Перейти до змісту

треба хлопці, 17 персон

bodjatur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

и, например, предпоследний или, там, пред-предпоследний парень-статист вручает оставшиеся 2-3 цветка, рассказывает как он всё классно придумал, девушку под ручку и в кафе.

....

PROFIT!

:smile3:

в такому випадку наступний флешмоб буде "збираю 17 хлопців, щоб дати пі*дюлєй пред-предпоследнему"...

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Також думав згадати про фотографа. Якщо що - один мій друг фотограф(любитель), має непогану мильницю, якщо буде вільний - гадаю, допоможе. ;)

Опубліковано

Буду.

+ Підключив ще друга.

Відпишеш в лс, якщо будуть якісь зміни або уточнення.

А ідея взагалі супер =)

Опубліковано

Аби тільки у когось "термінові" справи не виникли, і він не чкурнув якнайдалі із рослинкою. Ато незручно вийде.. Дівчині 19, а квіток 18 чи й ще менше.

Опубліковано

А можуть і переманити то дівчИну :)

та да ... і таке може бути :-)

ні, не переманять :)

Аби тільки у когось "термінові" справи не виникли, і він не чкурнув якнайдалі із рослинкою. Ато незручно вийде.. Дівчині 19, а квіток 18 чи й ще менше.

я думаю це вже буде не дуже важливим, скільки квітів) але й справді, аби не сталося чого такого)

Також думав згадати про фотографа. Якщо що - один мій друг фотограф(любитель), має непогану мильницю, якщо буде вільний - гадаю, допоможе. ;)

стільки порад) дякую! подумаю)

Опубліковано

Порада - обдумати обмеження по дрес-коду. Можливо, дівчині не подобається щось із чоловічого гардеробу.

Опубліковано

Порада - обдумати обмеження по дрес-коду. Можливо, дівчині не подобається щось із чоловічого гардеробу.

Угу, штани, наприклад...

Опубліковано

Угу, штани, наприклад...

Abibas із лампасами...

Опубліковано

Abibas із лампасами...

Та хоть в клітинку! Яке це має значення для дівчини? Не з ними ж вона зустрічається.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хелоу :)

Всі, хто згодився допомогти - інфа для вас!

Все потрібно зробити у вівторок (17 вересня), о 19:00 біля зупинки ВНУ, що по Волі. Хто буде?) Відпишіться, будь-ласка, аби я знав, на скількох розраховувати) І ті, хто згоден допомогти, давайте зберемося на півгодини раніше (18:30), трохи познайомимся, і разом подумаєм, як краще де стати, і зробити! отож.. чекаю відповіді)

Опубліковано

хочеш бути їй другом? ти на вірному шляху

Дивно,коли люди, не знаючи один одного, розказують, що і як :) це типу сам для себе запитав - сам для себе відповів)

Опубліковано

Ну, ти ж якусь мету переслідуєш? Собсно, ніхто за дві сторінки не запитав: «а накуа весь цирк»? Хоча по дефолту чоловіком для жінки таке робиться щоб...ну, ти поняв. хоча хто вас теперішніх розбере, може тепер фоточки для ВК важливіші.

Опубліковано

Ну, ти ж якусь мету переслідуєш? Собсно, ніхто за дві сторінки не запитав: «а накуа весь цирк»? Хоча по дефолту чоловіком для жінки таке робиться щоб...ну, ти поняв. хоча хто вас теперішніх розбере, може тепер фоточки для ВК важливіші.

а просто подарувати комусь декілька щасливих хвилин просто так тепер що - слабо?

Опубліковано

Я б сказав найвідомішу фразу К.С. Станіславського, але... нехай щастить.

дякую :)

ТС у же вітлив свою ідею у життя?

ні, у вівторок :) вище написав

Опубліковано

не дивлячись на те, що прийшов тільки один хлопець, все пройшло успішно, і кльово! попросив продавця вати, велосипедиста, і просто якогось хлопця з планшетом, і вони допомогли. всім дякую)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...