Перейти до змісту

Новий чудовий пам'ятник у Луцьку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dream, От бачиш, не довго прийшлось чекати!!

Я от прям собі уявляю нову серію фотознімків з фотоальбомах заїжджих "полішуків" типу "я з бренді-колою і дядько з кавою" *іронік*

Хоча, як з якого куточку країни України на себе глянути, правда ж??!!

Опубліковано

Хоча, як з якого куточку країни України на себе глянути, правда ж??!!

ти мене питаєш? То ж не я фотографувався, а я і не буду. )) Та й Толя певно не для фотоальбому сфоткався, а для борди. )

А вопщєто, Полісся - воно одне, звідки на нього не дивися. )

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Вчора спостерігав картину біля пам'ятника, фотографувались біля нього групка туристів, а на лавочці відпочивала літня пара. І так от туристи почали пиати а кому цей памятник установлений, і люди які відпочивали теж не знали.

Коли я підійшов сфотографувати пам'ятник, то жіночка яка там сиділа, задала мені теж питання, чи я не знаю що це за пам'ятник. І почув від неї такі слова , що чому ж табличку не зробили, це ж цікаво, і пам'ятник чудовий, а не зрозуміло кому.

От і в мене таке ж питання а де панове меморіальна дощечка біля пам'ятника? Ні я звичайно розумію що наші митці хай підняли, і прийшлось маскуватись під садово-паркову скульптуру, але ж все таки пам'ятник цікавий і привертає увагу, тому рахую за потрібне всеж виправити цей недолік, і думаю не просто "підписати" пам'ятник а і написати якусь невеличку історію про життя поета.

Агов панове з міськ-ради, чи фонду який встановив скульптуру, встановіть дощечку, це все ж історія нашого міста і його престиж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...