Перейти до змісту

виза польша

chicco9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт цікавить питання яку сумму потрібно купувать товару в Польщі для продовження візи шенген? для відкриття бізнес візи

Опубліковано

У візовому центрі кажуть, що чеки можуть бути на будь-яку суму. При наступному відкритті візи це враховується і, звичайно, краще якщо ви придбали щось значне, а не Снікерс :0160: Якщо хочете повернути податок з покупки - потрібно оформлювати такс-фрі, тут мінімальна вартість - 200 злотих

Опубліковано

Чим більше чеків і сума, тим більша імовірність отримання багаторазової шопінг-візи на великий термін в майбутньому. Зверніть увагу , що в рахунку-фактурі має бути вказане ваше ПІБ та паспортні дані. В маленьких мазунчиках Вам документ не випишуть, проте в супермаркетах, а-ля Теско, Бедронка - без проблем. Після оплати на касі підходите до відділу обслуговування (Теско), або до відповідального менеджера (Бедронка).

Перевірено практикою :)

Опубліковано

Чим більше чеків і сума, тим більша імовірність отримання багаторазової шопінг-візи на великий термін в майбутньому. Зверніть увагу , що в рахунку-фактурі має бути вказане ваше ПІБ та паспортні дані. В маленьких мазунчиках Вам документ не випишуть, проте в супермаркетах, а-ля Теско, Бедронка - без проблем. Після оплати на касі підходите до відділу обслуговування (Теско), або до відповідального менеджера (Бедронка).

Перевірено практикою :)

У вихідні, доречі, виписують?

Опубліковано

А хто купував SIM карти для Польші? Поділіться досвідом! Чи можливо чиї тарифи наших адекватні?

Опубліковано

Колись купував Plus na Karte , в них тоді акція діяла на необмежені дзвінки в їхній мережі та і стартовий коштував 5 чи 10 злотих. Все залежить куди потрібно дзвонити, обрати можна через інтернет :

PLUS http://www1.plus.pl/...roducerName=ANY

ORANGE http://www.orange.pl...ry,article.html

T-MOBILE http://www.t-mobile....-karte/startery

Heyah http://www.heyah.pl/ukraina

PLAY http://www.play.pl/oferta/play-karta/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

в мене питання до знавців: чекаю на виклик від родича-поляка..Потім візу піду робити, народ підскажіть мені одноразову дадуть візу ( при умові що поляк на півроку запроення дав) чи багаторазову?

Опубліковано

SZERLOK, дадуть одноразову і лише після цього багаторазову.

Блін зря тоді поляка турбував з тим запрошенням..Ще тоді підскажіть, якщо поїду автобусом, cтраховкі, якісь там мінімум в грошах є такі ньюанси на переході?

Опубліковано

в мене питання до знавців: чекаю на виклик від родича-поляка..Потім візу піду робити, народ підскажіть мені одноразову дадуть візу ( при умові що поляк на півроку запроення дав) чи багаторазову?

Можуть і на пів року відразу дати.

Опубліковано

Потрібна страховка на планову к-сть днів перебування. На три дня, наприклад, 30 грн.

Так а де її роблять на переході цю страховку..Знаю як на авто їхати, в якийсь там будки колись здавали і робили а як автобусом то теж в такій способ?

Можуть і на пів року відразу дати.

Було би супер тоді, бо і так 650 грн-оформлення + поляк там в себе бігав рішав то запрошення і тепер все по новому робити...
Опубліковано

kolialutsk, не вводь людину в оману, перша віза завжди одноразова.

SZERLOK, страховку роблять поруч з візовим центром, там і анкети заповнюють за пару грн, якщо сам не вмієш, і потрібні копії документів зроблять. В будках перед кордоном продають страховкі на авто. На кордоні крім страховки, запрошення і грошей поляки більше питати нічого не будуть.

Опубліковано

searcher,маю безліч варіантів коли з першого разу відкривали гостьову на пів року-рік.Є варіанти відкриття шенген - бізнес візи з першого разу на пів року.Зараз бізнес багато кому на рік дають.(з 2 разу.)

SZERLOK , страховку треба на здоров'я,зробити можна в любій страховій на строк не меньший чим запрошення.Подавати треба разом з документами.

Опубліковано

Страховку на авто та страховку здоров відразу тут краще взяти. Наприклад в ПЗУ на 2 поверсі біля візового. Перший раз краще їдьте автобусом - зекономите 230 грн на автостраховці.

Опубліковано

tihiy,

На нашій стороі - приблизно 250грн на 15 днів страховка на авто.

А по секрету вам скажу,на Польскій стороні,перед паспортним контролем,100злотих(260грн) на МІСЯЦЬ!!!

Опубліковано

searcher,маю безліч варіантів коли з першого разу відкривали гостьову на пів року-рік.Є варіанти відкриття шенген - бізнес візи з першого разу на пів року.Зараз бізнес багато кому на рік дають.(з 2 разу.)

SZERLOK , страховку треба на здоров'я,зробити можна в любій страховій на строк не меньший чим запрошення.Подавати треба разом з документами.

Дякую всім хто відізвався і прояснив сітуацію..

• 4 тижня потому...
Опубліковано

tihiy,

На нашій стороі - приблизно 250грн на 15 днів страховка на авто.

А по секрету вам скажу,на Польскій стороні,перед паспортним контролем,100злотих(260грн) на МІСЯЦЬ!!!

Здайте точку....

Трохи не в тему, але: чи хтось купував в Хелмі-Любліні литі диски та гуму так щоб повернути Таксфрі?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...