо вкажіть точніші дані, а саме яка вартість, якість, колір, та ін. такої плитки. Як монтується? Якщо буде недорого, гарно, міцно і легко монтуватися готовий долучитися.

Вартість буде однозначно меншою за той фасад, який розпочав дану тему. Все залежатиме від вартості матеріалу який можна застосувати(легкий наповнювач, армування, вяжучі). Фактура виробів з поліфасаду. Колір білий а далі під покраску. Можна також пофарбувати виріб в масі в різні кольори. Для монтажу можна використати готові монтажні системи вент. фасаду, але я би обрав дещо інші кріплення. Знову ж таки в теорії, треба буде стіну зробити чи частину, а там побачим як воно тримається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість буде однозначно меншою за той фасад, який розпочав дану тему. Все залежатиме від вартості матеріалу який можна застосувати(легкий наповнювач, армування, вяжучі). Фактура виробів з поліфасаду. Колір білий а далі під покраску. Можна також пофарбувати виріб в масі в різні кольори. Для монтажу можна використати готові монтажні системи вент. фасаду, але я би обрав дещо інші кріплення. Знову ж таки в теорії, треба буде стіну зробити чи частину, а там побачим як воно тримається.

Покажіть же якусь картинку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з якого матеріалу цей фасад? З пластику? З металу?

з полімербетону... Це не нова тема, такий матеріал відомий вже давно. Є багато праць радянських і закордонних вчених по ньому... Існують різні варіанти виробництва від дорогих до бюджетних...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажіть же якусь картинку :)

Я вже викладав вище один з варіантів... доцільно буде взяти форми ті, що використовують для виробництва поліфасаду(Ну раз вони вже є на білому світі!)))))

post-23169-0-51357600-1380308938_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доцільно буде взяти форми ті, що використовують для виробництва поліфасаду

Дайте знати, якщо щось надумаєте/ получиться..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...