Перейти до змісту

Передня панель для ВАЗ 2109

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Пдідкажіть у такому питанні.Хочу встановити передню панель на ВАЗ 2109, стару хочу змінити на іншу, підкажіть з яких моделей машин підходить, і яку краще взяти (хочу змінити на більш сучаснішу), також для її встановлення потрібен майстер для втсановлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Opel Vectra A (и Opel Calibra) отлично подходит (даже без особых переделок): info.auto.ru/moscvich/faq/article/3821.html

Еще от BMW E30: pro-tuning-vaz-2109.ru/in…-ваз-2109-от-бмв-е30.html

Еще от Nissan Primera 90-92г: www.drive2.ru/cars/lada/2…/288230376152504279/#post

А самое дешевое — от ВАЗ 2115. Чуть дороже от 2110 ставят: s42.radikal.ru/i097/0909/cb/b30ab8a6d3f1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пыдкажіть скільки такі панелі коштують, та де їх можна купити? також потрібен майстер-електрик для встановлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пыдкажіть скільки такі панелі коштують, та де їх можна купити? також потрібен майстер-електрик для встановлення.

Ищите на шротах, если будет свободное время я могу установить, но для начала найдите панель.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скок установка стоить будет? кстати хочу сразу поменять всю проводку , тоже скок стоить будет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

панелі (торпедо) від 1500 грн. Це від Вектри.

решта не знаю.

сам цікавився цим питанням, але передумав. Лишив таку, яка є. В мене така:

autowp.ru_lada_samara_baltic_1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я таку хочу поставити1214342975_panel.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скок установка стоить будет? кстати хочу сразу поменять всю проводку , тоже скок стоить будет?

Цена установки зависит от выбранной вами панели, а что не так с установленной проводкой?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу зняти всю проводку разом з блоком предохран. і поміняти на нову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу зняти всю проводку разом з блоком предохран. і поміняти на нову

Да это я понял, вопрос зачем ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Zheny@, +1.. У мене точно така ж тільки чорна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки така коштує та де можна придбати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это панель от "балтики" т.е. обыкновенная низкая панель плюс балтиковская накладка.

недавно видел такую на форуме в харькове 800 грн (накладка) но уже продано.

Как по мне низкая лучше высокая скрипучая. Разве что европанель. С вектровской есть проблемы - нужно приделывать дополнительные крепления и с подключением помудохаться. Также прийдется играться с воздуховодами или инсталировать вектровскую печку. Обычно с вектровскими приборами не заморачиваются а ставят шиток приборов от газ3110 новую почти подходит в панель. Чуток подрезать. Зато с сопротивлениями датчиков один в один. На вектровских иногда нужно подбирать сопротивление для правильных показаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если панель не потрескана но есть проблема с черным ящиком то можно заменить только его на новый с прорезными предохранителями. Докупив "косу" от щитка к панели и поставить перемычку для нормальной работы вентелятора радиатора. Если панель неэстетична купи накладку. Если не хватает тахометра инсталируй шестерочный или купи комп БК-06.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Вона і є чорна. Таке освітлення на фото. Фото з нета.

Вона в мене рідна.

Это панель от "балтики" т.е. обыкновенная низкая панель плюс балтиковская накладка.

В мене "Самара-Балтик". Це її рідна панель. Це НЕ накладка! Там ще є подушка безпеки водія. Правда в моєму авто не працює. Порваний шлейф у рульовому колесі. Через те, не працюють клаксони. Конока винесена ліворуч від руля, незручно. Шлейф знайти ніде не можу :(. Кажуть, що вартує він, як підбитий танк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене "Самара-Балтик". Це її рідна панель. Це НЕ накладка! Там ще є подушка безпеки водія. Правда в моєму авто не працює. Порваний шлейф у рульовому колесі. Через те, не працюють клаксони. Конока винесена ліворуч від руля, незручно. Шлейф знайти ніде не можу :(. Кажуть, що вартує він, як підбитий танк.

Я ж и говорю, что балтиковская, а накладка снимается и остается простая низкая панель - правда тогда "кирпич" над приборкой нужно ставить.

Руль со шлейфами и датчиками стоит 300-400 грн. могу дать телефоны ребят в Харькове - можеш поговорить, они в основном Балтики гоняют под разбор в идеальном состоянии. Я там часто эти рули вижу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ж фігня була.. Я просто руль інший поставив.. Без подушки безпеки правда... Зате бібікає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто руль інший поставив.. Без подушки безпеки правда... Зате бібікає

Так і зроблю. Він від 150 грн вартує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Я думаю собі обтянути шкірою стару панель(стандарт) 2108(89) Класно дивиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може краще зробити флокування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може краще зробити флокування?

Можливо
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...