Smith Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:06 #51 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:06 Ярчик правильно зробив, що підняв це питання. Бо багато пересічних громадян (т. зв. "маленьких українців") вважають, що від них нічого не залежить. А чиновники відчувають свою безкарність та вседозволеність та, крім того, існує в них "кругова порука". В країні з громадським контролем прям біда. А так - один запит, другий і вони (чиновники) починають чухати потилицю.
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:07 Автор #52 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:07 Ось що колись писали: Дружина Балоги знову претендує на замок Паланок Балога хоче приватизувати палац графів Шенборнів І це було ще за Ющенка. Хоч за якоїсь демократії. То що завадить нинішнім провладним колам, які змогли приватизувати Межигір'я (і всю Україну бачать своєю власністю) прибрати до рук Луцький замок? Мер не дозволить? Громада? Ну да, канєшно!
nemo Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:20 #53 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:20 Продам "луцький Замок"Дорого.
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:22 #54 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:22 Smith: А що змінилось, що ви тут трохи поскиглили, що вас не пустили в замок? taurus07: ні, я навіть не з Луцька.
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:29 Автор #55 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:29 Smith: А що змінилось, що ви тут трохи поскиглили, що вас не пустили в замок?В 2004 році купка людей поскиглила, поспівала, не поспала пару ночей на Майдані в Києві - і проголошений Ківаловим президент перестав бути президентом. Але якщо суспільство складається з basilів - то хай не жде нічого доброго.
Ponochka Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:30 #56 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:30 А давайте подивимось трохи реалістичніше на речі. Закриття замку від відвідувачів на декілька годин - невже це найбільше зло, яке може статися з боку чиновників??? І як часто Ви відвідуєте замок (колись його і так закривали в 19 чи 20 год. для всіх)?. По моєму, краще звертати увагу на те, що скоро не буде ні де скупатися чи спокійно рибу половити, бо всі ставки майже приватизовані, що в нас за безцінь продаються будинки в центрі міста (спочатку доводячи їх до повного руйнування). Як по мене в місті зараз хоч щось робиться, а не то що творилось за каденції минулого мера.
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:31 #57 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:31 і де тепер той прЕзидент? що змінилось після того?
madkot Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:31 #58 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:31 Smith: А що змінилось, що ви тут трохи поскиглили, що вас не пустили в замок? taurus07: ні, я навіть не з Луцька.не знаю чи ви помітили, але часто важливі події та обговорення з нашої борди попадають на інформаційні сайти новин - думаю це вже про щось говорить
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:33 Автор #59 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:33 Звісно, Ponochka. Нинішній мер самий мерний мер з усіх мерів. Снігопад взимку і потоп кількатижневої давності в Луцьку тому свідчення. Але тут тема не про ставки і не про добрі справи мера (яких я щось ніяк не пригадаю).
Smith Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:34 #60 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:34 Smith: А що змінилось, що ви тут трохи поскиглили,... Пост №51.що вас не пустили в замок? Я взагалі не в Луцьку проживаю. "Мне за державу обидно."
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:39 #61 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:39 не значи чи ви помітили, але часто важливі події та обговорення з нашої борди попадають на інформаційні сайти новин - думаю це вже про щось говоритьце говорить про кризу жанру луцької журналістики. навіщо десь бігати-шукати новини, якщо їх можна висосати з пальця борди.
Ponochka Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:40 #62 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:40 Yarchik, я абсолютно не хочу підтримувати мера і кричати за нього не буду (так що іронія тут не доречна)...я просто кажу. що не таке це страшне і вселенське зло...звісно хочеться, щоб все було прозоро та висвітлено (ну пробачте, не є для мене це глобальною проблемою). Нехай тоді виставлять прейскурант цін на оренду замку і всі будуть задоволені)
сАндал Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:43 #63 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:43 Був там. Ви нічого сильно цікавого не пропустили)
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:47 #64 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:47 Звісно, Ponochka. Нинішній мер самий мерний мер з усіх мерів. Снігопад взимку і потоп кількатижневої давності в Луцьку тому свідчення. Але тут тема не про ставки і не про добрі справи мера (яких я щось ніяк не пригадаю).Є таке поняття, як форм-можор... І не вам його не знати. Що мав мер зробити? Заборонити снігу чи зливі падати з неба? коли за декілька годин випадає майже подвійна місячна норма опадів....Хотів би я вас побачити на місці мера в таких випадках...До всіх лучан: В мене є пропозиція, висуньте кандидатом в мери на наступні вибори Yarchik, раз він так за вас дбає.
taurus07 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 #65 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 "Є таке поняття, як форм-можор... І не вам його не знати. Що мав мер зробити? Заборонити снігу чи зливі падати з неба? коли за декілька годин випадає майже подвійна місячна норма опадів....Хотів би я вас побачити на місці мера в таких випадках..."Пропозиції проінспектувати зливні системи лунали ще весною.А для прибирання снігу можна було виділити більше техніки і більше палива. Немає грошей? Порахуйте кошторис реконструкції меморіалу який зараз проводиться, не зрозуміло чому і для кого.
Voland95 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 #66 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 ФорМ-мОжор? Думаю, про таке Ярчик таки не знає
alex_create Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 #67 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 До всіх лучан: В мене є пропозиція, висуньте кандидатом в мери на наступні вибори Yarchik, раз він так за вас дбає.Ярчик дбає не за Лучан. Та і не замку йому шкода.Просто скучненько йому, а тут така "жирна" новина, та й боком пролетіла...Негоже. Це ж абсолютна непрозорість влади...ІМХО, нічого особливого. Це не найкритичніше зловживання, яке ми бачили. От тільки про більш відверті зловживання всі помовкують, а таку дрібничку можна і обговорити. Це ж "новина".Прямо хіт для жовтої преси.
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 Автор #68 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:54 не значи чи ви помітили, але часто важливі події та обговорення з нашої борди попадають на інформаційні сайти новин - думаю це вже про щось говорить це говорить про кризу жанру луцької журналістики. навіщо десь бігати-шукати новини, якщо їх можна висосати з пальця борди. http://life.pravda.com.ua/society/2013/08/23/136858/ Процитую: У кав’ярні нагрубіянили українцю: інструкція вимагає говорити російськоюУ мережі кав’ярень "Кофе Хауз" діє інструкція для персоналу, яка вимагає спілкуватись у кафе російською мовою. Про це на своїй сторінці у Facebook написав бізнесмен Іван Філіпович, з яким неввічливо поводились у одній з кав’ярень цієї російської мережі у Києві. На Українській правді криза журналістики... з соціальних мереж новини беруть, докотилися! Базіль, потішив - жду чергового умняка!
vetalforever Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:55 #69 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:55 це говорить про кризу жанру луцької журналістики Цікавий жанр Хлопче, тобі здається. Борда один з нормальних інформаційних ресурсів м.Луцька, де мона почитати, продати\купити, прокататись на покатушках, поділитись враженнями від чогось. І за це все тебе половина спільноти обісре, а половина - підтримає. Така вона, ціна об"єктивності
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:04 #70 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:04 ФорМ-мОжор? Думаю, про таке Ярчик таки не знаєПрошу пардону, очепятка. Звісно, малось на увазі "форс-мажор"...
alex_create Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:07 #71 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:07 На Українській правді криза журналістики... з соціальних мереж новини беруть, докотилися! Це не криза. Це реалії життя. Новини вже давно створюються самим людьми. Навіть термін "колись новий" є Веб 2.0 а зараз і Веб 3.0 формується. Новини пишуться самими людьми і для людей. Сучасна журналістика зводиться до їх збору і консолідування по тематиці
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:10 #72 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:10 На Українській правді криза журналістики... з соціальних мереж новини беруть, докотилися! Базіль, потішив - жду чергового умняка! ага, навіщо відривати дупу від компа, йти кудись, в теж саме кафе, щоб створити новину? можна ж простіше, передрукував з фейсбуку чи іншої СМ новину і все. Не дарма свій хліб їсть журналіст... а відколи це борда стала соціальною мережею? я щось пропустив?
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:13 Автор #73 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:13 Алекс, в моїх словах про кризу журналістики, яка бере новини з інтернету, була іронія. Був стьоб. А на повнім серйозі про це писав пан Basil, звинувачуючи волинських журналістів у кризі жанру - бо вони з борди беруть новини. В цій частині я з ним не погоджуюся, хоча в цілому волинська журналістика справляє гнітюче враження. Особливо ті журналісти, які бояться писати про закриту вечірку в Луцькому замку - бо на цій вечірці були їх шефи. А от про те, яка футболка в Романюка обов'язково треба написати - це ж усім цікаво!
madkot Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:15 #74 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:15 На Українській правді криза журналістики... з соціальних мереж новини беруть, докотилися! Базіль, потішив - жду чергового умняка! а відколи це борда стала соціальною мережею? я щось пропустив? Борда- це маленьке віртуальне містечко, де є свої сім"ї, родичі, куми, товариші. Це інформаційне дзеркало реального міста. і в ньому є один великий плюс- де б не були жителі борди фізично -вони на своїй території віртуально. це важливо відчути, бо інакше не зрозумієш що таке луцька борда....
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:19 #75 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 07:19 Борда- це маленьке віртуальне містечко, де є свої сім"ї, родичі, куми, товариші.Це інформаційне дзеркало реального міста. і в ньому є один великий плюс- де б не були жителі борди фізично -вони на своїй території віртуально.це важливо відчути, бо інакше не зрозумієш що таке луцька борда....з цим погоджуюсь повністю...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.